Categorie: Home

Zonnepanelen van natuurlijkenergie-nederland.nl

Jcadekok

Bij natuurlijkenergie-nederland.nl kunt u terecht voor zonnepanelen. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen en installeren van zonnepanelen. Ondertussen hebben wij al meer dan 15.000 installaties mogen verzorgen in heel Limburg, Brabant en Gelderland. Bij ons weet u dus zeker dat uw zonnepanelen vakkundig worden geïnstalleerd. 

Waarom natuurlijkenergie-nederland.nl

Bij natuurlijkenergie-nederland.nl kiest u voor een veilige investering. Wij zorgen er namelijk voor dat u een goede omvormer krijgt. Een omvormer maakt van de opgewekte zonnestroom gewone wisselstroom. Dit moet natuurlijk op een veilige manier gebeuren en daarom zorgen wij ervoor dat de combinatie van zonnepanelen en omvormer goed is. Veiligheid staat bij ons voorop! Onze installateurs zijn dan ook allemaal gecertificeerde vakmannen die opgeleid zijn om de zonnepanelen te installeren en veilig aan te sluiten. Daarnaast kunnen onze installateurs u ook perfect adviseren en helpen bij vragen. Mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan zijn wij altijd in de buurt om te helpen, zoals bij subsidies, vergunningen en btw-teruggave. Natuurlijk zonder kosten. 

Voordelen van zonnepanelen

Steeds meer mensen zijn zich bewust van hun impact op het milieu en gaan bewuster leven. Hierbij past het opwekken van energie door middel van zonnepanelen. Energie neutrale woningen zijn de woningen van de toekomst en bij Natuurlijk Energie geloven wij hierin. Zonnepanelen zijn de eerste stap in een energie neutrale woning. Ze zijn namelijk veel beter voor het milieu dan normale grijze stroom. Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een beter milieu, maar ook voor een vollere portemonnee. U kunt met behulp van zonnepanelen namelijk veel geld besparen op uw energierekening. Wekt u daarnaast ook nog eens meer energie op dan u verbruikt? Dan krijgt u een vergoeding van uw energieleverancier. Wanneer u plannen heeft om duurzame energiebronnen te plaatsen, dan helpen wij u graag met advies over bijvoorbeeld subsidies, vergunningen en btw-teruggave. Neem gerust contact met ons op via onze website. 

Contact

Onze adviseurs staan graag voor u klaar. Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Kijk dan direct op onze website. Hier vindt u een contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen voor een persoonlijk gesprek met onze adviseurs.

Published in Home by .

Goedkope bedden inclusief matras


Op zoek naar goedkope bedden inclusief matras? Dan bent u hier op de juiste pagina. We laten zien welke bedden goedkoop zijn en een matras krijgen meegeleverd!

We hebben de kosten van een tweepersoonsmatras vergeleken bij 10 van de goedkoopste online beddenwinkels in Nederland, om te zien wat u kunt krijgen met een krap budget.

Over het algemeen krijg je waar je voor betaalt met een matras en sommige bedden van minder dan € 100 zijn, eerlijk gezegd, ongeveer goed genoeg voor de gezinshond, of misschien een schoonmoeder die haar welkom op een comfortabel bed.

Als u zich een goedkope matras met pocketveren kunt veroorloven, zou ik dat zeker als een goede investering beschouwen boven een matras met open spiraal of basisschuim.

Hoe dan ook, we hebben bij elke beddenverkoper naar drie dingen gekeken:

  • Wat zijn de beste matrassen die we konden vinden, ongeacht de kwaliteit (is misschien goed genoeg voor een gastenmatras, maar ik zou de meeste van deze niet fulltime willen slapen)
  • goedkoopste pocketveringmatras met minimaal 1000 veren, want dat is volgens ons het teken van een bed van goede kwaliteit
  • de goedkoopste boxspring en matras, ongeacht de kwaliteit

Goedkoop bed inclusief matras kopen – waar?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten waar je een goedkoop bed inclusief matras kunt kopen. Hieronder vind je de beste aanbieders. Bekijk waar. En bekijk welke aanbieders.

