JCA dekok
Image default
Zakelijk

Top 3 bedrijfstrainingen

Omdat ieder bedrijf anders is zijn er meerdere trainingen die gevolgd kunnen worden om de kwaliteit hoog te houden. Zo zijn er diverse trainingen en cursussen te volgen voor verschillende branches. Hierbij kun je denken aan: arbeid en veiligheid, elektrotechniek, bouw of ICT. Voor de bouw kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor eennen2767 cursus. De sector arbeid en veiligheid heeft weer baat bij een cursus: ISO 45001 en de sector ICT is meer gebaat bij een ISO 27001 cursus. Met een bedrijfstraining kun je de kennis van je medewerkers weer opfrissen of nieuwe informatie overbrengen. Zo kunnen de medewerkers groeien als professionals waar het bedrijf weer van kan profiteren. Per branche kan er worden gekeken welke training of cursus hier het beste bij aansluit om zo alles uit het bedrijf en de medewerkers te halen.

 

Waarom kiezen voor een NEN training

Het is belangrijk om te werken volgens normen. Zo worden er eenduidige afspraken gemaakt waar iedereen zich aan dient te houden. Door te werken met dezelfde normen kan er eenzelfde taal worden gesproken. Na het volgen van een training of cursus kun je een certificaat krijgen waarmee je kunt aantonen dat jij of het bedrijf voldoen aan de juiste normen. Hiermee ben je als bedrijf betrouwbaarder en zullen meerdere mensen het product of een dienst afnemen. Een norm is belangrijk voor het bedrijf maar het is geen wet die je dient na te leven. Het is een teken van vertrouwen en zorgt voor duidelijkheid. Tijdens een training krijg je alle informatie die je nodig hebt om deze normen toe te passen in jouw branche. Hier kunnen jij en het bedrijf voordeel uit halen.

 

Voordelen van normalisatie voor het bedrijf

Hoewel normalisatie vrijwillig is, zijn er veel bedrijven die hier hun voordeel mee doen. Zo kun je direct aantonen dat de kwaliteit en de veiligheid van de producten of diensten hoog ligt. Zo weten je consumenten direct op het product of de dienst voldoet aan de veiligheidseisen. Wanneer een bedrijf voldoet aan de Europese of internationale normen is het makkelijker om nieuwe markten te betreden en uit te breiden. Zo kunnen praktijken, kennis en technologie makkelijk worden uitgewisseld. Voor sommige branches geldt een dwingende verwijzing naar een norm. Hierbij wordt het opvolgen van de norm door de wet verplicht. In de meeste gevallen gaat het om een vrijwillig proces waarbij het bedrijf er veel voordeel uit kan halen om de norm op te volgen.