JCA dekok
Image default
Dienstverlening

Laat uw EBI-inspectie uitvoeren door dit gespecialiseerde bedrijf

Sinds 2016 moet de eerste EBI-controle binnen zes weken na ingebruikname van de verwarmingsinstallatie uitgevoerd worden. Na deze eerste controle is het van groot belang dat uw ketel of brander regelmatig gecontroleerd wordt. In een cv-ketel komen gas, water en elektriciteit samen. Als de installatie niet goed onderhouden wordt, kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Bij een EBI-inspectie moet een uitgebreide regelgeving worden nageleefd, dit moet dus altijd door een professional gedaan worden.

Deze specialist keurt uw verwarmingsketel met uiterste zorg

Bij een keuring van uw ketel wordt gecontroleerd op energiezuinigheid en optimale verbranding. Bovendien wordt er tijdens de keuring van uw verwarmingsketel gecontroleerd of de installatie veilig functioneert. Belangrijk daarbij zijn de afstelling voor verbranding, de afvoer van verbrandingsgassen en het systeem voor de toevoer van brandstof en verbrandingslucht. Voor een kwalitatief goede keuring van uw verwarmingsketel waarbij al deze aspecten met zorg gecontroleerd worden, rekent u op de experts van K.K. Brandertechniek. Schakel deze specialisten regelmatig in, zodat u zeker weet dat uw installatie naar behoren werkt.

Neem bij vragen contact op met dit bedrijf

Bent u op zoek naar een bedrijf om een EBI-inspectie te laten uitvoeren? U rekent op de specialisten van K.K. Brandertechniek voor de periodieke keuring van uw verwarmingsketel. Met de hulp van deze experts komt u niet voor onverwachte, nare verrassingen te staan wat uw cv-ketel betreft. Wilt u meer weten over de diensten van dit bedrijf? Neem gerust contact met ze op. De medewerkers van dit bedrijf staan u graag te woord.