JCA dekok
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf is dé distributeur van professionele industriële weegschalen

Al vanaf het moment van oprichting heeft GePeS B.V. de rechten voor de import en distributie van industriële weegschalen in de Benelux van de firma Avery Weigh-Tronix. Dit merk is een van de belangrijkste producenten van weegschalen en weegapparatuur ter wereld. Daarnaast is het bedrijf gerechtigd om periodiek onderhoud en kalibratie uit te voeren van geijkte weegschalen. Hiermee zijn ze niet alleen meer een distributeur van hoge kwaliteit weegschalen, maar onderhouden ze deze ook op de juiste manier voor u. Hiermee blijven al uw meetresultaten accuraat. Bent u op zoek naar een gedegen unster weegschaal? Zoek dan niet verder en benader dit bedrijf.

Unster weegschalen zijn er in vele vormen en maten

Een unster weegschaal is in de volksmond vaak het meest bekend in de vorm van bijvoorbeeld een kofferweegschaal. De digitale variant die tegenwoordig verkocht wordt, is een afgeleide van de al eeuwenoude variant van de weegschaal. Toentertijd werd er bij deze weegschalen gebruik gemaakt van countergewichten om het gewicht van het object te bepalen. De digitale variant die tegenwoordig gebruikt wordt binnen industriële weegschalen, maakt het mogelijk om gemakkelijk grote gewichten af te lezen. Een unster werkt middels een hangend principe waarmee het gewicht door de weegschaal gewogen wordt door de werking van de zwaartekracht. Dit kan op grote schaal toegepast worden bij bijvoorbeeld hijskranen. Bij GePeS B.V. vindt u unsters met uiteenlopende weegcapaciteiten.

Kies de weegschaal die het beste bij uw industrie past

Industriële weegschalen komen voor in uiteenlopende vormen en maten. Dit brede aanbod vindt u ook bij deze specialisten. Of u nu op zoek bent naar een unster weegschaal, plateauweegschalen, labaratorium weegschalen of zelfs explosieveilige weegschalen; u koopt het allemaal bij deze distribiteur van Avery Weigh-Tronix. Zij bieden u het nodige advies ten aanzien van de benodigde weegapparatuur en zorgen ervoor dat u de meest nauwkeurige meetresultaten kunt behalen die u nodig heeft.

https://www.averyweigh-tronix.nl/