Categorie: Home

Drone: Jamara Quadcopter invader, stunten zonder camera

De invader van het merk Jamara kan met een simpele druk op de controller stunts uithalen. Zo is het mogelijk om 360 graden draaien, flips en salto’s in alle richtingen, te maken met de drone. De invader wordt aangedreven door vier propellers om zo de stabiliteit in de lucht te kunnen garanderen. Anno 2015 heeft deze robuuste quadrocopter een adviesprijs van 120 euro in Nederland, België en Duitsland. Wat zijn de specificaties van de Jamara Quadcopter Invader? In welke kleuren kan je het apparaat kopen? Hoe zien de stunts er precies uit?

Het merk Jamara

Jamara is kleinschalig in 1973 begonnen in de kelder van de ouders van de broers Eric en Otto Natterer. Na een aantal jaar experimenteren met op afstand bestuurbaar speelgoed en andere vooruitstrevende projecten op het gebied van speelgoed, zijn de broers in 1990 een groot pand betrokken in Aichstetten, Duitsland. Al snel na het openen van dit pand en tevens fabriek, verovert Jamara Duitsland, Azië, Rusland en Frankrijk. Na een aantal jaar blijkt het bedrijfspand en de fabriek te klein voor het succes van Jamara. In 2005 en 2006 wordt het pand met 4300 vierkante meter uitgebreid door de naburig gelegen panden uit te kopen. In 2000 wordt het merk Jamara Toys opgericht. Hier vallen drones, op afstand bestuurbare buggy’s en helikopters, en de quadcopters onder. Je kan het niet vergelijken met de Dji Mini 2 review, maar het is wel een drone.

De Jamara Quadcopter invader drone

Vliegen met de invader quadcopter of quadrocopter wordt aangeraden vanaf 14 jaar. Er zitten namelijk nogal wat kleine onderdelen op de drone gemonteerd. De drone kan in twee standen worden gevlogen: beginner en expert. In de beginnersmode krijg je veel ondersteuning om zo als onervaren dronepiloot toch een stabiele vlucht te hebben. Zodra je de invader op expert zet kan je er enorm veel mee. Zo is het mogelijk om eenvoudig 360 graden draaien, flips en salto’s in alle richtingen te maken. Ook kent de quadrocopter een stand speciaal gemaakt om flips uit te voren. Deze heet de flipstuntmodus. Verder is de invader drone van Jamara uitgerust met een aantal LED-lampjes, waardoor je er in het donker ook goed mee kunt vliegen. De drone is in Nederland en België te koop in de kleuren zwart, geel en oranje. Deze grote drone is niet uitgerust met een camera en is echt bedoeld om te leren vliegen en stunts in de lucht uit te halen.

Belangrijkste specificaties

Volgens de officiële website van Jamara zijn de belangrijkste kenmerken van de Jamara quadrocopter invader als volgt:

 • Merk: Jamara
 • Model: Quadrocopter Invader – Drone
 • Type: drone, quadrocopter, quadcopter
 • Afmetingen: 610x186x95mm (lxbxh)
 • Stunts: 360 graden draai, salto, flips
 • Adviesprijs 2015: 120 euro
 • Besturing: controller
 • Vluchtmodi: beginner, professional en stunt
 • Max. snelheid: tot 35 kilometer per uur, zelf in te stellen

De invader zien vliegen in het echt

Voordat je meer dan 100 euro uit gaat geven aan een nieuwe quadrocopter of drone, is het erg handig om video’s te bekijken waarin de Invader van Jamara de hoofdrol speelt. Zo leer je de mening van fans en experts kennen en zie je zelf hoe de drone vliegt binnen en in de buitenlucht. Een aantal video’s en reviews om je op weg te helpen:

 • Een vlucht met de invader drone: https://www.youtube.com/watch?v=Jt07iz6NL64
 • De drone met een zelf gemonteerde GoPro camera: https://www.youtube.com/watch?v=6jx2CcoeFx8
 • Het officiële kanaal van Jamara Duitsland: https://www.youtube.com/user/JamaraGermany
 • Een buitenvlucht met de quadrocopter: https://www.youtube.com/watch?v=laAu28fB1ss

Published in Home by .

