Categorie: Horeca

Smoothies bestellen bij Smoothies op je Werk

Jcadekok

Eenvoudig verse smoothies bestellen? Bij Smoothiesopjewerk.nl kan het!

En om het nog mooier te maken. Omdat iedereen wegens corona thuis werkt hebben ze nu hun smoothieboxen ook beschikbaar gemaakt voor mensen thuis. In hun kleinste box zitten 30 smoothies, perfect om de hele maand elke dag een smoothie te kunnen drinken dus. Je bewaard de smoothies eenvoudig in de vriezer en drinkt ze wanneer het jouw uitkomt.

Alle smoothies worden vers geblend in de vershal in Utrecht. Daarna gaan ze gelijk de shockvriezer in. Op die manier blijven allemaal vitamines, mineralen en smaak behouden. De smoothies worden verstuur in tempex boxen en zo’n smoothiebox word gewoon via de post naar jou huis verstuurd.

Door het bestellen van smoothies voor op de werkvloer kun je jou personeel of collega’s helpen met het creeëren van een gezondere levensstijl. Veel mensen willen tegenwoordig gezonder leven maar die stap is vaak lastig omdat ongezonde snacks snel te pakken zijn en je bijvoorbeeld fruit eerst moet schillen of wassen. Door smoothies voor jouw personeel klaar te zetten kun je hen helpen om de samen een gezonde keuze te maken. Zo is er ook minder ziekte verzuim op de werkvloer en er is bewezen dat gezonde voeding ook helpt bij een betere consentratie. 

Er zijn natuurlijk veel meer voordelen als je smoothies besteld voor op je werk. Deze voordelen kun je ook vinden op onze website net als nog veel meer andere informatie over het bestellen van smoothies op je werk. Je kunt er bijvoorbeeld alles vinden over de prijzen, hoe het bestellen van de smoothies werk, welke smaken je allemaal kunt kiezen en natuurlijk de voordelen van smoothies. Want wie wil nou niet lekker snacken maar toch ook gezond? Heb je nog vragen neem dan contact met ons op via de contact gegevens op onze website. 

Smoothiebar huren voor op jou event

Jcadekok

Een smoothiebar huren op locatie? Dat kan bij Shakes on Wheels. Onze bartenders maken op locatie met plezier de lekkerste en gezondste smoothies.

Gezonde smoothies op jouw event

Bij Shakes on Wheels is er keuze uit verschillende smoothiebars passend voor jouw event, wij hebben namelijk een smoothiefiets, smoothie foodtruck en meerdere mobiele smoothiebars en trolly’s. Op deze manier verhuren wij voor elke locatie een geschikte smoothiebar. Hoe groot of klein je beschikbare ruimte ook is. Shakes on Wheels heeft daar een passende smoothiebar voor. Ook als je een hele kleine lift hebt of alleen een trap. Toch liever een andere smoothiebar of stand? Dat kan ook! Je kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Als je een smoothiebar huurt bij Shakes on Wheels ben je verzekerd van een gezellige en goede sfeer en de lekkerste smoothies. Veel mensen willen tegenwoordig een gezondere levensstijl en jij kan door het huren van een smoothiebar jouw personeel daar een klein beetje bij helpen. Vaak vinden mensen het raar als je een salade mee neemt en krijg je de nodige opmerkingen maar samen gezond kan mega goed helpen. Dus help je personeel met een gezondere levenstijl en natuurlijk jezelf. Gezond eten en drinken kan namelijk ook heel lekker zijn. 

Zijn er veel klanten aanwezig op jouw event? Dat is voor onze bartenders geen probleem zij houden van gezelligheid maar zij kunnen ook in een korte tijd veel smoothies maken. Ook dat is geen probleem voor ons bij Shakes on Wheels. Wil je meer informatie over het huren van een smoothie bar bij Shakes on Wheels of informatie over andere dingen zoals prijzen, smaken en nog veel meer? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem contact met ons op via de contact gegevens die je ook kunt vinden op de website. 

Horeca Slagroompatronen bestellen

De boel gaat langzaam weer open! Heb je patronen nodig voor je horecabedrijf, of voor in je bakkerij? Ook dan kun je uiteraard bij Slagroompatronen Groothandel terecht. Er zijn patronen van verschillende merken te vinden, allemaal zo met hun eigen voordelen. Hieronder vind je de merken die in de webshop aangeboden worden:

  • Mosa
  • Freshwhip
  • Liss
  • Hendi
  • Metro
  • Kayser

Alle doosjes zijn los te bestellen en bevatten 24 of 50 patronen per doos, afhankelijk van het merk dat je bestelt. Daarnaast geldt ook; hoe meer dozen je bestelt, hoe groter je voordeel is. Zo betaal je voor 12 dozen Kayser €179,99 en voor 12 dozen Metro €192,50. Over het algemeen geldt dat één patroon voldoende is voor een halve liter slagroom. Daarnaast zijn alle slagroompatronen geschikt voor normale spuiten zoals degene die hieronder staan beschreven.

Ook zijn er XL patronen van Cream Deluxe verkrijgbaar. Je betaalt €360 euro voor 12x 580 gram, waarmee je de slagroomspuit meerdere keren kunt vullen. Dit is vooral ideaal wanneer je in de horeca of catering bezig bent en vooral al weet dat je een drukke dag/avond voor de boeg hebt.

