JCA dekok
Entertainment

De unieke escape room Borne

Wil je escape room Borne gaan proberen maar weet je niet precies wat een escape roonm is? Een escape room is een (groeps)activiteit waarbij je opgesloten wordt in een ruimte. Het is aan jou om puzzels en raadsels op te lossen en aanwijzingen juist te interpreteren en gebruiken. Met als einddoel een opdracht te vervullen of daadwerkelijk te ontsnappen uit de ruimte waarin je opgesloten bent. In de meeste escape rooms krijg je hiervoor één uur de tijd.

Waarom is de escape room Borne leuk?

Ontsnappen uit de escaperoom Borne is niet makkelijk, maar wel leuk. Met j je teamgenoten moet je  echt in de huid moeten kruipen van het thema en de ontwikkelaars van de escape room. Probeer samen zo veel en zo snel mogelijk puzzels en raadsels op te lossen door de aanwijzingen, maar ook zeker door elkaars inzichten optimaal in te zetten. Samenwerken en communicatie is dus essentieel om een goede kans te maken te ontsnappen uit een escape room. Want de klok blijft maar tikken.

Thema’s bij escape rooms

Bij alle escape rooms die je kan spelen, is een thema gekoppeld. Aan dit thema zijn de verhaallijn, de opdrachten, raadsels, puzzels en de aankleding van de escape room opgehangen. Dit kan je dus ook helpen in een bepaalde denkrichting bij het oplossen van een puzzel of raadsel, maar ook hoe je de aanwijzingen zou kunnen interpreteren. Zo ook bij de escape room Borne. Vaak voorkomende thema’s van escape rooms zijn o.a. bars, bankovervallen, ontmanteling van een bom of CSI-achtige opdrachten. Bij de escape room Borne is het thema misdaad en bars.Het spelen van de escape room Borne is een leuk uitje voor vrienden, vrijgezellenfeest of voor een ander leuke activiteit.