JCA dekok
Huishoudelijk

Een unieke plissé hordeur aanschaffen

De plissé hordeur is de meest verkochte hordeur van Nederland, en met een reden. Het bedrijf introduceerde de Japanse plissé hordeuren als eerste in Europa in 1999. In 2013 zijn deze verouderde Japanse plissé hordeuren geheel vernieuwd en de de nieuwe plissé deur is de sterk verbeterde opvolger. Deze plissé hordeur wordt nu volledig in Nederland geproduceerd en kan zowel op- als in de dag gemonteerd worden. Daarmee is de gaaskwaliteit is ook sterk verbeterd.

Plissé hordeur

De “originele” oude Japanse plissé hordeur is nog steeds verkrijgbaar onder veel verschillende merknamen, maar deze wordt niet meer in Japan geproduceerd. “Made in Japan” stond voor gegarandeerde kwaliteit. Alle plissé hordeuren die nu worden aangeboden worden dus in China of elders in Europa gemaakt en zijn kwalitatief niet meer te vergelijken met de echte “made in Japan” plissé hordeuren. De kunststof onderdelen passen niet mooi in de aluminium profielen van deze onder licentie geproduceerde producten en er wordt een mindere kwaliteit voordeliger koord gebruikt. Daardoor loopt de ketting niet mooi in het systeem en is de levensduur beperkt. Doordat het nu een handelsproduct is geworden voor de online-, doe-het-zelf markt en onder vele merknamen beschikbaar is, is service en reparatie ook vaak niet mogelijk door de leverancier.  Wij reperaren deze systemen wel, zij het buiten garantie vanwege de eerder genoemde te verwachten problemen met de bouwkwaliteit.

Aanschaffen

Wil je deze plisse deur aanschaffen? Dat kan in de winkel als online. Je kan bij beide locaties zelf de maten doorgeven zodat de plisse hordeur op maat gemaakt wordt. Deze plisee hordeur is de nieuwe en verbeterde versie en wordt exclusief via de vakhandel en hier online geleverd. Ontdek ook het gemak van de plisse hordeur en bestel of koop er snel eentje online of in de winkel.