Amazon

De afgelopen jaren is Amazon overgestapt van een online winkel die zijn eigen spullen (waaronder een paar bedden en matrassen) heeft verkocht naar een winkelcentrum met veel retailers die met elkaar concurreren om aan u te verkopen. Het resultaat is dat het assortiment enorm is en de prijzen laag zijn, hoewel u uiteindelijk bij een derde partij kunt kopen.

Vrijwel elk merk matrassen en bedden staat op Amazon, met een paar topuitzonderingen. Zoek naar Silentnight en je krijgt 100 resultaten alleen in het matrasgedeelte, en het is vergelijkbaar met zoekopdrachten naar andere grote middelgrote merken zoals Rest Assured en Sealy

Mijn advies bij Amazon is om de beoordeling van de verkoper te controleren, hoewel je goed wordt gedekt door Amazon als er iets misgaat.

Matras online

Matras Online wint veel prijzen (waaronder de beste online retailer van het jaar 2016 en 2017) en is een van de grootste en gevestigde online beddenverkopers. Ze beweren dat ze ‘tot 70%’ korting bieden, maar ik zou dat met een snufje zout nemen en kijken naar wat je voor je geld krijgt in plaats van je zorgen te maken over de oorspronkelijke prijs.

Ze hebben veel van de grote merken op voorraad: Sealy, Silentnight, Rest Assured, Sleepeezee, Relyon, Gainsborough, Myers, Slumberland, Airsprung, Breasley en Sweet Dreams.

EBAY

eBay is een andere online winkel die het afgelopen decennium geleidelijk is veranderd. Op een bepaald moment zat eBay vol met particuliere verkopers die items op een veiling verkochten. Nu lijken de meeste items Nu kopen en worden ze verkocht door bedrijven die eBay gebruiken als winkelpui. De particuliere verkopers zijn er nog steeds, het is gewoon een veel drukkere website dan ooit.

Ik heb altijd gevonden dat de prijzen op eBay zeer concurrerend zijn, omdat je je zoekopdracht gemakkelijk kunt verfijnen en de goedkoopste kunt vinden. Zorg ervoor dat u de feedback van de verkoper controleert en overweeg om Paypal of een andere betalingsoptie te gebruiken die u enige garantie geeft.

In eerste instantie is de keuze verbluffend met 800.000 boxsprings en matrassen toen ik het controleerde, maar je kunt je gemakkelijk beperken met de filteropties die beter en sneller zijn dan de meeste websites bieden.

 

Deze soorten ventilatoren kun je aanschaffen

Jcadekok

Ben je op zoek naar een mooie ventilator waarmee je een ruimte in jouw woning kunt verkoelen? Tijdens warme dagen is het wel zo prettig om te kunnen genieten van een goede ventilator. Maar welke kies je dan? Je hebt de keuze uit verschillende modellen die ieder hun eigen voordelen hebben. Of je nu op zoek bent naar een kleine ventilator die je op je bureau kunt zetten of een groot model voor op de grond: alles is mogelijk.

De meest bekende en meest gekozen ventilatoren van dit moment

Een van de meest gekozen modellen is de torenventilator. Deze ventilator past in ieder interieur en is vooral een aanrader vanwege mogelijkheid om de hele kamer te verkoelen. De elementen van de ventilator bevinden zich in de toren en zijn niet zichtbaar. Daarnaast kun je ook kiezen voor een tafelventilator. Deze tafel is klein en past gemakkelijk op een tafel, bureau of kast. Zo kun je een ruimte verkoelen door middel van drie bladen die roteren en koele lucht verspreiden. Doordat je drie verschillende snelheden kunt uitkiezen bepaal je zelf de mate van luchtverspreiding.

Andere mogelijkheden zijn de statiefventilator, de bekende plafondventilator, de hand ventilator en de mobiele airco. Dit zijn stuk voor stuk goede manier om je woning mee te verkoelen. Of je nu een of meerdere ruimtes in huis wilt verkoelen; goede ventilatie is altijd welkom. Met een goede aanbieding bespaar je veel geld op je ventilator en kun je genieten van een heerlijk koel huis.

https://www.ventilatoraanbieding.nl/

Bemachtig nu uw eigen unieke eiken picknicktafel!

