JCA dekok
Image default
Vakantie

Glamping met de hond

Baal jij er ook zo van dat het zoeken van een goede camping voor de vakantie extra moeilijk is omdat de hond niet overal welkom is. En dat sommige campings weliswaar honden toelaten, maar dan wel onder voorwaarden. Onlangs kwamen we een camping tegen waar we alleen met de hond naartoe mochten als we beloofden (hand op het hart) dat hij niet zou blaffen. Tja, dan maar niet.

Bij glampings.nl houden we van het betere kamperen. Glamping staat voor kamperen in luxe. Die luxe is niet zozeer dat de hond ook mee mag. Dat is voor de hondenliefhebber geen luxe, maar pure levensbehoefte. Echt niet dat we onze trouwe vriend in een pension wegstoppen!

Nee, de luxe van glamping zit hem in de accommodatie: een luxe tent of lodge. Met echte bedden, een fijne keuken en zitmeubilair waar je ook echt comfortabel in zit.

Maar net als bij reguliere campings, is de hond niet op elke glamping welkom. Terwijl je het gezelschap zo graag hebt, bijvoorbeeld tijdens een natuurwandeling, of terwijl je lekker langs het strand flaneert.

Glampings voor dierenliefhebbers

Gelukkig zijn er veel glampings waar de eigenaren net zo dol zijn op honden als jij. Zij bieden je extra faciliteiten om de vakantie ook voor de hond een fijne ervaring te maken.  Vaak laten ze het toe dat de hond bij je in de tent slaapt, maar er zijn ook glampings waar een speciale kennel voor de honden is. Sommige glampings bieden zelfs een slaapplekje voor de hond bij je eigen accommodatie.

Heb je geen zin om een eindeloze lijst glampings af te lopen in de hoop dat je toevallig net die ene glamping treft waar je met de hond welkom bent? Ga dan direct naar deze pagina waar we het alleen de hondvriendelijke glampings uit ons aanbod hebben opgenomen. 

Honderden glampings waar je met de hond welkom bent

Let wel, zelfs deze gefilterde lijst bevat meer dan 300 glampings in allerlei Europese landen. Dat de hond mee gaat op vakantie hoeft dus absoluut geen beperking op te leveren. Ook met de hond is glamping bijna overal mogelijk.