Categorie: Home

Droogloopmat op maat voor uw winkel of kantoor.

A&D Logomat levert, zoals de naam al aangeeft, entreematten met logo’s. Echter kunnen we natuurlijk ook entreematten zonder logo’s aanbieden.

Ook kunnen onze droogloopmatten op maat worden gemaakt. Het is mogelijk om een mat aan te schaffen met een antislip nitril rubberen rug of een mat met een rug gemaakt van pvc. Met ons grote assortiment droogloopmatten is er altijd wel een juiste keuze te maken.

Droogloopmat in de vloer of op de vloer

Wanneer een mat verzonken/in een put komt te liggen leveren we deze mat groter aan aangezien we werken met een productiemarge van 3% en op deze manier kunnen we garanderen dat de mat niet te klein geleverd zal worden.

Daarnaast kunnen we, wanneer we de mat iets groter aanleveren, meestal een standaard formaat hanteren waardoor de mat voor u goedkoper is in aanschaf.

Op deze manier kan bijna elke droogloopmat op maat worden gemaakt.

Het is vrij gemakkelijk om onze droogloopmatten op maat te snijden met een scherp Stanleymesje om deze zodoende precies op maat te snijden zodat de mat uitstekend in de put past.

Wanneer de droogloopmat op maat óp de vloer komt te liggen, leveren we deze mat standaard met rand rondom!

Levertijd van de droogloopmat

De levertijd van onze droogloopmat op maat bedraagt plusminus vijf werkdagen tot plusminus drie weken. Dit ligt aan de kwaliteit die u wenst.

Onze Logomat Pro Green is leverbaar binnen vijf werkdagen en wordt gemaakt van 100% gerecyclede petflessen en kan geleverd worden in 66 verschillende kleuren. Deze mat is wel iets duurder dan onze andere opties.

Deze andere opties zijn onze Logomat Pro of zijn kleinere broertje, de Logomat Pro Lite. Deze kwaliteiten beschikken over 66 heldere kleuren, waarvan er maximaal 20 per mat gebruikt kunnen worden. Het maximale formaat dat op maat kan worden gemaakt is 200x700cm.

Wanneer u een mat wenst die breder of langer is dan 200cm dan hebben we de mogelijkheid om over te stappen naar onze Logomat Pro XL. Ook deze droogloopmat kan op maat worden gemaakt en is leverbaar tot maximaal 240cm.

Deurmatten op maat voor buiten

Naast droogloopmatten op maat, kunnen ook onze schoonloopmatten op maat worden gemaakt. Schoonloopmatten zijn voornamelijk matten die buiten worden gebruikt. Voor buitenmatten kunnen we de volgende kwaliteiten bieden; de Logomat Pro Buiten, de Spaghettimat en de Borstelmat.

Alle drie deze kwaliteiten kunnen op maat worden gemaakt en waar nodig met logo.

Meer over onze buitenmatten is te lezen in ons blog ‘Deurmat voor Buiten’.

https://www.adlogomat.nl/droogloopmat

Tips voor het verkopen van je huis

Jcadekok

Wellicht ben je al in de situatie geweest, of niet. Het is in ieder geval wel goed om te weten mocht het eens gebeuren. Je wilt je huis verkopen. Wat moet je allemaal weten? Er zijn contracten en afspraken. Hoe gaat dit in zijn werk? In dit artikel zijn er een aantal juridische tips die de verkoper kunnen helpen. Hier moet je opletten als je je huis verkoopt.

 

Koper komt afspraak niet na

Het kan zo zijn dat de koper de afspraken niet nakomt. Hij levert bepaalde stukken niet op tijd of verschijnt bijvoorbeeld niet bij de overdracht. Wat kan je eraan doen? Een oplossing is het werken aan de hand van een stappenplan.

