JCA dekok
Image default
Bedrijven

Waarom investeren in vastgoed een goed idee is

Geld op de bank laten staan brengt helaas al lang niet meer veel op. Mensen gaan dus vaker en vaker op zoek naar manieren om hun geld te investeren. Het is echter vaak moeilijk om een goede investering te vinden. Sommige investeringen kunnen namelijk erg winstgevend zijn, maar brengen ook meer risico’s met zich mee. Andere hebben dan weer minder risico’s, maar leveren ook minder op. Door uw geld te investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed, kiest u zowel voor winst als veiligheid. Ontdek waarom het een goed idee is om te investeren via dit bedrijf.

Een winstgevende formule

Uw geld investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed is in de eerste plaats winstgevend. U koopt een huisje in een van hun domeinen en dat huisje wordt vervolgens door hen zelf verhuurd. Zij staan in voor het contact met de huurders en onderhouden de accommodatie. U heeft de keuze uit twee verschillende formules. De eerste mogelijkheid is dat u vijftien jaar lange vaste huurinkomsten van 4,5 procent op de aankoopprijs krijgt. Daarnaast is het ook mogelijk om variabele huur te ontvangen op basis van een percentage van de huuromzet.

Een veilige formule

Naast winstgevend, is geld investeren in vastgoed bij dit bedrijf ook veilig. Center Parcs Vastgoed geniet van bekendheid over heel Europa en heeft al meer dan 50 jaar ervaring. Ze krijgen jaarlijks meer dan acht miljoen klanten over de vloer verdeeld over hun meer dan 280 domeinen. Ze beschikken over vakkennis op toeristisch vlak en op het gebied van vastgoed. Bovendien begrijpen ze dat investeren in vastgoed een erg grote stap is. Weet u niet zeker op welke manier u uw geld wilt investeren? Dat is begrijpelijk en daarom begeleiden ze u bij Center Parcs Vastgoed gedurende het hele traject.

Maak een afspraak en krijg advies op maat

Wilt u geld beleggen in vastgoed van Center Parcs Vastgoed? Bekijk dan het huidige aanbod aan vakantiehuisjes in Nederland of in een van hun domeinen elders in Europa! Wilt u een volledig nieuw huisje laten bouwen? Ook dat is eventueel mogelijk. Maak een afspraak en geef uw wensen door. Zij overlopen met plezier alle mogelijkheden.