Kies voor de sieraden displays van Nova

Jcadekok

U zou het niet denken, maar de sieraden displays van Nova kunnen helpen met de verkoop van uw producten. Displays zijn namelijk meer dan alleen een functionele manier van producten presenteren, dat zullen we nu meer gaan toelichten. De manier waarop een display een sieraad weergeeft, spreekt boekdelen over het sieraad zelf, en geeft het nieuwe eigenschappen die het niet zou hebben wanneer het gewoon op zichzelf lag. Neem bijvoorbeeld ons meest simpele model voor een ketting display, het is gewoon een ovaal, met wat inkepingen erin waar een ketting aan gehangen kan worden, zodat het lijkt alsof het op de borst gedragen wordt. Niet alleen is deze display functioneel, het laat namelijk zien hoe de ketting eruit zou zien wanneer iemand hem om heeft, zonder dat de klant zelf het sieraad hoeft te passen, maar trekt tegelijkertijd alle aandacht naar de ketting zelf.

De kracht van een sieraden display

Dat is de simpele kracht van een sieraden display, niet alleen functioneel, maar ook betekenis gevend. Om terug te komen op het display van net, op welke manier trekt het alle aandacht naar de ketting die het presenteert? Ten eerste is het display simpel, en heeft een effen witte kleur, waardoor de kleuren van de stenen in de ketting meteen uitgelicht worden op de simpele achtergrond. Tegelijkertijd wijzen alle inkepingen om de rand heen naar de ketting zelf, waardoor het oog van de bezoeker getrokken wordt naar het sieraad. Kort gezegd, de simpele maar toch krachtige uitvoering van het display trekt alle aandacht naar het sieraad.

Bezoek onze webwinkel!

Benieuwd naar alle manieren waarop sieraden displays jouw producten naar een nieuw niveau kunnen tillen? Bezoek de website dan voor meer informatie. We hebben al onze displays gecategoriseerd op basis van de verschillende sieraden die ze kunnen weergeven. Daarnaast kunt u eenvoudig zoeken op een bepaald sieraad door deze in onze zoekbalk te typen. Het mooie is, wanneer u voor 12:00 uw bestelling plaatst, krijgt u de volgende dag al uw pakketje in huis! Hartstikke makkelijk dus, twijfel niet te lang en bestel vandaag nog!

Published in Home by .