 

Inschrijven bij Kadaster

Je gaat je eigen woning verkopen. Wilt de koper de koopovereenkomst dan laten inschrijven bij het Kadaster of niet? Wanneer het wel zo is, is het zo dat je hieraan moet meewerken. Op deze wijze kan de koper voorkomen dat hij mistast wanneer jij als verkoper zijnde voor de overdracht een beslaglegging op je woning krijgt. Hetzelfde wanneer jij als verkoper failliet wordt verklaard.

 

Aansprakelijkheid

Wanneer de koper na de overdracht stuit op een gebrek, is het meestal zo dat hij jou als verkoper meestal niet aansprakelijk kan stellen. Tijdens de overdracht gaat namelijk ook het risico van de woning naar de koper. Wel is het zo dat je als verkoper aansprakelijk kan zijn voor verborgen gebreken die het normale gebruik van de woning in de weg staan. Dit is ook zo wanneer je niets van deze gebreken wist. Wanneer het om minder ernstige gebreken gaat, ben je aansprakelijk als je ervan wist en over het probleem hebt gezwogen.

 

Mededelingsplicht

Je hebt een mededelingsplicht als verkoper zijnde. Dit houdt in dat je alwetend alles moet vertellen, wanneer dit belangrijk kan zijn voor de koper.

http://economy.nl

Het maken van een droomtuin

Jcadekok

De zomer breekt alweer bijna aan. Na een aantal koude maanden en zelfs sneeuw kijken we uit naar de zomer. Wanneer het warmer wordt gaan veel mensen weer naar buiten.

Ze gaan wat verder, zoals het strand, of zitten lekker in de tuin. Maar is jouw tuin hier wel klaar voor? Het koude weer kan ervoor gezorgd hebben dat de staat van de tuin achteruit is gegaan. In dit artikel lees je hoe je je tuin helemaal klaar voor de zomer maakt.

 

Een kunstgrasveld

Het eerste gedeelte van een droomtuin is een kunstgrasveld. Je houdt zelf je eigen tuin bij, dus waarom zou je niet zelf je kunstgras kunnen leggen? Het is een proces wat een aantal uur kan duren. We leggen het even snel uit, het gaat als volgt:

 

Allereerst verwijder je het oude gras. Daarna breng je een zandbed aan. Vervolgens laat je het zandbed inwateren en uitvlakken. Hierna leg je het onderdoek. Na het leggen van een onderdoek ga je het kunstgras leggen. Wanneer het kunstgras is gelegd kun je de naden gaan snijden. Let hierbij goed op. Na het snijden van de naden moeten de naden ook gelijmd worden. Hierna ga je het kunstgras pas snijden. Na het snijden sla je het kunstgras vast met haken. De volgende stap is het borstelen van het kunstgras. De laatste stap is de allerbelangrijkste: geniet ervan! Op dit moment hoort het nieuwe kunstgrasveld er mooi en strak bij te liggen.

 

Een opblaasbaar bubbelbad

Het tweede gedeelte van de droomtuin is een bubbelbad. Dit bubbelbad is opblaasbaar. Er is keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen van opblaasbare bubbelbaden. Deze uitvoeringen zijn onderverdeeld in 2 categorieën, de 4 persoons bubbelbaden en de 6 persoons bubbelbaden. Bubbelbaden staan voor jarenlang plezier met een zeer eenvoudige bediening. Er zijn ook opblaasbare bubbelbaden met jets. Deze opblaasbare bubbelbaden zijn voorzien van 4 of 8 krachtige en regelbare hydro massage jets. De jets van de opblaas jacuzzi zorgen voor een ontspannend gevoel. De motor is ook heel stil. Zo kun je in alle rust genieten van je droomtuin.

 

De combinatie

Het kunstgrasveld en de opblaasbare jacuzzi zullen elkaar complementeren. Het complete plaatje zal deze tuin zo mooi maken. Waar wacht je nog op? De zomer komt eraan, de tijd om aan je tuin te beginnen is nu!

