JCA dekok
Image default
Industrie

Vereenvoudig uw werkzaamheden met een doseermachine

Wanneer u werkzaam bent in een bakkerij, komt het vaak voor dat u producten en ingrediënten in precieze hoeveelheden moet afmeten. Dit kan veel tijd in beslag nemen en als u niet goed op let kan dit ook wel eens misgaan. Om dit te voorkomen is het verstandig om dit klusje over te laten aan een professionele doseermachine van PAJA Triltechniek uit Oosterhout, nabij Breda. U stelt handmatig de hoeveelheid per dosering in, of u laat dit automatisch doen. De doseermachine zal vervolgens de exacte hoeveelheden in zakken, porties of anders deponeren. Bij PAJA is het mogelijk om te kiezen uit een uitgebreid aanbod uit hun standaardcollectie, maar indien deze niet aan uw eisen voldoet is het ook mogelijk om een doseermachine op maat te laten maken.

Eenvoudig recyclen met een trommelzeef

Het is niet alleen mogelijk om bij dit gespecialiseerde bedrijf een doseermachine aan te schaffen, maar bij deze expert op gebied van triltechniek heeft u nog veel meer opties. Zo kunt u ook een trommelzeef aanschaffen om u te helpen bij het scheiden van afval, of producten op korrelgrootte. Deze machine heeft een draaiend binnenwerk en kan over één of meerdere zeefdekken beschikken, afhankelijk van uw wensen. Doordat de inhoud die u in de trommelzeef doet, door de hele zeef wordt verplaatst, wordt deze gescheiden door de zeefdekken op basis van grootte. Met behulp van een trommelzeef wordt het sorteren van afval of bulkgoederen dus erg eenvoudig gemaakt.

Schaf uw ideale machine aan

Laat u het werk uit handen nemen door een praktische machine die aansluit op de werkzaamheden van uw onderneming. Ga een gesprek aan met de deskundige medewerkers van PAJA Triltechniek en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact op door de contactgegeven via hun website te raadplegen. Zij staan u graag te woord.