JCA dekok
Image default
Vervoer en transport

Zwaar vervoersbedrijf heeft alles in huis

Het vinden van een zwaar vervoersbedrijf kan erg lastig zijn. Er zijn namelijk niet zoveel bedrijven gespecialiseerd in zwaar vervoer. Dit komt doordat er allerlei regels en vergunningen vastzitten aan zwaar vervoer. Al die regels zijn bedacht omdat het verkeer in Nederland veilig moet zijn en om te voorkomen dat we andere verkeersdeelnemers tot last zijn.  Gelukkig voldoet ons zwaar vervoersbedrijf aan alle vereiste vergunningen. Wanneer je contact met ons opneemt kunnen we direct aan het werk met containertransport een dieplader of een ander zwaar transport. Kom je er achter dat je een paar vergunningen tekort komt? Geen zorgen, dat kunnen wij voor je regelen.

De expertise binnen het bedrijf

Wat ons zwaar vervoersbedrijf zo professioneel maakt is dat we kijken naar alle mogelijkheden. Deze mogelijkheden wegen we dan ook goed tegen elkaar af. Wat daarnaast ook erg belangrijk is, zijn jouw wensen. Deze zullen zeker meegenomen worden bij het overwegen van mogelijkheden. Daarnaast blijven we op de hoogte van de huidige regelgeving. Wat ons al helemaal helpt met het zoeken naar de juiste oplossing is onze ervaring. Ons zwaar vervoersbedrijf heeft namelijk al meer dan dertig jaar ervaring. Door die jarenlange ervaring hebben we een breed wagenpark en alleen maar de beste chauffeurs. Voordat we aan de slag gaan zal je een offerte ontvangen. Dit voorkomt verassingen. Dat vinden we belangrijk, zo heb jij namelijk beter overzicht over je financiën.

De beste keuze

Ons zwaar vervoersbedrijf behoort zeker wel tot een van de besten. We beschikken namelijk over zoveel expertise dat de kans dat er iets mis gaat nihil is. Al wil je contact opnemen met ons zwaar vervoersbedrijf kan je ons telefonisch maar ook per e-mail bereiken. Ook kan je via het contactformulier met ons in contact komen. Wij voorzien jou graag van alle benodigde informatie.