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/

Waar kun je het goedkoopst een iPhone X refurbished kopen?

Jcadekok

Refurbished iPhones worden de laatste jaren steeds meer gekocht door mensen. Dientengevolge groeit het aanbod van de gereviseerde iPhones ook. Zelfs de nieuwere modellen iPhones, zoals de iPhone X, XR en XS, zijn reeds in een gereviseerde variant aan te schaffen. Dat de prijzen van de refurbished iPhones lager liggen dan de nieuwprijs van hetzelfde toestel is niet zo verwonderlijk, maar binnen de verschillende refurbished bedrijven zit natuurlijk ook nog een prijsverschil. Waar kun je echter het goedkoopst een iPhone X, XR of XS kopen?

Hoe herken ik een betrouwbare leverancier van een refurbished iPhone?

Aangezien je een gereviseerd toestel aan gaat schaffen, wil je er wel zeker van zijn dat je een toestel bij een betrouwbaar bedrijf koopt. Om de betrouwbaarheid te checken, kun je twee dingen controleren. Ten eerste de klantenreviews op de site van een bedrijf. Bij veel klantenrecensies en hoge punten van de klanten kun je ervan uitgaan dat een bedrijf betrouwbaar is en een goede productkwaliteit aflevert. Een tweede controle die je kunt doen, is nagaan of een bedrijf het keurmerk Refurbished draagt van Techniek Nederland. Het keurmerk geeft je de garantie dat de telefoon die je koopt van een hoogwaardige kwaliteit is.

 

Welke erkende refurbished bedrijven zijn er?

Voor een goede gereviseerde iPhone kun je terecht bij refurbished bedrijven  Mobico, Forza, Leapp, IUsed, Renewd, Swoop en FixjeiPhone. Naarmate de vraag naar refurbished bedrijven groeit, zullen er meer bedrijven aan deze lijst toegevoegd worden. Het keurmerk Refurbished van Techniek Nederland geldt momenteel alleen nog voor iPhones, omdat die het meest verkocht worden onder de refurbished bedrijven. Naast iPhones kun je ook andere Apple producten gereviseerd kopen, zoals iPads en MacBooks, en professionele Windows computers. 

Bij welk erkend refurbished bedrijf kun je het goedkoopst de iPhone X kopen?

Bij het bedrijf Mobico kun je het voordeligst een iPhone X, XR of XS kopen. Het duurst is IUsed wat betreft de iPhone X en de XR. Het bedrijf Renewd heeft de duurste iPhone XS van €880. Alle bovenstaande refurbished bedrijven bieden wel een twee jaar garantieperiode aan voor hun toestellen.

 

Published in Home by .

Nooit meer een lekkage in jouw woning!

Jcadekok

Nooit meer een lekkage in jouw woning!

‘Voorkomen is beter dan genezen’ is ons allemaal meerdere keren verteld als het op onze gezondheid neerkomt. Jammer genoeg past lang niet iedereen deze wijsheid toe als het op bezittingen aankomt. Vooral eigenaren van koophuizen lijken er altijd erg verbaasd uit te zien wanneer ze te maken krijgen met een lekkage. In principe is zo een daklekkage onnodig zolang je op tijd ingrijpt.

Oud huis  

Woon je in een woning dat inmiddels jaren geleden gebouwd is? Misschien is het een goed idee om dan na te gaan in hoeverre een nieuw dak of bijvoorbeeld een kleine dakreparatie nodig is. Bij een oud huis loop je het risico dat het dak op een gegeven moment zodanig beschadigd raakt, dat het resulteert in bijvoorbeeld lekkages in je huis.

