Steigerhouten meubels kopen

Jcadekok

Wil men een steigerhouten meubel kopen? Dat is mogelijk. Ons assortiment zit boordevol met steigerhouten meubels. Deze hebben een industriële uitstraling en omvatten onder andere kasten, dressoirs, roomdividers, TV meubels en tafels. Als men meer over onze collectie met stoere en houten producten wil weten kan men daarvoor een blik werpen op onze website.

De meubels van steigerhout geven een uniek sfeer aan een ruimte. De industriële look en het ruwe of verweerde materiaal geeft elke woonkamer een specifiek aangezicht. Elk van deze spullen wordt vervaardigd in Azië. Het zijn met de hand vervaardigde robuuste producten die ieder een eigen vorm en kleur hebben. Geen enkel meubelstuk is hetzelfde. Bovendien kan men de steigerhouten meubels in de afmetingen laten maken die men zelf wil.

Robuuste meubels van hout

De steigerhouten meubels zijn robuust en stoer. Men kan dit meubilair kopen in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er salontafels met een ruw en industrieel tafelblad. Een metalen wiel en een buizenframe maken de look helemaal af. In diezelfde trant zijn er schoenenkasten van steigerhout die beschikken over twee plateaus. Tevens zijn er bakkerskasten die als roomdivider gebruikt kunnen worden. Het is een schappenkast van oud steigerhout dat voor meubels wordt gebruikt. De verzending ervan is gratis, net als bij vele andere kasten. Ook zijn er etagères waar men bijvoorbeeld producten of tijdschriften onder een hoek kan tentoonstellen. En verder zijn er industriële bartafels met originele zwarte gasbuis als constructie. Elk van deze voorwerpen geeft een stoer en robuust uiterlijk. Als men dus een salontafel, dressoir of iets anders in die stijl wil kan men naar ons voor een steigerhouten meubel met een industrieel tintje.

Advies of meteen bestellen

Het is mogelijk om advies te krijgen over een steigerhouten meubel voordat men deze koopt. Aan de andere kant kan men steigerhouten meubels meteen kopen door ze online te bestellen. Als men nog twijfelt kan men onze showroom bezichtigen.

https://www.cedgemeubel.nl/