Jcadekok

Bijna iedereen heeft er weleens aan gezeten, de eiken picknicktafel. Of het nou op school was of in het park, iedereen herkent de unieke eiken picknicktafel. Op www.eikenpicknicktafel.nl is er een breed aanbod aan eiken picknicktafels beschikbaar. Hierdoor is er voor iedereen wel een eiken picknicktafel beschikbaar. Alle eiken picknicktafels zijn op een ambachtelijke manier gemaakt in een van onze fabrieken. Naast eiken picknicktafels worden er op onze website ook nog andere producten aangeboden, zoals boomstam picknicktafels en eiken eettafels. Neem voor het gehele aanbod gerust een kijkje op www.eikenpicknicktafel.nl!

Het assortiment aan eiken picknicktafels

Hoofdzakelijk richten wij op ons het aanbieden van eiken picknicktafels. Deze picknicktafels zijn er in verschillende soorten en maten beschikbaar. Ten eerste de eiken picknicktafel met een lengte van twee meter en een gewicht van 180 kilogram. De tafel is 1,55 meter breed en 0,75 meter hoog. Natuurlijk zullen wij u helpen bij het plaatsen van alle zware picknicktafels. Ten tweede de eiken picknicktafel die wel drie meter lang is en daarom ook wat zwaarder is, namelijk 300 kilogram. De tweede eiken picknicktafel beschikt over dezelfde breedte en hoogte als de eerste picknicktafel. Dit maakt deze eiken picknicktafel ook een van de zwaarste picknicktafels. De derde eiken picknicktafel is 2,5 meter lang en weegt 200 kilogram. Daarnaast hebben we nog een extra lange eiken picknicktafel en dit is tevens de laatste picknicktafel voor volwassen. Tenslotte bieden wij nog een eiken picknicktafel voor kinderen, die 1,5 meter lang is en slechts 0,6 meter hoog. Deze kinderpicknicktafel weegt maar 80 kilogram en is daarom wat gemakkelijker om zelf te installeren.

Meer weten over eikenpicknicktafels.nl?

Gegarandeerd kunt u jarenlang genieten van de eiken picknicktafels vanwege het comfort en omdat ze er in elk jaargetijde leuk uitzien. Daarnaast bestaat de eiken picknicktafel al zo lang dat het ook niet snel “uit de mode” gaat. Particulier, bedrijf of overheid: overal past wel een eiken picknicktafel. Mocht u nog vragen of interesse hebben in ons aanbod aan eiken picknicktafels, dan horen wij het uiteraard graag. Neem daarvoor even contact op via de gegevens op onze website www.eikenpicknicktafel.nl.

Published in Home by .

Een website-briefing

Jcadekok

Een website-briefing is erg belangrijk voordat bedrijven een professionele website laten maken of een webshop laten bouwen. De briefing kan een goed beeld geven van hoe de website eruit moet komen te zien. Het dient dan ook als een fundering voor de uiteindelijke overeenkomst, waarin details nog weleens kunnen verschillen. De website-briefing is daarnaast ook erg handig om voorstellen van verschillende bureaus te vergelijken. Wanneer je de zelfde briefing bij verschillende bureaus indient, krijg je er verschillende voorstellen voor terug. Dit maakt de keuze in het uiteindelijke internetbureau die voor jouw je website of webshop gaat maken ook makkelijker. Ook voor de internetbureaus zelf is het prettig als dezelfde briefing naar meerdere bureaus is gegaan. Het creëert namelijk een soort speelveld voor deze internetbureaus, waarop alle bureaus moeten proberen zo goed en origineel mogelijk te scoren.

Kortgezegd helpt de website-briefing jou en internetbureaus om projecten goed te kunnen leiden. Er valt vaak van het budget af te lezen hoe groot het desbetreffende project is. Zo vergt een eenvoudige themawebsite minder functionaliteiten dan bedrijfskritische websites met meerdere koppelingen.

Vroeger werden website-briefings zo kort en bondig mogelijk gehouden. Als er onduidelijkheden waren, konden deze tijdens een persoonlijk gesprek opgehelderd worden. De kans is echter erg klein dat jij je website-briefing op één A4’tje kan krijgen, maar misschien is dat ook helemaal niet wat je moet willen.