 Slecht weer 

Niet alleen daken van oude woningen kunnen aan vervanging toe zijn. Zelfs bewoners van nieuwbouwhuizen krijgen wel is te maken met lekkages. Hoewel dat relatief weinig voorkomt, is het toch aan te raden om na extreem slecht weer te kijken of je een korte gratis dakinspectie kunt regelen. Op deze manier kan een specialist tijdig onderzoeken in hoeverre het dak van jouw woning beschadigd is geraakt door het slechte weer, zodat je eventueel nog op tijd kunt ingrijpen om eventuele lekkages te voorkomen.

 

Gevolgen

Mocht je toch te maken krijgen met een lekkage, dan heeft dat nare gevolgen voor je huis en gezondheid. Door de lekkage zullen de muren in je woning vochtig raken en daardoor schimmelen. De vies uitziende plekken op de muur zijn erg lelijk en trekken daarnaast ook veel ongedierte en bacteriën aan. Vervolgens zorgen die ervoor dat je huisgenoten of familieleden met een slecht immuunsysteem koorts of griep achtige verschijnselen krijgen.

 

Of je nu in een nieuwbouwwoning woont of niet, met lekkages kan helaas iedereen te maken krijgen. Voorkom dit probleem door na extreem weer tijdig in te grijpen. Daarnaast is het altijd verstandig om te kijken hoe oud je woning is en of het misschien tijd is voor een nieuw dak.

 

 

https://www.economy.nl

Lekkage in uw woning

Jcadekok

Lekkage, wat nu?

U kent het misschien wel, lekkage. Vaak ontstaat een lekkage na een flinke storm of wanneer bijvoorbeeld stuifsneeuw onder de pannen begint te ontdooien. Heel vervelend natuurlijk en het liefst wilt u het zo snel mogelijk de lekkage opgelost hebben.

De lekkage opsporen

Maar waar is die lekkage dan precies? Een lek aan de voorkant van uw woning kan wel pas zichtbaar worden aan de achterkant van de woning. Water kan namelijk een flinke afstand overbruggen achter het plafond, waardoor de lekkage heel ergens anders zijn oorsprong kan hebben dan waar het voor u zichtbaar is.

Hoe komt u er dan achter waar de lekkage zicht bevindt zonder te hoeven hakken en breken? Hiervoor kunt u een lekdetectie bedrijf in de arm nemen. Zij kunnen met een thermografische camera precies zien waar de oorzaak van de lekkage is. Vaak is het uitvoeren van een lekdetectie ook nog eens gedekt door uw verzekering. Informeer voor de zekerheid wel even bij uw verzekeraar, omdat iedere verzekering nét weer wat kan afwijken.

Lekkage en de verzekering

Zoals we zojuist hebben kunnen lezen is een lekdetectie in de meeste gevallen wel gedekt. Maar wat met de gevolgschade? Deze is meestal wel gedekt. Een dekking is echter geen garantie voor daadwerkelijk het ontvangen van de juiste schadevergoeding. Daar komt helaas toch meer bij kijken.

Bij een lekkage komt er eerst een expert langs van de verzekering. Hij bekijkt de schade en stelt aan de hand daarvan een bedrag vast dat u kunt ontvangen. Hierbij wordt gekeken naar allerlei factoren. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwwaarde, dagwaarde en inventarisatielijsten. Het een en ander kan best vatbaar zijn voor de mening van de desbetreffende expert. Uw schadebedrag is hiervan afhankelijk.

Daarom kunt u bij lekkage het beste een onafhankelijke expert inschakelen. Dit is de zogenaamde contra-expert. De contra-expert van Schadeoplossing Nederland B.V. is zo’n onafhankelijke expert. Onafhankelijk, maar hij stelt daarbij wel uw belangen voorop. Hij ontvangt zijn salaris namelijk niet van de verzekeringsmaatschappij, maar van het expertisebureau waar hij voor werkt. Hij hoeft de verzekeringsmaatschappij om die reden dus niet tevreden te stellen.