Slagroomspuiten bestellen

Naast de slagroompatronen heb je natuurlijk ook een slagroomspuit nodig, en ook deze kan je op de website bestellen. Er zijn slagroomspuiten verkrijgbaar van het merk Hendi in 0,25 liter, 0,5 liter, 1 liter en de Profi Line van 0,5 liter. Voor deze laatste betaal je €49,99, de overige drie spuiten vallen alle drie onder de dertig euro.

Daarnaast is er ook een gouden slagroomspuit verkrijgbaar van 0,5 liter. Deze kost €30 euro. Deze heeft geen extra functie, maar is natuurlijk wel erg leuk om te hebben. Zeker wanneer je taarten ook decoreert met publiek is dit een mooie toevoeging, waar het publiek zeker jaloers op zal zijn.

Slagroompatronen groothandel van Nederland 

Ben jij als particulier op zoek naar slagroompatronen voor een feestje, of gewoon om te gebruiken met je vrienden? Of ben je een ondernemer en zou je graag je klanten lachgas aan willen bieden? Bij de Slagroompatronen groothandel van Nederland kun je hiervoor terecht.

Op de website van Slagroompatronen Groothandel vind je verschillende lachgaspatronen aanbiedingen met kortingen tot wel 25 procent. Een doosje met 24 patronen kost je €8,50 maar wil je meer bestellen dan is dit altijd goedkoper. Zo betaal je voor 4 doosjes €32,99 en voor 25 doosjes €199,99!

Daarnaast zijn er ook doosjes met 50 patronen te koop, deze kosten €14,50. Ook hierbij geldt weer, hoe meer je koopt, hoe goedkoper het is. Zo betaal je voor 3 doosjes €42,50 en voor 12 doosjes €168,99.

En wil je nou helemaal wat anders? Er zijn ook lachgaspatronen verkrijgbaar met een mint smaak. Deze zijn verpakt per 24 en voor één doosje betaal je €7,50. Vier doosjes kost je €29,50 en 25 doosjes €174,99.

Lachgastank en benodigdheden

Naast de patronen is er ook een lachgas fles verkrijgbaar. Dit is vooral handig wanneer je de ballonnen wilt gaan verkopen of heel veel ballonnen nodig hebt. Ook zijn er dempers te bestellen speciaal voor een n2o tank. Deze kun je individueel bestellen, maar ook per 4, 10 en zelfs 120. Daarnaast is er ook een ultra mini lachgas demper verkrijgbaar.

En wil je graag een smaakje toevoegen aan het gas? Dan is dat ook mogelijk. Zo kun je flesjes kopen met aardbei-, perzik-, banaan-, mango- of blue berry smaak speciaal voor je lachgas.

Heb je nou echt heel veel lachgas tanks nodig, dan is het misschien verstandiger om naar de deals te kijken. Zo is er een 4kg of 10kg lachgas tank verkrijgbaar met spuitsysteem, maar ook een 10kg lachgas tank met spuitsysteem én 1000 XL ballonnen voor een scherpe prijs.

 

 

Wilt u een pochetto laten bedrukken?

Jcadekok

Is het laten bedrukken van een mooi pochetto iets wat u overweegt? Bent u ondernemer en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden omtrent het bedrukken van een pochetto? Ga u dan vooral eens verdiepen in de mogelijkheden! Het laten bedrukken van een pochetto is een echte meerwaarde voor uw onderneming. Maar, waar gaat u dan de pochetto laten bedrukken? Bij welk bedrijf hanteren ze de beste prijs? En waar leveren ze de allerbeste kwaliteit? Vergelijk het aanbod met elkaar en kies voor de aanbieder met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Waar wacht u nog op? Kies voor mooie details en laat een pochetto bedrukken!  

Wat is een pochetto eigenlijk? 

Het woord pochetto zegt veel mensen niet zo veel. Echter, de meeste mensen zullen wel meer dan eens een pochetto gezien hebben. Een pochetto is eigenlijk een luxe woord voor een bestekzakje. Wanneer u in een restaurant komt, zit uw bestek vaak in een papieren zakje. Dit zakje wordt een pochetto genoemd. In de pochetto wordt meestal het bestek en soms ook een gevouwen servet gestopt. Een pochetto is niet alleen hygiënisch, het zorgt ook voor een stukje uitstraling. Daarnaast is het heel praktisch. Het personeel kan namelijk door het gebruik van een pochetto een hoop tijd besparen bij het dekken van een tafel. 

De meerwaarde van een bedrukte pochetto

Nu u weet wat een pochetto is, vraagt u zich wellicht af wat de meerwaarde ervan is. Zoals gezegd is een pochetto praktisch, hygiënisch én het zorgt voor een stukje uitstraling. Wanneer u ervoor kiest om een pochetto te laten bedrukken, brengt u de uitstraling naar een hoger level. U laat hiermee aan uw klanten zien dat er aan werkelijk alles in uw restaurant gedacht is. Óók aan de details. Een simpel wit bestekzakje ziet er immers minder stijlvol uit dan een pochetto mét logo. Door uw logo overal door te trekken, kiest u voor een stijlvolle uitwerking in alle details.