Het belang van linkbuilding in een notendop

Jcadekok

Linkbuilding, je hebt er vast wel eens van gehoord. Het woord zegt al veel, maar eigenlijk heb je geen idee wat het inhoudt. Wat je wel weet is dat je een eigen bedrijf hebt en daarmee een eigen website. Je hebt die website laten maken omdat je hoopte dat er meer mensen zo jouw producten konden kopen, maar tot nu toe valt het best tegen hoeveel producten je via je website hebt verkocht. Daar wil je wat aan doen natuurlijk, anders is het echt heel erg zonde van je website. Je hebt ergens al wat gelezen over verschillende online marketing strategieën, maar je bent benieuwd naar wat linkbuilding inhoudt. Dan heb jij geluk, want in dit artikel leg ik het je uit!

 

Linkbuilding is het plaatsen van links van jouw website op andere relevante websites. Op die manier bouw je een netwerk van links op, die allemaal naar jouw eigen website leiden. Zoekmachines zoals Google zien dit en tellen elke link als ‘stem’, hoe meer stemmen een website heeft, hoe beter vindbaar deze site is. Maar wat is dan nu het belang van linkbuilding? Linkbuilding is handig, omdat je al gemerkt hebt hoe belangrijk een website is voor de verkoop van je producten. Maar daarvoor moet je website eerst natuurlijk gevonden worden. Met een goede linkbuilding specialist zorg je er voor dat de positie van jouw site op een organische manier verhoogd. En dat is mooi, want op die manier draai je meer omzet en uiteindelijk natuurlijk ook meer winst. En welk bedrijf wil dat nou niet?

 

Haal het meeste uit je website door linkbuilding uitbesteden bij een betrouwbaar bureau, dat doe je bij Economy. Met al meer dan 15 jaar ervaring in de online marketing weten zij als geen ander een mooie linkbuilding strategie voor jou op te zetten. Bekijk nu de website en vraag gratis en voor niks een seo scan aan.

https://www.economy.nl/

Een coronadipje

Jcadekok

We kunnen het allemaal wel beamen, af en toe hebben we last van een coronadip. Dit is best begrijpelijk als we kijken naar de omstandigheden en wat we allemaal wel en niet mogen: we mogen niet met veel mensen samenkomen om af te spreken, we kunnen geen uitgebreide verjaardagen vieren en we hebben zelfs te maken met online les. In al deze omstandigheden is het logisch dat je je soms alleen voelt, en soms kan dat erge irritaties opwekken. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat je er juist een beter mens door wordt: door meer op jezelf teruggeworpen te zijn heb je de kans om is goed naar jezelf te kijken en misschien een rigoureuze omkeer te maken in je leven. Maar hoe minder sociaal contact, hoe meer je ook teruggeworpen wordt op je eigen gezin of huisgenoten. Dit kan soms de gemoederen hoog op laten lopen, waardoor er hevige irritaties ontstaan. Gelukkig is er een bedrijf dat zich speciaal voor dit soort moeilijke momenten inzet: Zelfsterk biedt namelijk een agressie cursus aan zodat je beter kunt omgaan met je agressies en irritaties. Dit kan heel veel spanningen voorkomen! Als je een beetje geïntimideerd wordt door het idee van een cursus, dan is er ook een cursus voor hoe je kunt omgaan met agressie training . Dit helpt heel erg bij het omgaan met agressie en dat is heel fijn als je in een coronadipje zit. En je moet maar denken: het kan de beste overkomen, het is helemaal geen ding om je voor te schamen als je zo’n agressiecursus doet. Agressie voelt misschien ook als een zwaar woord, laten we het “omgaan met irritaties door een coronadipje” noemen. Zelfsterk is het beste bedrijf om hiervoor hulp te zoeken, en het taboe moet van het hebben van een psychologische cursus af. 

 

https://www.zelfsterk.nl

Handige auto gadgets

Jcadekok

Auto rijden kan soms aardig lastig zijn. Gelukkig wordt auto rijden steeds en steeds makkelijker. Dit komt door alle technologische verbeteringen die auto’s ondergaan. We zijn zelfs onderweg naar een zelfrijdende auto die zowat geen fouten kan maken. Ben je nu benieuwd wat voor handige snufjes auto’s kunnen hebben? Wil je hierop letten bij het kopen van een nieuwe auto? Lees dan vooral verder. Ik ga namelijk in deze blog een aantal technologische snufjes bespreken die auto’s tegenwoordig hebben en die heel handig kunnen zijn.