Helaas weten veel mensen niets van het recht op contra-expertise bij lekkage. Het is een recht, dus u betaald er niets extra’s voor. We zeggen extra’s, omdat u er in principe al voor hebt betaald in uw verzekeringspremie. In de polisvoorwaarden staat ook beschreven dat u dit recht hebt, en nog belangrijker: in de wet staat dit ook opgenomen. De Nederlandse regering heeft het probleem van de gedupeerden, van onder andere lekkage, ook opgemerkt en zag dat het anders moest. Daarom is dit wettelijk vastgelegd. Helaas is er vervolgens niet heel veel bekendheid aan gegeven waardoor veel mensen hier nog niets van af weten.

Ook weten wat uw mogelijkheden zijn bij lekkage? Neem de contra-expert van Schadeoplossing Nederland B.V. in de arm en bel eerst vrijblijvend 088 – 888 5000, of ga naar de website en meld uw schade.

https://schadeoplossing.nl/lekkage/

Voordelen van een MJOP voor beleggers en VvE’s

Jcadekok

Handelen in vastgoed wordt door steeds meer succesvolle investeerders aangeraden om geld te verdienen. Door gebruik te maken van enkele hulpdiensten klinkt het beleggen ingewikkelder dan het daadwerkelijk is. Echter komen er wel veel kosten bij kijken, dat zonder overzicht veel onrust brengt in het werk. Gelukkig is daar een oplossing voor.

Door te werk te gaan aan de hand van een MJOP, oftewel een meerjarenonderhoudsplan, zal de belegger nooit voor onverwachte kosten komen te staan. Dit overzicht helpt de investeerder in te zien welke kosten er in de toekomst verwacht kunnen worden, waardoor er momenteel rekening mee kan worden gehouden om niet met een geldtekort te zitten in de nabije toekomst. Daarnaast is de beschikking over een MJOP ook essentieel voor een VvE. Maar welke voordelen biedt een MJOP nog meer? Is het daadwerkelijk de moeite waard om tijd te besteden aan het samenstellen van de zogenoemde MJOP?

Meerjarenonderhoudsplan

Met een MJOP krijgt een VvE een inhoudelijk overzicht van komende onderhoudskosten. Hierdoor wordt dit plan als waardevol onderdeel beschouwd door professionele VvE’s. Naar het verkrijgen van inzicht in de kosten, zal de onderneming ook kennis opdoen over de gebonden financiële verplichtingen rondom de betalingen. Daarnaast krijgt de VvE de ruimte gericht te sparen. Voor beleggers is het gemakkelijker een lening te verkrijgen bij de bank, wanneer de belegger in staat is een MJOP te vertonen. Verder zijn de kosten voor groot onderhoud voor de belegger, waardoor het onprettig is als dit hoge, onverwachte kosten zijn. Door te beschikken over een MJOP zullen deze kosten in beeld worden gebracht.

Wetgeving

Per 1 januari 2018 is de verplichting ingesteld dat alle VvE’s een deel van de financiën verplicht moeten reserveren voor de onderhoud. Deze reservering komt neer op minimaal 0,5% van de herbouwwaarde. Als er sprake is van een actueel meerjarenonderhoudsplanning, niet ouder dan 5 jaar, krijgt de onderneming het recht op basis van het kostenoverzicht af te wijken van dit percentage.

 

http://laan35.nl

De definitie en voordelen van een groothandel

Jcadekok

Een groothandel klinkt voor veel consumenten als een onbereikbaar bedrijf. Echter is elk persoon in staat het pand te betreden. Een groothandel wordt gekenmerkt door verschillende eigenschappen. Wat is een groothandel en welke voordelen biedt de aankoop van producten bij een groothandel?

Een groothandel kan worden gedefinieerd als een bedrijf dat producten doorverkoopt aan detailhandelaren, die profiteren van lagere prijzen door de aanschaf van een grote hoeveelheid. De producten van de groothandel zijn in de meeste gevallen direct afkomstig van de fabrikant. Een groothandel specialiseert zich vaak in een bepaald product of vak, zoals tapijtreiniger of juist industriele reiniging. Ook is het mogelijk dat een groothandel zich richt op een specifiek bedrijf om producten aan te leveren.

