JCA dekok
Image default
Auto's en Motoren

Met Gelijk Geslaagd haal je je scootertheorie in 2 dagen

Binnenkort lekker weg kunnen rijden op je nieuwe scooter? Eerst nog even je scootertheorie bij het CBR halen! Zie je daar best wel tegenop? Met de geweldige scooter theorie cursus van Gelijk Geslaagd is dat niet meer nodig! Na onze tweedaagse training haal je het theorie examen met gemak.

Dag 1 van de cursus krijg je les. De beste les die er is. Alles wat je moet weten over de scooter theorie komt aan bod. De lesstof bevat precies datgene dat je voor het examen moet weten. De vragen waarmee wij oefenen zijn nagenoeg hetzelfde als de vragen die je bij het CBR examencentrum kunt verwachten. Ook het type vragen (zoals sleepvragen, open vragen en multiple choice vragen) zijn gelijk aan die in het officiële examen.

De les wordt gegeven door één van onze goede docenten. De docent is vriendelijk, relaxed, ervaren en bovendien grappig. Met een goede dosis humor, de beste ezelsbruggetjes en slimste tips weet hij jou alle lesstof uitstekend aan te leren. Zelfs de lastige theorie zal je op een eenvoudige manier in je hoofd krijgen. En je zal de theorie na je examen ook niet meer vergeten.

Dag 2 van de cursus wordt de lesstof van de dag daarvoor herhaald. In twee uurtjes herhalen we alles, met extra aandacht aan de moeilijke theorie. Direct na het herhalen van de lesstof gaan we naar het CBR waar jij je theorie examen gaat maken. De lesstof zit verser dan vers in je hoofd dus slagen moet geen enkel probleem zijn.

De les op dag 1 duurt van 12.00 tot 18.00. De herhaling de volgende dag duurt van 07.00 tot 09.00.

Auto theorie certificaat

Wil jij je scooter juist verruilen voor een auto? Ben je zelfs al aan het lessen en ga je daar erg lekker mee? Ook voor het auto rijbewijs moet je eerst even je auto theorie certificaat halen. Geen stress, ook hierbij kunnen wij jou uitstekend helpen. En wel met de eendaagse training. Net als de scootertheorie geven we de autotheorie in verschillende delen van het land, zoals bijvoorbeeld de theoriecursus Amsterdam of de theoriecursus Den Bosch.

De autotheorie cursus duurt van 07.00 tot 12.00/13.00. Daarna ga je direct het auto theorie examen maken bij het CBR.

https://www.gelijkgeslaagd.com/