Uiteindelijk roept zo een korte en bondige website-briefing alleen maar meer vragen in plaats van antwoorden. In het proces van internetbureaus vergelijken is het ook lastiger als je dit met een minimale website-briefing doet, omdat de verschillende bureaus elk een ander beeld hebben bij jouw wensen. Het is daarom beter om een uitgebreide, overcomplete briefing te schrijven dan een briefing die door verschillende bedrijven op verschillende manieren geïnterpreteerd kan worden. Natuurlijk kun je ook overdrijven in de hoeveelheid kantjes die je schrijft voor je website-briefing, vaak zijn vijf tot tien pagina’s voldoende.

https://www.edit4u.nl/

Meininger Interieur staat garant voor een uniek interieur!

Jcadekok

Meininger Interieur is dé plek waar u moet zijn voor interieurplannen. Volgens ons laat een goed interieur zien in welke levensfase je zit. Meininger Interieur probeert dat te bereiken door in te spelen op uw wensen en uw persoonlijkheid. Dit betreft tevens de visie van Meininger Interieur. Op basis van uw voorkeuren en persoonlijkheid wordt er een uniek plan opgesteld waardoor elke ruimte gaat stralen. Voor alle interieurplannen- en ideeën kunt u bij Meininger Interieur terecht en wij geven u graag nieuwe inzichten.

Tarieven van Meininger Interieur & de werkwijze tot succes

Wanneer u geïnteresseerd bent in een interieurplan van Meininger Interieur, kunt u gemakkelijk contact opnemen met ons via de gegevens op www.meiningerinterieur.nl. Vervolgens vragen we u om een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan zowel op kantoor als bij u thuis plaatsvinden, het is maar waar u de voorkeur aan geeft. Vervolgens zal er een interieurvoorstel worden gedaan. Dit houdt in dat er een basisplattegrond, presentatie, programma van eisen & visie en indelingsvariant wordt gemaakt. Dit interieurvoorstel bedraagt 350 euro. Bij genoeg interesse zal er een heus interieurplan worden gecreëerd, waarbij een materiaal- en meubelplan, presentatie en interieurplan in zowel 2D als 3D-tekeningen worden gegeven. Dit interieurplan bedraagt 475 euro. Mocht u dit interieurplan nog verder willen uitwerken met bijvoorbeeld een kleurenplan, dan kan dit natuurlijk ook. Dit bedraagt 150 euro extra per plan per vertrek. Ook kan u nog advies krijgen van een specialist die u met een objectieve blik uw ruimte bekijkt en een mening geeft over raamdecoratie, meubels, kleurgebruik, indeling van de ruimte et cetera. Dit advies kost 125 euro. Een interieurplan voor meerdere vertrekken is ook nog mogelijk, neem hiervoor even contact met ons op via www.meinigerinterieur.nl, dan kijken we graag wat de mogelijkheden zijn.

Positieve reacties

Op de website van Meiniger Interieur kunt u ook nog gerealiseerde projecten bekijken en referenties. Zodoende krijgt u een inzicht in wat wij u te bieden hebben. Daarnaast zijn er gelukkig veel tevreden reacties op onze interieurplannen. Mocht u interesse hebben na het zien van onze projecten, dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via www.meiningerinterieur.nl.

Published in Home by .

Badkamer Kitten

Jcadekok

Om deze vraag te kunnen beantwoorden is het handig om te weten wat Kit precies is. Kit is de verzamelnaam voor dikvloeibare materialen, die gebruikt worden voor verlijming of als afdichting. Het wordt aangebracht met een kitpistool en zodra de kit gedroogd is zijn de gaten gedicht. Kit kan voor vele doeleinden gebruikt worden in de badkamer, zoals;

–       Rondom gootstenen en kranen

–       Aan de rand van een bad

–       Waar tegel samen komt met plafond

–       Alle hoeken en randen van tegels

–       Waar de badkuip de vloer raakt

–       En nog veel meer plekken in zowel je badkamer, maar ook je keuken en toilet.

 

Er zijn heel veel verschillende soorten kit, waarvan er een aantal niet geschikt zijn voor de badkamer. De ervaren kitters van Areyoukittingme weten precies welke je wel en welke je niet kan gebruiken.

