Goedkope bedden inclusief matras


Op zoek naar goedkope bedden inclusief matras? Dan bent u hier op de juiste pagina. We laten zien welke bedden goedkoop zijn en een matras krijgen meegeleverd!

We hebben de kosten van een tweepersoonsmatras vergeleken bij 10 van de goedkoopste online beddenwinkels in Nederland, om te zien wat u kunt krijgen met een krap budget.

Over het algemeen krijg je waar je voor betaalt met een matras en sommige bedden van minder dan € 100 zijn, eerlijk gezegd, ongeveer goed genoeg voor de gezinshond, of misschien een schoonmoeder die haar welkom op een comfortabel bed.

Als u zich een goedkope matras met pocketveren kunt veroorloven, zou ik dat zeker als een goede investering beschouwen boven een matras met open spiraal of basisschuim.

Hoe dan ook, we hebben bij elke beddenverkoper naar drie dingen gekeken:

  • Wat zijn de beste matrassen die we konden vinden, ongeacht de kwaliteit (is misschien goed genoeg voor een gastenmatras, maar ik zou de meeste van deze niet fulltime willen slapen)
  • goedkoopste pocketveringmatras met minimaal 1000 veren, want dat is volgens ons het teken van een bed van goede kwaliteit
  • de goedkoopste boxspring en matras, ongeacht de kwaliteit

Goedkoop bed inclusief matras kopen – waar?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten waar je een goedkoop bed inclusief matras kunt kopen. Hieronder vind je de beste aanbieders. Bekijk waar. En bekijk welke aanbieders.

Amazon

De afgelopen jaren is Amazon overgestapt van een online winkel die zijn eigen spullen (waaronder een paar bedden en matrassen) heeft verkocht naar een winkelcentrum met veel retailers die met elkaar concurreren om aan u te verkopen. Het resultaat is dat het assortiment enorm is en de prijzen laag zijn, hoewel u uiteindelijk bij een derde partij kunt kopen.

Vrijwel elk merk matrassen en bedden staat op Amazon, met een paar topuitzonderingen. Zoek naar Silentnight en je krijgt 100 resultaten alleen in het matrasgedeelte, en het is vergelijkbaar met zoekopdrachten naar andere grote middelgrote merken zoals Rest Assured en Sealy

Mijn advies bij Amazon is om de beoordeling van de verkoper te controleren, hoewel je goed wordt gedekt door Amazon als er iets misgaat.

Matras online

Matras Online wint veel prijzen (waaronder de beste online retailer van het jaar 2016 en 2017) en is een van de grootste en gevestigde online beddenverkopers. Ze beweren dat ze ‘tot 70%’ korting bieden, maar ik zou dat met een snufje zout nemen en kijken naar wat je voor je geld krijgt in plaats van je zorgen te maken over de oorspronkelijke prijs.

Ze hebben veel van de grote merken op voorraad: Sealy, Silentnight, Rest Assured, Sleepeezee, Relyon, Gainsborough, Myers, Slumberland, Airsprung, Breasley en Sweet Dreams.

EBAY

eBay is een andere online winkel die het afgelopen decennium geleidelijk is veranderd. Op een bepaald moment zat eBay vol met particuliere verkopers die items op een veiling verkochten. Nu lijken de meeste items Nu kopen en worden ze verkocht door bedrijven die eBay gebruiken als winkelpui. De particuliere verkopers zijn er nog steeds, het is gewoon een veel drukkere website dan ooit.

Ik heb altijd gevonden dat de prijzen op eBay zeer concurrerend zijn, omdat je je zoekopdracht gemakkelijk kunt verfijnen en de goedkoopste kunt vinden. Zorg ervoor dat u de feedback van de verkoper controleert en overweeg om Paypal of een andere betalingsoptie te gebruiken die u enige garantie geeft.

In eerste instantie is de keuze verbluffend met 800.000 boxsprings en matrassen toen ik het controleerde, maar je kunt je gemakkelijk beperken met de filteropties die beter en sneller zijn dan de meeste websites bieden.