Achteruitrijcamera
Keren, parkeren en manoeuvreren kan soms pittig lastig zijn met autorijden. Je hebt hier nu wel een tool voor die dit een stuk gemakkelijker maakt. Met een achteruitrij camera zie je via een monitor in je auto precies wat er achter je auto gebeurt. Op deze manier heb je een veel beter zicht rondom je auto. Nu hoef je niet meer geforceerd over je schouder te kijken en te passen en meten of het allemaal wel lukt. Met de achteruitrij cameras kan je precies zien hoeveel ruimte je nog hebt en of alles nog goed gaat. Een uitstekende manier om parkeren te vergemakkelijken en stilstand of schade aan je auto te voorkomen.

Cruis control
Als je hele lange stukken met de auto rijd, kan cruise control een zeer handig en leuke optie voor je zijn. Met cruise control wordt de snelheid automatisch behouden tijdens het rijden. Je kan dan heerlijk even je voet van het gaspedaal afhalen. Een zeer handige optie als je bijvoorbeeld urenlang op de snelweg moet rijden en je voet moe wordt van het continu op het gaspedaal staan. Cruise control is ook helemaal niet gevaarlijk, want als je remt of je voet weer op het gaspedaal zet gaat die automatisch van de cruise control af. Buiten deze twee dingen zijn er nog een hoop leuke en handige gadgets voor je auto.

http://achteruitrijcamerawinkel.nl

Corona besmettingen voorkomen

Jcadekok

Het corona virus is nog altijd in volle gang. De besmettingen nemen nog altijd toe en de ic’s zitten nog aardig vol. Het is daarom van belang dat nu het einde vrijwel in zicht is we allemaal nog extra ons best gaan doen om de corona besmettingen naar beneden te halen. Hoe eerder dat gebeurt hoe eerder we weer leuke dingen mogen gaan doen en de maatregelen verder versoepelt worden. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er zo min mogelijk mensen besmet raken? In deze blog een aantal voorbeelden over hoe je het aantal besmettingen zo kleine mogelijk kunt houden.

Afstand houden
De meeste effectieve maar ook zeker wel moeilijke manier is gewoon 1,5 meter afstand houden. Ik snap dat dit zeer lastig is om te doen. Je wilt namelijk als je bij vrienden of familie bent gewoon lekker gezellig kletsen en dichtbij elkaar staan. Maar om echt weer zo snel mogelijk alles te kunnen doen en de corona onder de duim te houden, is het erg van belang dat we met z’n alle toch zoveel mogelijk afstand proberen te houden. Liever even een tijdje wat meer afstand houden, dan geen afstand houden en pas veel later versoepelingen krijgen.

Digitaal ontvangen
Als bedrijf zijnde zijn er ook nog wel een aantal manieren om de corona besmettingen zo klein mogelijk te houden. Zo kan je bijvoorbeeld met behulp van een bezoekerregistratiesysteem mensen digitaal ontvangen zonder dat je daar een receptie bij nodig hebt. Door de onbemande receptie en het contactloos aanmelden wordt fysiek contact zoveel mogelijk beperkt. Doordat je met minder mensen in aanraking komt en jezelf geheel contactloos aanmeld, zullen er minder mensen besmet worden met het corona virus.

Dit zijn de laatste lootjes probeer met z’n alle zoveel mogelijk manieren te bedenken om de besmettingen naar beneden te halen. Doe even allemaal je best en dan zijn we er na de zomer vanaf.

http://economy.nl

Hekwerk en houten poorten

Jcadekok

Royal Fence is dé totaalleverancier wanneer het gaat om uw hekwerk en houten poorten! Hetgeen ons en onze producten zo bijzonder maakt is het feit dat wij al onze producten op maat maken en dat onze prijs- kwaliteitverhouding zeer goed is! 

Wanneer u op zoek bent naar een hekwerk en/of houten poorten voor bij u thuis, bij uw bedrijf, op uw erf of zelf voor een omheining van uw land of weide, zoek dan niet verder want bij ons bent u op het juiste adres. 

Op onze website hebben wij reeds een groot aantal verschillende hekwerken en houten poorten geplaatst. Al deze voorbeelden kunt u door het gebruik van de calculator samenstellen zodat deze aan uw eigen behoefte voorziet. 

Zo kunnen we een enkele looppoort of hek leveren, kunnen we dubbele hekken inclusief palen leveren en kunnen we bijvoorbeeld een dubbel hekwerk met houten poort en looppoort inclusief palen leveren. 