 

 

Hoe lang kan kit goed blijven?

 

De algemene regel is dat kit ongeveer vijf jaar goed blijft. Een aantal factoren bepalen of het daadwerkelijk korter of langer is dan deze vijf jaar:

–       Type kit dat gebruikt is

–       Of de kit professioneel aangebracht is

–       De staat van het oppervlak waar de kit is aangebracht

–       Vochtigheid

–       Het onderhoud/schoonmaken.

 

Tekenen dat je kit aan vervanging toe is

 

Uiteindelijk moet de kit altijd vervangen worden. Hoe goed de kit en de ondergrond en het schoonhouden ook is. Maar wanneer moet dit nou echt gebeuren? Let hiervoor op de volgende signalen:

–       Schimmel of vochtigheid onder de kit, vaak te herkennen via lekkages

–       Als de kit ouder is dan vijf jaar is het altijd handig om dit goed in de gaten te houden

–       Opgedroogde en openscheurde kit

–       Loslatende of uitgevallen kit.

 

Twijfelt u of het bij u tijd is om uw kitwerk te laten vervangen, dan kunnen onze ervaren kitters een deskundig advies uitbrengen en als het nodig is zullen ze zeer grondig en professioneel uw badkamer kitten.

https://www.badkamer-kitten.nl/

De 3D-printer

Jcadekok

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Zo wordt er elk jaar wel wat nieuws uitgevonden en zijn we steeds een stapje dichterbij vliegende auto’s. Een van de meest revolutionaire uitvinden van het afgelopen jaar is de 3D-printer. Voor veel mensen is het een raadsel hoe de printer werkt en wat het grote verschil is met een normale printer. In deze blog gaan we jou vertellen hoe een 3D-printer werkt.

Om te beginnen heeft een 3D-printer net als een normale printer een printopdracht nodig. De printer moet als eerst een ontwerp ontvangen voordat het kan gaan printen. De object dat een 3D printer gaat printen moet dus als eerst vorm gegeven worden door de vormgever. Via een 2D-tekenprogramma kan jij zelf bepalen hoe het ontwerp er uitgaat zien. Wil je bijvoorbeeld een 3D boot printen of een 3D auto? Dan is dit allemaal mogelijk zo lang jij in staat bent dit te tekenen via het programma. Nu is de aanschaf van een 3D printer best prijzig en is het misschien handiger om de tekening naar een printbedrijf te sturen. Zij hebben de lasermachine die printen op plastic.

Maar hoe gaat het printen van een 3D-object in zijn werking? Het is afhankelijk van de printer zelf maar over het algemeen gebruiken bijna alle 3D printers dezelfde techniek. Ze printen namelijk laagje over laagje waardoor er een 3D model gebouwd wordt. Een goedkope methode die veel gebruikt word is de Fused Deposition Method. De printer die deze methode hanteert spuit gesmolten plastic laagje voor laagje op elkaar.

De printer kan verschillende materialen printen zoals keramiek, plastic zand en staal. Echter wordt er vaak beweerd dat 3D printers elk materiaal kunnen printen maar dat is niet waar. Om veel detail te krijgen in het geprinte 3D object moet je waarschijnlijk een hele dure 3D-printer aanschaffen. De prijzen van z’n printer gaat al gauw over de tienduizenden euro’s. Wij raden je daarom ook aan om het object te laten printen bij een bedrijf die de 3D-printers in bezit heeft.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/

Voordelen van koffiemachine

De koffiemachine wordt beschouwd als een noodzaak voor de meeste mensen, vooral voor diegenen die niet kunnen leven zonder dagelijks een verse slok koffie te krijgen.

Voordelen van eigen koffiemachine

1. geschikt

Met slechts één druk op de knop op het automatische koffiezetapparaat kunt u thuis genieten van een verse kop koffie zonder dit handmatig te hoeven doen. Het is niet nodig om gemalen koffie, creamer en suiker (en andere dingen die je lekker vindt in je koffie) te scheppen en te mengen en ingrediënten toe te voegen als je de smaak niet goed kunt krijgen. Bovendien, als je huisgasten hebt, kan het koffiezetapparaat je tijd en moeite besparen door gemakkelijk koffie te serveren.

