JCA dekok
Image default
Dienstverlening

Wij leveren top service voor jou thuis

Ben jij bezig met je huis bouwen of te renoveren en zit je al in de eindfase? Dan is het zeer waarschijnlijk dat je de ruimtes nog moet afkitten. Maak het jezelf vooral makkelijk door ons kitbedrijf in te schakelen. Vele mensen denken dat afkitten niet zo lastig is, maar toch is het slim om het kitwerk te laten doen door een echte professional. Zo ben je verzekerd van de beste en mooiste afwerking en zullen alle randen goed afgesloten zijn. Als je het niet door een professional laat doen, is de kans groot dat de kitrand niet helemaal goed zit en dit zal op de lange termijn voor problemen zorgen zoals lekkages of loslatende kitranden.

Ons bedrijf in overzicht

Wij zijn een bedrijf met inmiddels 10 jaar ervaring. Hierdoor kunnen wij efficiënt én nauwkeurig uw ruimtes voorzien van kitranden. Onze medewerkers zijn zeer ervaren, dus wij leveren echt goede kwaliteit. Je kan vrijblijvend een offerte aanvragen om te zien hoeveel het in totaal gaat kosten. Wij bieden onze services aan voor zowel particulieren als grote bedrijven en geen klus is ons te klein of te groot. Wij helpen het liefst zo veel mogelijk mensen ook al is het alleen het afkitten van een toilet.

Onze services

Wij kunnen in principe alles wat betrekking heeft tot kitten. En douche, toilet, badkamer of vloer, wij kitten het allemaal. Ook kunnen we plinten, voegen en kozijnen afkitten zodat alles netjes is afgewerkt. Onze monteurs staan dus voor alle klusjes klaar. Wij leveren een zeer goede kwaliteit werk en dat ook nog een voor een schappelijke prijs. Het hoeft dus geen fortuin te kosten om jouw ruimte er wel spik en span uit te laten zien. We werken ook in heel Nederland, dus iedereen is welkom om een offerte aan te vragen voor ons werk.