JCA dekok
Image default
Management

Low investment business ideas

1. Begin een blog

Dit is een van de beste low-cost business ideeën die u vandaag kunt beginnen.

Leer hoe je een blog kunt beginnen als business idee (Computer Screenshot Image) met Ryan Robinson

 

Denk je dat bloggen niet langer een levensvatbare bron van inkomsten is? Denk opnieuw. Recente blogstatistieken tonen aan dat tienduizenden bloggers (waaronder ondergetekende) winstgevende inhoud creëren over uiteenlopende onderwerpen zoals scrapbooking, thuis koken, reizen, film, lifestyle, business, persoonlijke financiën en nog veel meer. Het beste deel? Het kost niet veel om te bloggen – ongeveer 65 dollar per jaar. En steeds meer mensen laten hun blog uitgroeien tot een bedrijf met zes cijfers dankzij een combinatie van e-mailabonnees, affiliate marketing, blogsponsoring en andere inkomstenstromen. Je eerste stap bij het starten van een blog is snel de technische kant van de dingen onder de knie krijgen (mijn gratis mastercursus over bloggen zal je laten zien hoe), en dan zowel begrijpen waar je publiek naar hunkert als leren hoe je die lezers online aantrekt.

 

Als u het proces van het lanceren van uw blog wilt versnellen, raad ik u aan snel, betaalbare en eenvoudige website hosting te regelen bij een bedrijf als Bluehost of een van de andere beste web hosting plannen voor bloggers, het proces te doorlopen van het maken van een blog business plan en het kiezen van een eenvoudig WordPress thema en te werken aan uw eerste post-in om het precedent te scheppen van het prioriteren van uw tijd op het creëren van inhoud, het verbinden met (en het opbouwen van) uw doelgroep. U zult ook de juiste blogging tools moeten gebruiken om uw blog gaandeweg te laten groeien.

 

Controleer of uw droomblognaam beschikbaar is:

Zoek naar een beschikbare domeinnaam:

Zoek naar beschikbare domeinnamen…

ZOEK DOMAINS

Zodra u uw blog van de grond hebt gekregen en een gemeenschap rond uw site begint op te bouwen, wilt u investeren in het echt begrijpen van uw lezers, zodat u hen meer kunt geven van wat ze willen.

 

Ik weet uit eerste hand dat het een enorme nieuwe onderneming kan zijn om te leren hoe je een blog moet beginnen (laat staan geld te verdienen met bloggen).

 

Daarom heb ik een gratis mastercursus voor je samengesteld die al het werk dat komt kijken bij het starten van een blog verdeelt over een reeks lessen boordevol actie. Mijn gratis cursus breekt het hele proces van het starten van een blog in een ongelooflijk eenvoudig 7-daags proces voor het gaan van nul tot het genereren van creatieve blog post ideeën, het schrijven van een blog post, het optimaliseren en het promoten van uw blog inhoud in slechts 1 week. Ik kan het je niet genoeg aanraden.

 

En als je een diepgaande handleiding wilt om je blog vandaag nog op te starten, ga dan naar mijn Ultieme Gids voor het Starten van een Blog, bedenk een slimme blogstrategie, stel de juiste blogdoelen en blader vervolgens door mijn lijst met de beste blogcursussen om je opleiding naar een hoger niveau te tillen.

 

2. Grafisch Ontwerp

Dit business idee is geweldig voor creatieve types.

Hoewel een formele achtergrond in grafisch ontwerp absoluut nuttig zal zijn, is het ook relatief eenvoudig om de fundamenten van grafisch ontwerp op uw eigen te leren. Adobe Illustrator wordt steeds eenvoudiger te gebruiken en tools als Stencil en Visme zijn nog toegankelijker. Iedereen met twee opponeerbare duimen, een beetje creativiteit en motivatie kan een bijverdienste verdienen met dingen als het ontwerpen (en verkopen) van afbeeldingen zoals deze motiverende citaten die op posters kunnen worden afgedrukt en verkocht op platforms als Etsy. Of je kunt een lokale startup, kleine bedrijfseigenaar of fotograaf vinden die wel wat extra hulp kan gebruiken bij het ontwerpen of aanpassen van afbeeldingen.

 

Leer grafisch ontwerpen om je vaardigheden te verkopen en een bedrijf op te bouwen (grafisch)

 

Maar voordat je kunt afstuderen op je ideeën voor een bijbaan en fulltime je brood kunt verdienen als grafisch ontwerper, moet je je vaardigheden ontwikkelen-ik raad je aan te beginnen met het lezen van het basisboek Graphic Design School en Steal Like an Artist, het ongelofelijke boek van Austin Kleon over hoe je creatiever kunt worden. Om je opleiding tot grafisch ontwerper nog sneller te laten gaan, kun je de online cursussen Graphic Design Fundamentals en The Graphic Design Bootcamp volgen. Als je dan eenmaal een expert bent in je vak, kun je je opleiding voortzetten en opklimmen naar het aanbieden van meer hands-on ervaringen zoals design sprints of meer diepgaande soorten content die je kunt maken voor klanten met een hogere waarde over de hele wereld.

