Kunstzinnige nylon hondenriem voor een écht speciale uitstraling

Bent u een echte kunstliefhebber? En vindt u het leuk om op te vallen? Dan kunt u dat zelfs doen door een nylon hondenriem aan te schaffen. Hoe dan? Bij DOGz11 vindt u verschillende modellen halsbanden voor kunstzinnige types. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een Heemskerck, Van Gogh of Mondriaan hondenriem van het merk Dutch Dog Amsterdam. De nylon hondenriem staat niet alleen leuk en schattig bij uw hond, u kunt er zelf ook nog eens mee voor de dag komen tijdens het uitlaten. Met zo’n hondenriem krijgt u een écht speciale uitstraling. Het gewenste artikel bestelt u gemakkelijk online in de webshop van de specialist.

Milieuvriendelijke nylon hondenriem

Wilt u zo veel mogelijk milieuvriendelijke spullen aanschaffen? Omdat u zelf al veel aandacht besteedt aan milieuvriendelijk leven. Naast het beperken van energieverspilling, het zorgen voor een schone straat en het kiezen voor milieuvriendelijk vervoer, is er meer. Heeft u een hond, dan kunt u zelfs rekening houden met het milieu als het gaat om de aanschaf van accessoires. Zo bestaat er een milieuvriendelijke nylon hondenriem. Deze nylon hondenriem is gemaakt van vezels die afkomstig zijn uit gerecycled materiaal, zoals plastic flessen. Bij DOGz11 vindt u een zeer ruim assortiment hondenriemen met een milieuvriendelijk karakter.

Nylon hondenriem voor uw viervoeter kopen? Kies uit verschillende modellen

Uw hond moet buiten verplicht aan de riem. Heel logisch dat u daarom een kwaliteitsvolle en mooie riem wilt kopen. Een functioneel item dat tegelijkertijd mooi is voor uw trouwe viervoeter. Kies dan voor een nylon hondenriem van DOGz11. U vindt de nylon hondenriem in verschillende modellen. Zo kiest u bijvoorbeeld uit verschillende kleuren en prints. Daarnaast bestaan de riemen in verschillende uitvoeringen en lengtes. Wilt u uw hond altijd goed kunnen blijven zien, ook in het donker? Dan kunt u zelfs kiezen voor een nylon riem met verlichting. Met een riem van nylon kunt u met goed fatsoen over straat!