JCA dekok
Image default
Aanbiedingen

Meininger Interieur staat garant voor een uniek interieur!

Meininger Interieur is dé plek waar u moet zijn voor interieurplannen. Volgens ons laat een goed interieur zien in welke levensfase je zit. Meininger Interieur probeert dat te bereiken door in te spelen op uw wensen en uw persoonlijkheid. Dit betreft tevens de visie van Meininger Interieur. Op basis van uw voorkeuren en persoonlijkheid wordt er een uniek plan opgesteld waardoor elke ruimte gaat stralen. Voor alle interieurplannen- en ideeën kunt u bij Meininger Interieur terecht en wij geven u graag nieuwe inzichten.

Tarieven van Meininger Interieur & de werkwijze tot succes

Wanneer u geïnteresseerd bent in een interieurplan van Meininger Interieur, kunt u gemakkelijk contact opnemen met ons via de gegevens op www.meiningerinterieur.nl Vervolgens vragen we u om een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan zowel op kantoor als bij u thuis plaatsvinden, het is maar waar u de voorkeur aan geeft. Vervolgens zal er een interieurvoorstel worden gedaan. Dit houdt in dat er een basisplattegrond, presentatie, programma van eisen & visie en indelingsvariant wordt gemaakt. Dit interieurvoorstel bedraagt 350 euro. Bij genoeg interesse zal er een heus interieurplan worden gecreëerd, waarbij een materiaal- en meubelplan, presentatie en interieurplan in zowel 2D als 3D-tekeningen worden gegeven. Dit interieurplan bedraagt 475 euro. Mocht u dit interieurplan nog verder willen uitwerken met bijvoorbeeld een kleurenplan, dan kan dit natuurlijk ook. Dit bedraagt 150 euro extra per plan per vertrek. Ook kan u nog advies krijgen van een specialist die u met een objectieve blik uw ruimte bekijkt en een mening geeft over raamdecoratie, meubels, kleurgebruik, indeling van de ruimte et cetera. Dit advies kost 125 euro. Een interieurplan voor meerdere vertrekken is ook nog mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op via www.meinigerinterieur.nl, dan kijken we graag wat de mogelijkheden zijn.

Positieve reacties

Op de website van Meiniger Interieur kunt u ook nog gerealiseerde projecten bekijken en referenties. Zodoende krijgt u een inzicht in wat wij u te bieden hebben. Daarnaast zijn er gelukkig veel tevreden reacties op onze interieurplannen. Mocht u interesse hebben na het zien van onze projecten, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via www.meiningerinterieur.nl.

https://meiningerinterieur.nl/