Prijzen

Doordat een groothandel de macht heeft producten voor een lage prijs in te kopen, kunnen deze producten ook voor een scherpe prijs worden verkocht. Wanneer een winkel deze producten zal inkopen bij de handel, om vervolgens in de eigen zaak te verkopen, zullen de prijzen verder stijgen om de verwachte winst van de onderneming te realiseren.

Hoeveelheid

Bovendien is het mogelijk een grote hoeveelheid van een specifiek product in te slaan. Deze groothandelaars beschikken gegarandeerd over de nodige hoeveelheid, al kent de handel ook geen minimale afname. Hierdoor heeft de klant de mogelijkheid een hoeveelheid producten af te nemen naar eigen wens.

Merken

Producten worden vaak nog onderscheid door verschillende merken. Zo is er niet enkel keuze tussen A-producten, maar is de aanschaf van B-, C- of zelfs huismerkproducten mogelijk. Dankzij deze verschillende mogelijkheden, kan de klant zelf een budget bepalen.  

Garantie

Bij de aanschaf van verse producten, bieden vele groothandels een versgarantie aan. Hiermee wordt de klant gegarandeerd daadwerkelijk verse producten te ontvangen, aan de hand van gekoeld transport.

http://fayon.nl

Parket schuren door dé specialist van Amersfoort

Ziet u krassen en deukjes in uw parket? Of kleurverschil door het zonlicht? Ook kan het zijn dat u een andere uitstraling van het parket wilt hebben of dat er door uitbreiding van de vloer geschuurd moet worden. Op deze momenten komen wij uw parket graag schuren. Parket schuren Amersfoort is een onderdeel van het bedrijf Schuur Expert parketschuurspecialist. Met onze 25 jaar aan kennis en ervaring zijn wij dé parketschuurspecialist. Kijk voor meer informatie over onze diensten op onze website parket schuren Amersfoort

Parket schuren en oliën

Als eerste wordt uw vloer geschuurd. Krassen, lelijke plekken en verkleuringen worden hiermee weggeschuurd. Het parket schuren gebeurd alleen op de toplaag van de vloer, de rest eronder wordt niet geschuurd. Vervolgens wordt het hout gepolijst, zodat het al wat gladder wordt. Om uw vloer af te werken kunt u dus kiezen uit drie mogelijkheden; oliën, waxen of lakken. Hier kiezen we voor de optie parket schuren en oliën. U kunt een olie kiezen in dezelfde kleur als uw parket, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een andere kleur. Door de olie komen de nerven en patronen van het hout goed tot zijn recht en ziet de vloer er weer als nieuw uit. De olie vormt een soort beschermende laag waardoor de vloer ook nog eens gemakkelijk in onderhoud wordt. Uiteraard dient de geoliede vloer wel goed onderhouden te worden en om de zoveel tijd te worden bijgewerkt. Uw parket schuren en oliën is dus een goede keus wanneer u een nieuwe kleur vloer zou willen.

Parket schuren en lakken

Naast oliën kunt u er ook voor kiezen voor het parket schuren en lakken. Er zitten hier natuurlijk wel enkele verschillen ten opzichte van het oliën. De beginfase is hetzelfde. Dus eerst gaan we grof het parket schuren. Vervolgens wordt de vloer gepolijst en kunt u ervoor kiezen om deze te laten lakken. De lak beschermt uw vloer tegen vuil en vocht. Ook kunt u de vloer gewoon verzorgen door stof te zuigen en te dweilen. U kunt geen nieuwe look kiezen met de lak, wel kunt u d mate van glans kiezen; van extreme glans tot extreem mat. Na de behandeling dient u de vloer regelmatig schoon te maken met parketreiniger en eens in het jaar een grondige onderhoudsbeurt door een professional. Hiermee heeft u optimaal plezier van uw parketvloer. Uw parket schuren en lakken is een goede opknapbeurt voor uw vloer, zodat deze er weer even tegenaan kan.

