JCA dekok
Image default
Bedrijven

Leuker dan je denkt

Heb je altijd al goede verkeersregelaar in Groningen willen worden? Dan is dit zeker je kans. Veel verkeersregelaars worden een beetje uitgelachen omdat het een waardeloze baan zou zijn. Echter is dit totaal niet het geval. Zonder verkeersregelaars zou het echt een zooitje worden op plekken waar er een ongeluk is gebeurd. Niet alleen in nare situaties wordt je ingezet, maar ook op plekken die gevaarlijk zijn en waar veel kinderen lopen. In een schoolgebied zie je veel vrijwillige verkeersregelaars staan op zebrapaden. Deze houden de boel veilig en overzichtelijk. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er mensen aangereden worden.

Andere situaties

Ook zie je regelmatig een verkeersregelaar uit Groningen staan op festivals en evenementen. Deze zijn er voornamelijk voor bedoeld om te zorgen dat iedereen fatsoenlijk zijn auto kwijt kan. Het is vaak nogal chaotisch op zo’n terrein en om te voorkomen dat iedereen op een willekeurige plek zijn auto neerzet wordt er in zo’n situatie je een plek om te parkeren aangewezen. Als je er zo bij stilstaat is het werk wat ze doen dus ontzettend goed en ook helemaal niet saai, dat is vaak een ander vooroordeel. Als verkeersregelaar uit Groningen zit je geen enkel moment stil, behalve tijdens je welverdiende pauzes.

Hoe word ik verkeersregelaar?

Als het je leuk lijkt om dit werk ook te gaan doen kan je bij ons een korte cursus volgen. Je hebt hier verder geen diploma voor nodig, dus het is voor iedereen haalbaar. Tijdens de cursus leer je dingen rondom verkeersregels en veiligheid. Naast dat je het verkeer rustig houdt, is het namelijk ook belangrijk dat je jezelf niet in gevaar brengt. Na het bepalen van je papiertje voor de cursus mag je meteen aan de slag. Er zijn momenteel genoeg plekken die iemand zoeken. Lang speuren naar een baan is dus hoogstwaarschijnlijk niet nodig. Bedenk goed dat het werk wat je doet belangrijk is.Gerelateerde artikelen

Wil je een nieuwe uitstraling van je huis?

Verkoeling binnen in huis

Goede warmtepomp in Hengelo aangeboden!