JCA dekok
Image default
Bedrijven

Connecting tissue of society met het vertaalbureau in Groningen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau in omgeving Groningen en omstreken? Dan bent u hier aan het goede adres. Met dit vertaalbureau in Groningen komt u altijd tot een nette kwalitatieve vertaling. Heeft u een tekst die u wilt laten vertalen dan bent u hier bij vertaalbureau Groningen aan het goede adres. Wij vertalen allerlei soorten teksten, of het nu gaat om een brief, een essay, een artikel of een handleiding. Wij vertalen het met gemak. Een simpele vertaling van een boek, essay of brief handelen wij met gemak af. Ook voor de complexere vertalingen van bijvoorbeeld een artikel of een gedicht zijn wij beschikbaar.

Expertise met nuance

Bij vertaalbureau Groningen zorgen wij er altijd voor dat uw tekst zo oorspronkelijk mogelijk wordt vertaald.Wij hebben een uitgebreid team van internationale consultants die ons helpen met onze vertalingen. Wij vertalen met de grootste zorg een idioom van bijvoorbeeld het Nederlands naar het Japans zonder dat daarbij iets verloren gaat in de vertaling, dit omdat Japans bijvoorbeeld een taal is van implicatie en nuance maar Nederlands een lompe en logge taal is, zo bereiken wij een balans tussen het subtiele en het lompe. De talen van de wereld zijn veelvoudig en mooi en rood en donzig en de wereld is mooi in zijn meerstemmigheid. 

Vele verschillende talen

Wij doen niet alleen veel verschillende teksten vertalen maar ook veel verschillende talen. Wij hebben een team voor elk continent die standaard altijd een goede Engelse beheersing hebben en zo altijd ten minste elke taal naar het Engels kunnen vertalen. Zo hebben wij een uitgebreid Aziatisch team die altijd on the case is. Ook werken wij met een internationaal netwerk van assistenten, consultants en mensen die veel van taal weten.  Zo kunnen wij altijd zo accuraat mogelijk vertalen.