JCA dekok
Image default
Gezondheid

Hoe gaat huidtherapie Eemland te werk?

Heb je een van de huidaandoeningen die op de website staan van huidtherapie Eemland? Je gaat eerst een intakegesprek plegen met een therapeut. Ze gaan kijken welk soort behandeling het best bij je past. De behandelingen zijn per persoon verschillend, want iedereen heeft een ander soort huid. De ene persoon heeft een gevoelige huid en de andere heeft bijvoorbeeld een grotere litteken. Je maakt dus eerst een afspraak dat gratis is. Ze geven dan advies over wat je ook zelf kunt doen en wat de beste behandeling is voor je huid. De therapeuten geven eerlijk en goed advies aan de klanten. Ze bevinden zich in Amersfoort en de therapeuten hebben allemaal meer dan 10 jaar ervaring met dit soort behandelingen. De klanten vinden allemaal dat de kliniek hen goed heeft geholpen met alles. De huidaandoening doet veel minder pijn en het is minder zichtbaar. 

Huidaandoeningen

Per huidaandoening heb je ook een ander soort behandeling nodig om het probleem op te lossen. Bijvoorbeeld met een acne behandeling heb je een heel ander soort behandeling dan met een oedeem behandeling. Het zijn allebei een heel ander soort huidaandoening en moet daarom dus ook heel anders behandelt worden. Huidtherapie Eemland heeft een eigen blog. Je kunt op de blog zien wat het best is om het probleem zelf te verminderen. Je kunt nog zien of je huidaandoening veel voorkomt of niet. Ze leggen ook uit wat een speciale soort huidaandoening is. Je kunt zo meerdere dingen leren over bijvoorbeeld je eigen huidaandoening. Huidtherapie Eemland doet aan 18 verschilende soorten behandelingen voor de verschillende huidaandoeningen. Elke behandeling is voor een ander soort huidaandoening. Een wijnvlek kan je weinig iets mee doen. Ze doen voor een wijnvlek een camouflage behandeling. Het houdt in dat je de wijnvlek nog hebt maar dat je het niet meer kan zien.

Hoe gaat huidtherapie Eemland te werk?

Je moet eerst een afspraak maken met een therapeut. Je kunt dit doen om te bellen of een email te sturen. Je doet dan een gratis intakegesprek. Ze gaan je vragens stellen over de huidaandoening, je klachten en je gezondheid. Ze kunnen zo kijken of je wel geschikt bent om een behandeling te kunnen doen. Je hebt na de intakegesprek een vervolgafspraak. Je gaat dan de behandeling krijgen die bij je past. Na de behandeling kan je betalen met je pinpas of contant. De behandeling kan ook vergoed worden door je zorgverzekeraar.