JCA dekok
Image default
Groothandel

Met Dymo etiketten heeft u de beste labels

Verzend je met je bedrijf veel pakketten of postenveloppen? Ben je altijd tevreden met de kwaliteit van je labels? Vast niet. De teksten van labels lopen maar al te vaak uit tijdens het transport. Is dit niet het geval, dan wil de lijm loslaten of de opdruk beschadigen. Dat is zeer vervelend voor jou en je klanten. Er is gelukkig een oplossing voor dit probleem. Met een labelprinter voor industrieel gebruik van de experts Dymo etiketten zijn je labels altijd uitstekend.

De beste etiketten

Jij wilt labels van uitstekende kwaliteit voor je verzendingen. Dit voorkomt dat je problemen met je klanten krijgt die je moet oplossen, dat je slechte recensies krijgt en dat je extra kosten hebt. Met een labelprinter voor industrieel gebruik van Dymostore© uit Poederoijen zal je nooit meer problemen met je labels hebben. Dymo etiketten stevig, blijven lang leesbaar en plakken zeer goed op je pakketten en postenveloppen. De inkt kan niet uitsmeren of onleesbaar worden, omdat deze labelprinter voor industrieel gebruik dit niet heeft. In plaats daarvan verschijnt de tekst op je Dymo etiketten door middel van een thermisch drukproces. Dit wil zeggen dat de tekst en codes door middel van hitte op het label verschijnen. Deze duurzame oplossing is goedkoper en duurzamer dan het gebruiken van inkt.

Bestel je labelmachine voor België

Dymostore© vind je in Poederoijen, Nederland. Dit wil niet zeggen dat dit bedrijf uitsluitend de Nederlandse markt bedient. Ook wanneer je een bedrijf hebt in België staan deze experts voor je klaar. Het is zelfs mogelijk om je Dymo LabelWriter of Labelmanager te krijgen met een AZERY-toetsenbord, in plaats van de in Nederland gebruikte QWERTY-instelling. Zo hoef je niet een compleet ander toetsenbord te leren kennen om optimaal te kunnen werken met je nieuwe labelprinter. Je kan aan de slag met instellingen die jou vertrouwd zijn, waardoor je geen kostbare tijd in het versturen van je orders verliest.