JCA dekok
Image default
Dienstverlening

Een airco kopen bij hen is zo gebeurd nabij Dordrecht

U wilt natuurlijk een airco van goede kwaliteit kopen in de omgeving van Dordrecht. BAKO zorgt ervoor dat u de beste airco krijgt die geschikt is voor uw kantoorpand of woning. Dit familiebedrijf staat in voor een snelle en vakkundige service, waardoor u binnen korte tijd kunt gaan genieten van een aangename omgevingstemperatuur.

Een airco kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest door deze specialist regio Dordrecht

BAKO komt graag bij u aan huis of kantoorpand langs om te bekijken welke airco u het beste kunt kopen en laten plaatsen in de omgeving van Dordrecht. Door de jaren heen zijn er al vele mensen voor u gegaan die een airco hebben laten plaatsen in onder andere Roosendaal en Rotterdam. Tevens bent u van harte welkom in hun showroom in Rhoon, waar zij u de verschillen tussen de diverse airconditioners kunnen vertellen. Raadzaam is wel om hiervoor van tevoren een afspraak voor te maken, zodat er altijd iemand voor u beschikbaar is en er verse koffie klaarstaat. Als u ervan overtuigt bent welke airco u wilt kopen, zal er een tweede afspraak ingepland worden om de airco te plaatsen in Dordrecht, Roosendaal of Rotterdam. Een monteur zal op de afgesproken datum met de, door u gekozen airco langskomen om alles te installeren. Tevens kunt u bij dit bedrijf terecht voor een onderhoudscontract, waarmee u jaarlijks onderhoud en een vijfjarige keuring kunt realiseren. Voor bedrijfspanden van een bepaalde grootte is de vijfjaarlijkse keuring een verplichting vanuit de regering. Dit om de werkomgeving een gezonde werkomgeving te houden.

Stel uw vragen aan deze specialist

De medewerkers van BAKO kunnen u alles vertellen over wat u moet weten als u een airco gaat kopen voor uw kantoorpand of woning regio Dordrecht. Zo kunt u met een gerust hart een airco laten plaatsen in Roosendaal tot Rotterdam. Bij deze specialist is bijna alles mogelijk. Neem vrijblijvend contact met hen op.

https://www.bako.nl/airco-roosendaal/