In tegenstelling tot traditioneel vlees roken is vloeibare rook vrij van schadelijke stoffen

Het traditioneel roken van vlees boven een houtvuur is schadelijk voor de gezondheid, daarom biedt vloeibare rook de oplossing. Bij het traditioneel roken komen schadelijke stoffen als teer en as vrij. Probeer daarom eens de vloeibare rook van Red Arrow. Dit is een vloeistof die in een rookkast kan worden verneveld en in de resulterende rookwolk kunt u vlees net zo goed roken als op de traditionele manier, maar dan zonder de schadelijke effecten. Bij Smoky Light B.V. kunt u de liquid smoke kopen en uitproberen. U zult merken dat de smaak van vlees dat op deze manier wordt gerookt van de dezelfde kwaliteit is als van producten waarbij dat op de traditionele manier is gedaan.

Unieke smaak door ham te roken met vloeibare rook

Niet voor niets wordt het roken van vlees door veel mensen gewaardeerd. Het geeft namelijk een unieke smaak aan het voedsel. De traditionele manier van roken boven een houtvuur is echter een beetje achterhaald en om eerlijk te zijn ook niet heel gezond. Rook, as en teer kunnen het vlees binnendringen en dat is natuurlijk erg slecht voor de gezondheid. Door vloeibare rook te gebruiken kunt u echter dezelfde smaakervaring beleven, zonder dat u de kans loopt dat schadelijke stoffen in uw voedsel terecht komen. Ook de klassieke kleur die gerookt vlees oplevert, blijft door het kopen van een liquid smoke gewoon behouden.

Liquid smoke kopen: vlees roken zonder vuur

Wilt u een liquid smoke aanschaffen bij een specialist? Dat is geen verkeerd idee, want het is in tegenstelling tot traditioneel roken vrij van schadelijke stoffen. Liquid smoke, een product van producent Red Arrow, is de nieuwe manier van het roken van vlees. Vlees roken doen we met zijn allen al duizenden jaren en gerookt vlees is nog altijd mateloos populair. Het probleem met vlees roken is echter dat het niet al te best voor uw gezondheid is. Vlees roken boven een open vuur kan schadelijke stoffen zoals as, in contact brengen met het vlees of de vis en dat zijn stoffen die u liever niet binnenkrijgt. Door liquid smoke te kopen kunt u vlees roken op de manier zoals u dat gewend bent, maar dan zonder houtvuur. U kunt het vlees of de vis in een rookkast leggen en hier de vloeibare rook aan toevoegen. Liquid smoke, veilig, eenvoudig en met behoud van smaak en kleur.