Parket schuren en waxen

Naast oliën of lakken kunt ook kiezen voor parket schuren en waxen. Er wordt dan na het schuren en polijsten een hardwax aangebracht. Hardwax beschermt goed tegen vocht, maar kan iets minder tegen vuil. U dient de vloer dan ook dagelijks goed schoon te maken door te vegen of stof te zuigen. Wel kunt u met wax een kleur kiezen, zoals met olie. Hier moet u echter wel zeker van zijn, want de vloer is hierna lastiger te herstellen. Ook eventuele lokale bijwerkingen ziet u. De wax zorgt voor een matte afwerking en dient goed onderhouden te worden. Als u kiest voor parket schuren en waxen moet u ervoor zorgen dat u een reinigingsmiddel in huis heeft op waterbasis, zoals Wax&Clean. Ook een hoog geconcentreerde, met alcohol versterkte reiniger is nodig voor een goed onderhoud van de waxlaag. Om de paar jaar dient u de vloer weer opnieuw te laten schuren en waxen voor een optimale levensduur. Parket schuren en waxen zorgt voor een langere levensduur, maar kost wel iets meer aandacht.

https://parketschuren-amersfoort.nl/

Goedkope keukenblok

Goedkope keukenblok

Als u op zoek bent naar een goedkope keukenblok, dan bent u bij Tweedehands keukenkwaliteit aan het juiste adres. Wij hebben op het gebied van keukens een groot aanbod die wij tegen een eerlijke prijs en hoge kwaliteit aan u verkopen.  Op onze website vindt u een groot aanbod aan gebruikte keukens die een tweede leven verdienen bij u thuis. Zo bespaart u een hoop geld, maar heeft u wel genoeg budget om een nieuwe keuken te laten plaatsen. 

Goedkope keukenblok kopen

Op onze website staan ongeveer 50 gebruikte keukenblokken waar u uit kunt kiezen. Als u een keukenblok op de website zou willen kopen dan is het mogelijk om deze online te reserveren of direct te kopen. Voor een reserveren van een keuken is wel een aanbetaling vereist, zodat u zeker bent van de keuken op onze site. Ook is het mogelijk om een kijkafspraak in te plannen en de keuken smane met ons te bekijken, zodat u hierna een keuze kunt maken. 

Groot aanbod keukens

Wij bij Tweedehands keukenkwaliteit hebben een groot assortiment aan keukens en vooral ook een erg ruim aanbod aan verschillende stijlen. Zo is er voor iedereen wat wils en hebben we goedkope keukenblokken die modern en zo goed als nieuw zijn. De meestvoorkomende kleuren in ons assortiment zijn wit, zwart, bruin en beige. De werkbladen van de keukens zijn er in zilver, zwart en composiet. Sommige keukens beschikken over een Quooker en luxe keukenapparatuur. Zo is er met elk budget rekening gehouden en is er voor iedereen een mooie keuken te vinden die bij u thuis geinstalleerd kan worden. Heeft u thuis een keuken die er nog goed uitziet? Wellicht kunnen wij deze van u overnemen, zodat deze ook weer een nieuw leven krijgt bij iemand anders thuis. Door het hergebruiken van keukens in een goed staat zijn we een stuk duurzamer bezig dan gelijk een nieuwe keuken aan te schaffen. 

Als u op de website een goedkope keukenblok naar wens heeft gezien dan kunt u contact met ons opnemen via de website om een afspraak in te plannen of als u graag meer informatie wilt over de keuken of het proces. https://www.tweedehandskeukenkwaliteit.nl/ 

http://www.tweedehandskeukenkwaliteit.nl/