Led lampen dimmen

Jcadekok

Dimmers worden gebruikt om variatie te brengen in de helderheid van licht. Met de LED dimmer varieert de intensiteit van de lichtopbrengst.

De LED dimmer is te krijgen in diverse formaten. Ze worden in kleine eenheden gebruikt zoals de lichtschakelaar in huis en in grote eenheden, die voornamelijk worden gebruikt in grote theaters evenals architectonische lichtinstallaties.

U kunt het digitale besturing systeem zoals DMX gebruiken voor meer professionele LED dimmers. Ethernets regelsystemen kunnen worden gebruikt in combinatie met meer geavanceerde systemen.

Deze moderne LED dimmer zal niet verhitten, en vermijdt daarom veranderingen in de helderheid, en is duurzaam dus kosteneffectief.

Er is een uitgebreide selectie van kwaliteits led lampen in uw huis verkrijgbaar. Die zullen uw woning ongetwijfeld eleganter maken.

De meest gebruikte dim techniek is de LEDs Pulse Width Modulation, die in feite het snijden van de fase bij een bepaalde frequentie is. PWM schakelt de apparaten tussen volledig aan en volledig uit op een frequentie die niet kan worden waargenomen door het menselijk oog.

De frequentie van de overgang bepaalt de helderheid van het licht, dus hoe langer de led lampen “aan” hoe helderder het licht is. Dit is dezelfde techniek die gebruikt wordt bij kunstlicht dimmers.

Dimmers gemarkeerd als R of RL zijn geschikt voor de meeste dimbare LED’s, omdat ze werken met de toonaangevende technologie en zijn exclusief elektronische transformatoren.

In de steeds evoluerende technologie van LED lampen, moeten dimbare LED’s nog beter worden ontwikkeld om verdere compatibiliteit en betere prestaties te bereiken.

Aangezien er geen algemene regel is voor welke dimmer uw LED geschikt zou zijn, moet men altijd de technische details met de verkoper bespreken.

Toepassing van de LED lampen met niet-compatibele dimmers kan de LED’s,vernielen. Let u dus goed op en schaft u de juiste dimmer aan, zodat u niet nodeloos kosten maakt.

http://www.leds-depot.nl/