JCA dekok
Image default
Bedrijven

Houd uw werkruimte altijd netjes met een foliepers

Is uw magazijn, productielocatie of ander werkruimte altijd bezaaid met afval, waaronder plastic en wikkelfolie? Heeft u moeite om uw ruimte netjes te houden? Dan is een fijne foliepers de perfecte oplossing voor u. Met de foliepers kunt u heel eenvoudig uw folie- en plastic afval tot een baal persen. Wij hebben een ruim aanbod van afvalpersen. Zo kunt u in ons assortiment ook de foliepers vinden, speciaal voor folie en plastic. Welke foliepers het beste in uw situatie past, hangt af van het volume en de te verwerken hoeveelheden afval. Wij kunnen u het beste advies hierover geven.

Bespaar geld, ruimte en tijd met een foliepers

Met een foliepers verbetert u op een effectieve wijze uw werkomgeving; niet alleen op het gebied van orde, maar ook op het gebied van veiligheid en milieu. Bovendien bespaart u uzelf en uw onderneming met een foliepers heel wat geld, ruimte en tijd. U bespaart op kosten voor opslag en transport van het afval, u houdt meer ruimte over en doordat u het afval niet meer met de hand hoeft te verkleinen voor het de container ingaat, bespaart u dus ook heel wat tijd. Dat wilt zeggen: met een foliepers reduceert u op een effectieve en efficiënte manier folie en plastic afval en kunt u uw afval op een goedkope manier afvoeren.

Koop uw foliepers tegen een aantrekkelijke prijs

In ons aanbod vindt u alleen folie persen van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn robuust en stabiel. Een foliepers neemt bovendien ook heel weinig ruimte in beslag. Heeft u interesse in een foliepers voor uw magazijn, productielocatie of ander werkruimte? Dan kunt u die bij ons kopen voor een aantrekkelijke prijs. Als u wilt weten hoe een foliepers precies werkt, kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen. We geven u graag meer informatie over de werkwijze. Met een foliepers kunt u uw afval eenvoudig en doeltreffend recyclen en heeft u altijd een opgeruimde werkplek.