JCA dekok
Image default
Entertainment

Een ervaring opdoen bij de escape room in Haaksbergen

De nieuwe escape room in Haaksbergen is bijzondere ervaring en hartstikke leuk om een keer mee te gaan maken Misschien heb je er om je heen wel eens van gehoord, maar heb je het zelf nog nooit gedaan. Het is zeker een aanrader iom dit een keer te gaan doen, om zo meer te weten te komen over het concept, maar vooral om dit een keer te hebben ervaren, want het is een zeer bijzondere gelegenheid waar je mee te maken krijgt. Ben je iemand die slecht kan tegen tijdsdruk? Dan is het een hele uitdaging wanneer je jouw voeten zet in een escape room in Haaksbergen. Je moet namelijk binnen een bepaalde tijd een ruimte kunnen verlaten en als je last hebt en moeite hebt met tijdsdruk, dan wordt het een uitdaging. Dit maakt het juist alleen maar extra spanend om een keer deel te nemen aan een escape room in Haaksbergen.

Een van de vormen

Bij deze escape room in Haaksbergen wordt er een bijzonder avontuur gemaakt voor jong en voor oud en zijn er diverse kamers beschikbaar waar je het spel kunt gaan spelen. Bij een van de escape rooms gaat het om een vloek op een hof. Er is iets aan de hand en ruim honderd jaren geleden lukte het een koning om de vloek op te heffen, maar deze lijkt weer helemaal te zijn terug gekomen. Je ziet dat de oogsten in het land niet meer goed lukken en dat de melkmachines die er worden gebruikt helemaal niets meer doen. Het is helemaal uit de hand gelopen en het moet zo snel mogelijk weer worden opgelost door de vloek op te heffen. 

Opheffen vloek

Maar hoe wordt de vloek dan opgeheven? Dat doe je door middel van het uitvoeren van diverse opdrachten in de escape room in Haaksbergen. Wanneer je de vloek hebt opgeheven binnen de tijd die hiervoor is gesteld zullen de deuren open gaan en heb je de escape room in Haaksbergen overwonnen.