JCA dekok
Image default
Horeca

Smoothiebar huren voor op jou event

Een smoothiebar huren op locatie? Dat kan bij Shakes on Wheels. Onze bartenders maken op locatie met plezier de lekkerste en gezondste smoothies.

Gezonde smoothies op jouw event

Bij Shakes on Wheels is er keuze uit verschillende smoothiebars passend voor jouw event, wij hebben namelijk een smoothiefiets, smoothie foodtruck en meerdere mobiele smoothiebars en trolly’s. Op deze manier verhuren wij voor elke locatie een geschikte smoothiebar. Hoe groot of klein je beschikbare ruimte ook is. Shakes on Wheels heeft daar een passende smoothiebar voor. Ook als je een hele kleine lift hebt of alleen een trap. Toch liever een andere smoothiebar of stand? Dat kan ook! Je kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Als je een smoothiebar huurt bij Shakes on Wheels ben je verzekerd van een gezellige en goede sfeer en de lekkerste smoothies. Veel mensen willen tegenwoordig een gezondere levensstijl en jij kan door het huren van een smoothiebar jouw personeel daar een klein beetje bij helpen. Vaak vinden mensen het raar als je een salade mee neemt en krijg je de nodige opmerkingen maar samen gezond kan mega goed helpen. Dus help je personeel met een gezondere levenstijl en natuurlijk jezelf. Gezond eten en drinken kan namelijk ook heel lekker zijn. 

Zijn er veel klanten aanwezig op jouw event? Dat is voor onze bartenders geen probleem zij houden van gezelligheid maar zij kunnen ook in een korte tijd veel smoothies maken. Ook dat is geen probleem voor ons bij Shakes on Wheels. Wil je meer informatie over het huren van een smoothie bar bij Shakes on Wheels of informatie over andere dingen zoals prijzen, smaken en nog veel meer? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem contact met ons op via de contact gegevens die je ook kunt vinden op de website.