 

Aanbevolen cursussen:

 

Graphic Design Fundamentals door Timothy Samara op CreativeLive

Het Grafisch Ontwerp Bootcamp door Derrick Mitchell op Udemy

 

3. Web Ontwikkeling

De meeste mensen in deze business beginnen met het leren hoe te coderen.

Freelance Web Ontwikkeling als Bewezen Business Idee (Grafisch)

 

Als web ontwikkelaar, bouw je ongelooflijk waardevolle vaardigheden op waar extreem veel vraag naar is. Je kunt binnen een paar maanden aan de slag met het bouwen van websites met goedkope of gratis online onderwijsprogramma’s zoals Treehouse, het Web Developer Bootcamp op Udemy en CodeAcademy.

 

Als je daar niet vindt wat je zoekt, is hier een lijst van de 45 beste plaatsen waar je gratis kunt leren coderen. Zodra u een kennis van HTML, Ruby, Python, Javascript, of CSS, kunt u beginnen met freelancen als een side business idee om uw portfolio op te bouwen en pitch klanten op het ontwerpen van een nieuwe blog lay-out voor hen allemaal terwijl je nog steeds vasthouden aan uw full-time baan. Luister ook naar mijn podcast interview met Laurence Bradford over haar reis om freelance web developer te worden. En na verloop van tijd zul je meer relaties opbouwen, meer ervaring hebben en uiteindelijk dit soort zakelijke ideeën omzetten in een fulltime bron van inkomsten.

 

Aanbevolen cursussen:

 

Leer Webdesign door meerdere instructeurs op Treehouse

Web Developer Bootcamp door Colt Steele op Udemy

4. Web Ontwerp

Dit business idee is de perfecte mix van creatief en analytisch.

Freelance webdesign als een manier om geld te verdienen aan de zijkant van je baan

 

Webdesigners zijn ongelooflijk waardevol voor technologiebedrijven – en daarom is freelance webdesigner vandaag de dag een top business idee. Webdesign gaat over het beheersen van de kunst van het creëren van een mooie, waarde-gedreven ervaring voor de mensen die gebruik maken van een website of app. Er duiken altijd nieuwe websites op die een professioneel webdesign nodig hebben, en boeken zoals HTML & CSS: Design and Build Websites door de veelgeprezen webdesigner Jon Duckett en Don’t Make Me Think door Steve Krug, een legende op het gebied van gebruikerservaring, zullen je op het juiste pad zetten om snel te bepalen of webdesigner worden een van de meest levensvatbare nevenbedrijfsideeën voor je is.

 

Dan kunt u overgaan tot meer actiegerichte online cursussen zoals Modern Webdesign op CreativeLive en Leer Webdesign en Winstgevend Freelancen op Udemy leert u alles van fundamentele kennis van webdesign tot het verdienen van uw eerste freelance inkomen als een webdesigner. Bovendien kun je nog meer meeslepende cursussen en leerervaringen volgen met toegang tot directe feedback van instructeurs en persoonlijk mentorschap via platforms zoals Treehouse en General Assembly om nog sneller op de hoogte te zijn van dit carrièrepad. Luister ook naar mijn podcastinterview met Ian Paget over hoe je een freelance ontwerper kunt worden als een bijverdienste.

 

Aanbevolen cursussen: 

 

Modern Webdesign door Andy Pratt & Jesse Arnold op CreativeLive

Web Design & Winstgevend Freelancen door Cristian Barin op Udemy

5. Het onderwijzen van online cursussen

Een van de gemakkelijkste online business ideeën gebaseerd op het lesgeven vanuit je expertise.

6. Online Cursussen (Tutorials) verkopen als bijverdienste om te beginnen

 

Je vaardigheden gebruiken voor winst is een gemeenschappelijke trend met alle van de beste side business ideeën. Als u een expert bent in iets, is er waarschijnlijk een publiek van mensen online die bereid zouden zijn om te betalen om een expert in uw vakgebied te worden – net als u. Als u uw vaardigheden wilt omzetten in een online cursus die anderen leert hoe ze dezelfde resultaten kunnen behalen die u in uw leven, carrière of bedrijf hebt bereikt, begin dan met How to Create an Awesome Online Course op Udemy, waar docent Miguel Hernandez uitlegt hoe hij meer dan 90.000 dollar per jaar verdient met online lesgeven. Je zult leren van meer dan 8 uur video-instructie.

 

Als je een winstgevend online cursus idee wilt vinden in de komende 3 dagen, neem dan vandaag nog deel aan mijn gratis online cursus Vind een Winstgevend Business Idee. Je zult stap voor stap het proces doorlopen dat ik heb gebruikt om meer dan $15.000 aan online cursusverkoop te genereren in een enkele week. Als je klaar bent om je eigen online cursus te geven, raad ik je Teachable aan, het makkelijkste en meest betaalbare platform om online cursussen te maken, te hosten en te verkopen. Ze hebben ook een heleboel gratis informatiebronnen over hoe je kunt beginnen met het maken van een online cursus (ja, zelfs als een van onze top business ideeën) als je je hier aanmeldt.

 

Aanbevolen cursus:

 

Creëer geweldige online cursussen door Miguel Hernandez op Udemy


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/