JCA dekok
Image default
Bedrijven

Het beste kleuradvies voor jou

Ben je op zoek naar kleuradvies in Haarlem? Stop dan snel met zoeken. Hier krijg je uitgebreid advies en kom je er achter welke kleuren super geschikt zijn voor jou om te dragen. Zo kan je de volgende keer dat je gaat winkelen veel gerichter kijken naar kleuren die jou goed doen! Dit kan een goede bijdrage zijn aan je zelfverzekerdheid. Wanneer je weet dat je de juiste outfit aan hebt, voel je je vaak als een stuk comfortabeler! Ook is het goed voor je portemonnee. Doordat je weet wat voor kleding je moet kopen, zul je vrijwel nooit meer iets kopen wat niet bij je past. Dat is toch ontzettend goed nieuws?

Welke kleur past het best

De een kan de kleur beige ontzettend goed hebben en de ander lijkt daardoor nog bleker. Kleur kan dus ontzettend veel doen voor iemand. Zo kan een groene trui ontzettend mooi zijn bij iemand met groene ogen. Deze kleur zorgt er dan namelijk voor dat de ogen nog meer opvallen! De kleuren die je kiest voor je kleding zeggen vaak veel over je persoonlijkheid. Misschien draag je wel vaak grijs omdat je erg verlegen bent. Wanneer je kleuradvies krijgt wordt er dan ook echt gekeken naar wat bij jou past. Een kleuradvies duurt zo’n twee uur. Al die tijd is persoonlijke aandacht voor jou. Speciaal om jou weer te laten stralen!

Zelfverzekerd en uitgebreid

Kleuren kunnen op mensen veel doen en veel doen met een mens. Dit kan gaan over non-verbale uitstraling maar ook over hoe diegene in zijn vel zit. Als je mooie kleding aan hebt waar jij je ook fijn en mooi in voelt, straal je dit automatisch ook meer uit en ga je daarin rustiger en zelfverzekerd door het leven. Je loopt vol goede moed over straat met de kleuren die bij jou passen. De kleuren die van binnen zitten naar buiten komen. De kleuren die aanvullen wie jij bent en waar jij je erg fijn in voelt.