JCA dekok
Image default
Groothandel

Losse fronten voor je IKEA keuken bestellen voor een stijlvolle uitstaling

Heb je thuis een IKEA keuken? Of ben je van plan om een keukenontwerp bij een IKEA vestiging te laten maken? Misschien heb je al een toffe keuken gevonden. Maar hou zeker de diensten van dit bedrijf in de gaten. Je kunt namelijk bij Ostoya Furniture losse fronten voor een IKEA keuken bestellen, maar daarnaast bieden ze ook verschillende mogelijkheden aan om hun ontwerpservice in te schakelen. Dit ontwerp maken zij op basis van jouw stijl, de beschikbare ruimte en je huidige interieur. Zo weet je zeker dat jij je droomkeuken hebt gevonden.

Jouw stijl en interieur is te zien in de keuken

Als je kiest voor een keukenontwerp van een IKEA keuken kiest je voor verschillende voordelen. De keukens beschikken namelijk over een leuke prijs, hebben een fijne en praktische indeling en als laatste zijn de keukens van een degelijk materiaal. Alleen ze zijn alleen maar verkrijgbaar in een standaard kleur. Dit bedrijf biedt jou de mogelijkheden om van een standaardkeuken een echte blikkenvervanger te maken. Dit kun je doen door hun een keukenontwerp te laten maken of dat je zelf losse fronten voor je IKEA keuken bestelt.

Een keukenontwerp laten maken

Kies je er voor dat Ostoya Furniture een keukenontwerp mag maken voor je IKEA keuken. Dan ga je als eerst in gesprek met een interieurontwerper. Hier kun je al je wensen en eisen uitleggen. Daarnaast zal hij ook vragen stellen over je stijl en de ruimte. Zo kan er perfect een ontwerp voor jou gemaakt worden. Nadat dit gesprek heeft plaatsgevonden, krijg je verschillende dingen toegestuurd. Dit bestaat uit ontwerpadvies, een plattegrond, een visualisatie en als laatste een materiaaloverzicht. Dan kan jij zelf alles bestellen bij IKEA. Het is ook mogelijk om voor een bestaande IKEA keuken losse fronten te bestellen. Bezoek snel de website van deze aanbieder.