Mogelijkheden 

Scharnieren  

Bij ons is het mogelijk om, tegen meerprijs,  in plaats van eikenhout te kiezen voor iroko-hout. Daarnaast kunt u bepalen waar de scharnierpunten van de hekken moeten zitten. Wilt u bijvoorbeeld dat uw dubbele hekwerk van u af of naar u toe draait bij het openen? Tevens kan er bij een enkele houten poort gekozen worden voor de scharnieren rechts, óf de scharnieren links. Het ligt er maar net aan welke kant u wenst dat uw houten poort op gaat draaien. 

Houten palen 

Wanneer het gaat over de keuze voor de houten palen die gebruik zullen worden voor uw hekwerk en houten poort, kan er gekozen worden voor eikenhouten palen of palen gemaakt van Azobé.  

Tevens kunt u de dikte van de palen van uw hekwerk en houten poort bepalen. Vaak wordt er gekozen voor de standaard dikte van 18x18cm, maar wanneer u gebruik wenst te maken van automatische hekbediening, adviseren wij houten palen met een dikte van 20x20cm. 

Hoogte en breedte 

Natuurlijk kunt u kiezen voor verschillende breedtes en hoogtes voor uw hekwerk of houten poort. De beschikbare hoogtes en breedtes zijn verschillend per product dat u aan zou willen schaffen. Wanneer u precies wilt weten welke mogelijke hoogtes en breedtes beschikbaar zijn, klik dan op het hekwerk van uw keuze en klik op onze calculator ‘stel jouw hek samen’.  

Beslag 

Wanneer u een hekwerk of houten poort plaatst of laat plaatsen, heeft u natuurlijk beslag nodig. Wij bieden een aantal verschillende pakketten aan zoals een standaard beslag, verzwaard en verstelbaar beslag of zelfs een verzwaard, verstelbaar beslag met cilinderslot en klinkstel

Deze laatste twee pakketten zijn naast de gewone ‘zilveren’ kleur ook in zwart te bestellen voor een andere look! 

Plaatsen 

Voordat u uw hekwerk en/of houten poort(en) kan plaatsen, moeten deze natuurlijk op de plaats van bestemming komen. Het is mogelijk om uw bestelling bij ons af te (laten) halen in Zuidwolde, maar het is ook mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen door ons of onze partner.  

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestelling door ons te laten bezorgen én te laten plaatsen! Wij zullen dan ook standaard uw eikenhouten palen in teer zetten om houtrot net onder de maailijn tegen te gaan. 

Voor meer informatie omtrent onze hekwerken en houten poorten bezoekt u onze website www.royalfence.nl.  

https://www.royalfence.nl/assortiment/hekken-poorten

Brandschade, wat komt er allemaal bij kijken?

Brand in huis is niet meer vervelend, het is verschrikkelijk. Plotseling zie je je spullen in rook opgaan en vraag je je af hoe dit opgelost moet worden. Natuurlijk hebben de mensen en dieren die in de woning aanwezig zijn de hoogste prioriteit. Zij moeten als eerste in veiligheid worden gebracht.

Brand in uw woning

Wanneer de brand nog aan de gang is en u kunt deze zelf niet blussen, dient u zo snel mogelijk 112 te bellen zodat de brandweer langskomt. Maar dan.. vervolgens zit u met de brandschade. Hoe nu verder? Wie gaat het allemaal ruimen, schoonmaken en herstellen?

De verzekering bij brand

De verzekering dient als eerste te worden ingeschakeld. Zij moeten zo snel mogelijk op de hoogte worden gebracht van uw brandschade. Het eerste contact met de verzekering wordt voor u gelegd door Stichting Salvage. Zij krijgen tijdens de brand al een seintje en sturen onmiddelijk iemand langs om u bij te staan met de eerste praktische hulp. Nadat zij de verzekering op de hoogte hebben gebracht, laat de verzekering vervolgens een schade-expert langskomen om de schade te beoordelen. Op basis daarvan wordt een schadevergoeding aan u uitgekeerd. 

Schoonmaken van de brandschade

Dan moet er nog worden schoongemaakt. Voor deze schoonmaak wordt vaak een schoonmaakbedrijf en hersteller door uw verzekeraar gestuurd. Zij ruimen de schade en herstellen het weer als vanouds. Tenminste, als dit past binnen de aangeboden schadevergoeding. U kunt hier overigens een contra-expert voor inschakelen wanneer u het niet eens bent met deze vergoeding.

Slachtofferwijzer.nl

Wanneer er tijdens een brand slachtoffers zijn gevallen, kunt u bijvoorbeeld financiële hulp krijgen van slachtofferwijzer. Zij hebben contacten met verschillende bedrijven voor financiële-, praktische-, juridische- en emotionele hulp.

