JCA dekok
Image default
Horeca

Wilt u een pochetto laten bedrukken?

Is het laten bedrukken van een mooi pochetto iets wat u overweegt? Bent u ondernemer en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden omtrent het bedrukken van een pochetto? Ga u dan vooral eens verdiepen in de mogelijkheden! Het laten bedrukken van een pochetto is een echte meerwaarde voor uw onderneming. Maar, waar gaat u dan de pochetto laten bedrukken? Bij welk bedrijf hanteren ze de beste prijs? En waar leveren ze de allerbeste kwaliteit? Vergelijk het aanbod met elkaar en kies voor de aanbieder met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Waar wacht u nog op? Kies voor mooie details en laat een pochetto bedrukken!  

Wat is een pochetto eigenlijk? 

Het woord pochetto zegt veel mensen niet zo veel. Echter, de meeste mensen zullen wel meer dan eens een pochetto gezien hebben. Een pochetto is eigenlijk een luxe woord voor een bestekzakje. Wanneer u in een restaurant komt, zit uw bestek vaak in een papieren zakje. Dit zakje wordt een pochetto genoemd. In de pochetto wordt meestal het bestek en soms ook een gevouwen servet gestopt. Een pochetto is niet alleen hygiënisch, het zorgt ook voor een stukje uitstraling. Daarnaast is het heel praktisch. Het personeel kan namelijk door het gebruik van een pochetto een hoop tijd besparen bij het dekken van een tafel. 

De meerwaarde van een bedrukte pochetto

Nu u weet wat een pochetto is, vraagt u zich wellicht af wat de meerwaarde ervan is. Zoals gezegd is een pochetto praktisch, hygiënisch én het zorgt voor een stukje uitstraling. Wanneer u ervoor kiest om een pochetto te laten bedrukken, brengt u de uitstraling naar een hoger level. U laat hiermee aan uw klanten zien dat er aan werkelijk alles in uw restaurant gedacht is. Óók aan de details. Een simpel wit bestekzakje ziet er immers minder stijlvol uit dan een pochetto mét logo. Door uw logo overal door te trekken, kiest u voor een stijlvolle uitwerking in alle details.