2. Bespaart geld

Als je de hoeveelheid geld die je een maand aan coffeeshops gaat uitgeven lijkt op de kosten die nodig zijn om thuis koffie te maken, zul je zeker een aanzienlijk verschil zien. De meeste mensen komen naar coffeeshops voor espresso, maar een automatische espressomachine kan het werk voor je doen, min het buitensporige prijskaartje voor slechts een kopje koffie.

3. Draagbaar

Koffieliefhebbers die veel reizen krijgen hun eenvoudige geluk in hotels met koffiezetapparaten, maar er zijn er veel die er geen aanbieden. De draagbaarheid van kleine koffiezetapparaten maakt het zo gemakkelijk om het in te pakken en naar plaatsen te brengen waar u heen wilt en een tijdje wilt blijven.

4. Bevordert creativiteit

Je kunt creatief worden in je koffiearoma’s als je kunt oefenen met het brouwen en mixen als een barista met je eigen koffiezetapparaat. Als je twee verschillende koffievarianten vindt die je echt lekker vindt, kun je deze samen brouwen en je eigen unieke mix van koffie bedenken.

5. Goed voor de gezondheid

Je weet waarschijnlijk dat koffie voordelen voor de gezondheid heeft. Daarnaast kan het hebben van je eigen koffiezetapparaat je de ongewenste calorieën besparen die je in koffiehuizen kunt krijgen. Het zou je verbazen als je erachter komt hoeveel suiker je verbruikt met die Starbucks-drank, maar als je het thuis zou bereiden, kun je je calorie-inname beter beheersen.

Er zijn ook andere vormen van koffie zetten, zoals met een Nespresso machine. Dit is een op cup gebaseerde koffiemachine welke enorm lekkere koffie zet. 

Bekijk op de website de beste Nespresso machines en een lijst.

https://koffiemachine.org

Loodgieter-nijmegen.nl voor al uw klussen

Jcadekok

Bij loodgieter-nijmegen.nl kunt u voor al uw klussen terecht. Of het nu gaat om een spoedklus of het jaarlijkse cv-onderhoud, wij doen het allemaal! 

Loodgieter-nijmegen.nl staat voor u klaar

Bij loodgieter-nijmegen.nl staan wij graag voor u klaar bij spoedklussen. Het gebeurt wel eens dat u plotseling in een plas water staat door een lekkage. Het is in dat geval belangrijk om snel te handelen, omdat u wilt voorkomen dat de lekkage erger wordt. Schakel daarom onze hulp in. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en zelfs in de weekenden kunt u ons bereiken. Of het nu gaat om een daklekkage of een lekkende leiding, wij verhelpen het allemaal. Naast spoedklussen zoals lekkages en verstoppingsproblemen van uw riool, staan wij ook voor u klaar bij de installatie en onderhoud van uw cv-ketel. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren zorgt u voor een langere levensduur van uw cv-ketel. 

CV-installatie en onderhoud

Een nieuwe cv-ketel installeren is een grote klus. Deze klus kunt u het beste laten uitvoeren door professionals. Bij ons vindt u deze professionals. Wij weten alles over de installatie van cv-ketels en het onderhoud ervan. Regelmatig onderhoud aan uw ketel zorgt ervoor dat storingen eerder worden voorkomen en reparatiekosten binnen de perken blijven. Daarnaast is het verstandig om eens in de 12 tot 15 jaar een nieuwe ketel te laten installeren. Soms zelfs al eerder! Een nieuwere ketel heeft een hoger rendement en bespaart uiteindelijk veel meer op uw energiekosten. Het comfort van uw woning wordt daarnaast ook nog eens vergroot doordat uw woning eerder op de juiste temperatuur is. Wanneer u uw nieuwe ketel door ons laat installeren, kunt u hierbij ook direct een onderhoudscontract afsluiten. Dan komen wij regelmatig langs om uw ketel goed te onderhouden en heeft u er zelf geen omkijken meer naar. 

Over ons

Bij ons profiteert u van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Wij werken alleen met ervaren monteurs, zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Wij geven altijd advies op maat, zodat u alleen betaalt voor wat er echt nodig is. Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website.

Published in Home by .