Brandschade.net als centrale hub voor hulp na brand

Wilt u meer weten over wat te doen bij brand in huis? Kijk dan ook eens op brandschade.net. Dit is een platform met allerlei informatie over brandschade. Denk bijvoorbeeld aan meer informatie over een keukenbrand en hoe u zich hier op kunt voorbereiden. Ook wordt er meer informatie gegeven over het schoonmaken van brandschade. Waar moet u aan denken en wat kunt u beter juist niet doen?

Brandschade.net helpt u op weg bij brandschade. Behalve nuttige artikelen, geeft het ook informatie over bedrijven waar u terecht kunt wanneer u te maken hebt met brandschade. U kunt het zien als een centrale hub van behulpzame bedrijven.

Mensen met brandschade moeten goed op weg geholpen worden. Brandschade.net hoopt daar aan te kunnen bijdragen. De website wordt op het moment van schrijven nog steeds uitgebreid met meer gerelateerde artikelen dus zo nu en dan een bezoek aan de website zou zeker geen verkeerd idee zijn!

 

https://brandschade.net

Droogloopmat op maat voor uw winkel of kantoor.

A&D Logomat levert, zoals de naam al aangeeft, entreematten met logo’s. Echter kunnen we natuurlijk ook entreematten zonder logo’s aanbieden.

Ook kunnen onze droogloopmatten op maat worden gemaakt. Het is mogelijk om een mat aan te schaffen met een antislip nitril rubberen rug of een mat met een rug gemaakt van pvc. Met ons grote assortiment droogloopmatten is er altijd wel een juiste keuze te maken.

Droogloopmat in de vloer of op de vloer

Wanneer een mat verzonken/in een put komt te liggen leveren we deze mat groter aan aangezien we werken met een productiemarge van 3% en op deze manier kunnen we garanderen dat de mat niet te klein geleverd zal worden.

Daarnaast kunnen we, wanneer we de mat iets groter aanleveren, meestal een standaard formaat hanteren waardoor de mat voor u goedkoper is in aanschaf.

Op deze manier kan bijna elke droogloopmat op maat worden gemaakt.

Het is vrij gemakkelijk om onze droogloopmatten op maat te snijden met een scherp Stanleymesje om deze zodoende precies op maat te snijden zodat de mat uitstekend in de put past.

Wanneer de droogloopmat op maat óp de vloer komt te liggen, leveren we deze mat standaard met rand rondom!

Levertijd van de droogloopmat

De levertijd van onze droogloopmat op maat bedraagt plusminus vijf werkdagen tot plusminus drie weken. Dit ligt aan de kwaliteit die u wenst.

Onze Logomat Pro Green is leverbaar binnen vijf werkdagen en wordt gemaakt van 100% gerecyclede petflessen en kan geleverd worden in 66 verschillende kleuren. Deze mat is wel iets duurder dan onze andere opties.

Deze andere opties zijn onze Logomat Pro of zijn kleinere broertje, de Logomat Pro Lite. Deze kwaliteiten beschikken over 66 heldere kleuren, waarvan er maximaal 20 per mat gebruikt kunnen worden. Het maximale formaat dat op maat kan worden gemaakt is 200x700cm.

Wanneer u een mat wenst die breder of langer is dan 200cm dan hebben we de mogelijkheid om over te stappen naar onze Logomat Pro XL. Ook deze droogloopmat kan op maat worden gemaakt en is leverbaar tot maximaal 240cm.

Deurmatten op maat voor buiten

Naast droogloopmatten op maat, kunnen ook onze schoonloopmatten op maat worden gemaakt. Schoonloopmatten zijn voornamelijk matten die buiten worden gebruikt. Voor buitenmatten kunnen we de volgende kwaliteiten bieden; de Logomat Pro Buiten, de Spaghettimat en de Borstelmat.

Alle drie deze kwaliteiten kunnen op maat worden gemaakt en waar nodig met logo.

Meer over onze buitenmatten is te lezen in ons blog ‘Deurmat voor Buiten’.

https://www.adlogomat.nl/droogloopmat

Tips voor het verkopen van je huis

Jcadekok

Wellicht ben je al in de situatie geweest, of niet. Het is in ieder geval wel goed om te weten mocht het eens gebeuren. Je wilt je huis verkopen. Wat moet je allemaal weten? Er zijn contracten en afspraken. Hoe gaat dit in zijn werk? In dit artikel zijn er een aantal juridische tips die de verkoper kunnen helpen. Hier moet je opletten als je je huis verkoopt.

