JCA dekok
Image default
Zakelijke dienstverlening

Houd uw voorraadadministratie altijd perfect bij met dit systeem

Als u een eigen bedrijf heeft, dan bent u natuurlijk het liefst bezig met zaken als bedrijfsvoering. Logistieke processen of voorraadadministratie schieten er dan vaak in. In dat geval is het handig om uw voorraadadministratie te automatiseren. Zo zorgt u ervoor dat u uw tijd aan andere zaken kunt besteden, zodat uw bedrijf zich verder kan ontwikkelen. Een echte specialist op het gebied van digitale voorraadadministratie en logistieke oplossingen is Kangaroo. Hier kunt u terecht voor een oplossing op maat voor uw werkzaamheden.

Deze specialist realiseert handige en efficiënte oplossingen

Bij Kangaroo begrijpen ze als geen ander dat tijd vaak letterlijk geld is. Kangaroo helpt daarom bij het vinden van een passende oplossing op het gebied van logistieke systemen te realiseren. Ze zorgen hierbij niet alleen voor een geordend magazijn, maar ook voor een overzichtelijk online platform voor voorraadadministratie. Ze plaatsen bakken met RFID-tags in het magazijn, waarmee u altijd zicht heeft op de hoeveelheid producten in uw magazijn. U kunt zo eenvoudig en snel al uw goederen terug te vinden. Hiermee zorgt u voor een compleet geautomatiseerde goederenstroom, want uw voorraad wordt aangevuld op het moment dat deze opraakt. Ook worden standaard zendingen automatisch geleverd. Via het online portal voor voorraadadministratie regelt u zendingen en leveringen, waardoor u zicht houdt op uw bestellingen. Ook kunt u diverse zaken eenvoudig en snel aanpassen, waardoor u veel minder tijd kwijt bent aan uw voorraadadministratie en het beheer ervan.

Maak kennis met deze expert voor uw logistieke problemen

Bent u geïnteresseerd in een slimme oplossing op het gebied van logistiek, voorraadadministratie en beheer? Schroom dan niet maar neem gerust eens contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf. De specialistische medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. De specialisten van Kangaroo, uit Hendrik-Ido-Ambacht, zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Daarnaast kunt u een afspraak maken om langs te komen, zodat de experts u een uitleg van het systeem kunnen geven. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u een weloverwogen keuze maken voor dit systeem voor voorraadadministratie. Laat u verrassen door de mogelijkheden voor uw bedrijf!

https://www.kangaroo.nl/