JCA dekok
Image default
Eten en drinken

Nu nog eenvoudiger uw catering in Venlo bestellen

Catering bestellen in venlo

Deze prachtige plaats biedt altijd wat te beleven. Zo geniet Venlo talloze festivals en een bruisende centrum die u jaarlijks kunt beleven. Geinteresseerd in meer info over wat u er kunt beleven in Venlo? Volg dan deze link. Met zoveel leuks te doen, is het ook niet raar dat veel particulieren en bedrijven zoekend zijn naar een cateringbedrijf, die altijd het beste van het beste biedt. Het maakt niet uit of u een bedrijfsfeestje houdt of een prive feestje houdt. Voor de lekkerste gerechten uit Venlo komt u bij Cateraar Happie Delivery. Catering boeken voor jouw feestje of voor een bedrijfsevent, babyshower of zakelijke event doet iedereen via Happie Delivery Catering. In onze online bestelomgeving heeft u uw catering gemakkelijk voor elkaar. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen in Venlo? U zit hier helemaal goed voor heerlijke sandwiches en salades, de allerbeste party snacks, de meest smakelijke buffetten, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een echte grill-koning u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Ook de afwas wordt gedaan. Dat is toch super?


 

Welke type catering kunt u laten bezorgen in Venlo?

 De webshop van Cateraar Happie Delivery staat boordevol met heerlijkheden. Zo kunt u de volgende type catering bij ons bestellen

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De beste Lunches regel je bij Happie Delivery in Venlo. Voor allen zit er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit verschillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat mogelijk.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij ook uiterste best voor een beter milieu.  Wilt u u voorkeur voor iets uniekers dan een doorsnee middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vol met zalige zoete en hartige snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, scones en uitgebreide broodjes met roomkaas. Te bestellen voor grotere groepen of kleine samenkomsten. Hebben jullie dieetwensen? Wij houden er gewoon rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is totaal geen moeite.  Buffetten zijn de specialiteit van Happie Delivery Catering. De lekkerste avondmaaltijden van Venlo, kan je wel zeggen. Ons assortiment is erg groot. U vindt van Spaanse maaltijden tot saladebuffetten! Ook kunt u uw catering geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u compleet zelf welke maaltijden wij aan uw gasten serveren. Ook zin in een zonnig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering! Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. Wij regelen het allemaal Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De barbecues worden bezorgd in geheel Nederland.

Borrelhapjes en tapas

Zalige en authentieke borrelhapjes bestellen doet heel venlo in de online winkel van Happie. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza’s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal. De fingerood worden bezorgd in elke provincie van ons land Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapasmenu’s. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapasmenu dat perfect past bij uw feestje.