 

Koper komt afspraak niet na

Het kan zo zijn dat de koper de afspraken niet nakomt. Hij levert bepaalde stukken niet op tijd of verschijnt bijvoorbeeld niet bij de overdracht. Wat kan je eraan doen? Een oplossing is het werken aan de hand van een stappenplan.

 

Inschrijven bij Kadaster

Je gaat je eigen woning verkopen. Wilt de koper de koopovereenkomst dan laten inschrijven bij het Kadaster of niet? Wanneer het wel zo is, is het zo dat je hieraan moet meewerken. Op deze wijze kan de koper voorkomen dat hij mistast wanneer jij als verkoper zijnde voor de overdracht een beslaglegging op je woning krijgt. Hetzelfde wanneer jij als verkoper failliet wordt verklaard.

 

Aansprakelijkheid

Wanneer de koper na de overdracht stuit op een gebrek, is het meestal zo dat hij jou als verkoper meestal niet aansprakelijk kan stellen. Tijdens de overdracht gaat namelijk ook het risico van de woning naar de koper. Wel is het zo dat je als verkoper aansprakelijk kan zijn voor verborgen gebreken die het normale gebruik van de woning in de weg staan. Dit is ook zo wanneer je niets van deze gebreken wist. Wanneer het om minder ernstige gebreken gaat, ben je aansprakelijk als je ervan wist en over het probleem hebt gezwogen.

 

Mededelingsplicht

Je hebt een mededelingsplicht als verkoper zijnde. Dit houdt in dat je alwetend alles moet vertellen, wanneer dit belangrijk kan zijn voor de koper.

http://economy.nl

Het maken van een droomtuin

Jcadekok

De zomer breekt alweer bijna aan. Na een aantal koude maanden en zelfs sneeuw kijken we uit naar de zomer. Wanneer het warmer wordt gaan veel mensen weer naar buiten.

Ze gaan wat verder, zoals het strand, of zitten lekker in de tuin. Maar is jouw tuin hier wel klaar voor? Het koude weer kan ervoor gezorgd hebben dat de staat van de tuin achteruit is gegaan. In dit artikel lees je hoe je je tuin helemaal klaar voor de zomer maakt.

 

Een kunstgrasveld

Het eerste gedeelte van een droomtuin is een kunstgrasveld. Je houdt zelf je eigen tuin bij, dus waarom zou je niet zelf je kunstgras kunnen leggen? Het is een proces wat een aantal uur kan duren. We leggen het even snel uit, het gaat als volgt:

 

Allereerst verwijder je het oude gras. Daarna breng je een zandbed aan. Vervolgens laat je het zandbed inwateren en uitvlakken. Hierna leg je het onderdoek. Na het leggen van een onderdoek ga je het kunstgras leggen. Wanneer het kunstgras is gelegd kun je de naden gaan snijden. Let hierbij goed op. Na het snijden van de naden moeten de naden ook gelijmd worden. Hierna ga je het kunstgras pas snijden. Na het snijden sla je het kunstgras vast met haken. De volgende stap is het borstelen van het kunstgras. De laatste stap is de allerbelangrijkste: geniet ervan! Op dit moment hoort het nieuwe kunstgrasveld er mooi en strak bij te liggen.

 

Een opblaasbaar bubbelbad

Het tweede gedeelte van de droomtuin is een bubbelbad. Dit bubbelbad is opblaasbaar. Er is keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen van opblaasbare bubbelbaden. Deze uitvoeringen zijn onderverdeeld in 2 categorieën, de 4 persoons bubbelbaden en de 6 persoons bubbelbaden. Bubbelbaden staan voor jarenlang plezier met een zeer eenvoudige bediening. Er zijn ook opblaasbare bubbelbaden met jets. Deze opblaasbare bubbelbaden zijn voorzien van 4 of 8 krachtige en regelbare hydro massage jets. De jets van de opblaas jacuzzi zorgen voor een ontspannend gevoel. De motor is ook heel stil. Zo kun je in alle rust genieten van je droomtuin.

 

De combinatie

Het kunstgrasveld en de opblaasbare jacuzzi zullen elkaar complementeren. Het complete plaatje zal deze tuin zo mooi maken. Waar wacht je nog op? De zomer komt eraan, de tijd om aan je tuin te beginnen is nu!

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/