JCA dekok
Image default
Aanbiedingen

Gezondheid volgens de Chinese horoscoop voor sterrenbeeld Konijn

Konijnen zijn gewetensvolle hypochonders. Wanneer de arts of behandelaar je adviseert bepaalde voedingsmiddelen te mijden, volg je het advies op. Je bent in staat tot grote persoonlijke discipline en doet er alles aan om je lichaamsbouw te behouden. Je geeft ook om het voorkomen van ziekte en besteedt veel tijd en geld aan het uitproberen van kruidengeneesmiddelen, het slikken van handenvol minerale supplementen en het laten vallen van kilo’s vitaminepreparaten. Je laat jezelf altijd vaccineren tegen wat er ook maar gebeurt, neemt eindeloze remedies in en drinkt allerlei biologische brouwsels in de hoop je weerstand tegen ziekten te verbeteren.

U besteedt meer tijd aan het nadenken over en zorgen maken over uw gezondheid dan andere mensen. Je huivert voor altijd over een slechte rug, pijn in je schouder, een trick knee, migraine, een terugkerende pijn in je rechterbovenborst of een brandend gevoel in je slokdarm. Arme kat/konijn! Je bent zo goed als nooit symptoomvrij.

Om een ​​slechte gezondheid te bestrijden, ben je ook vaak aan het diëten. Elk regime zal doen. U kunt stoppen met het eten van salade ten gunste van gekookt vlees. Je kunt vegetariër worden, eieren weigeren en zuivelproducten minachten. Feit is dat je nooit weet wat je vervolgens gaat doen met je dieetbeperkingen, maar het is zeker dat je een aantal taboes handhaaft. Als resultaat van deze zoektocht naar een betere gezondheid, word je gemakkelijk beïnvloed door kwakzalvers, modieuze supplementen, zuiveringskuren of rare oefenprogramma’s. In je eigen belang zou je misschien ook een psycholoog of twee willen raadplegen.

Je zult waarschijnlijk een heel lang leven leiden. Het is waar dat u vaak ziek en vaak ongesteld bent, maar misschien door een gewoonte van ongemak, bent u in staat om te herstellen van een ziekte en na een korte rustperiode uw routine weer op te pakken. U bent niet alleen voorzichtig en omzichtig over uw gezondheid, maar u bent bij de geboorte begiftigd met een goede basisgezondheid. Naarmate je ouder wordt, neemt je spanning af en daarmee ook je preutsheid. Oudere katten/konijnen zijn meestal vrolijker en minder pietluttig dan jongere.

Je zwakke plek is je spijsvertering. Omdat je gevoelig bent voor emotionele belasting, reageert je spijsverteringskanaal sterk. Elke verstoring of hapering in de harmonie van uw leven kan ervoor zorgen dat uw spijsvertering in staking gaat. U lijdt aan verlies van eetlust, gaspijn, nerveuze constipatie, spiersamentrekkingen en soms diarree. Verlicht de spanning, neem de druk weg en je veerkrachtige spijsverteringsstelsel wordt gladder… tot de volgende keer.

Voor uw eigen gemoedsrust moet u, tenzij bij u wordt vastgesteld dat u een ernstige, onomkeerbare ziekte heeft, vermijden om in zeventien richtingen tegelijk te rennen om verschillende medische behandelingen te zoeken. In plaats daarvan, omdat u een rustig, georganiseerd leven leidt en het niet erg vindt om instructies op te volgen, kunt u er beter aan doen homeopathische middelen te gebruiken. Als u eraan denkt om meerdere keren per dag kleine exacte doses van uw homeopathische korrels en druppels in te nemen, raakt u niet in de war. Deze vorm van discipline appelleert aan je gevoel voor orde en geeft je de indruk dat je daadwerkelijk iets aan je klachten doet.

Uw interesse in het eten van de ‘juiste’ voeding zal u helpen om veel klachten te voorkomen. Als je verstandig bent, word je nooit een volledige vegetariër. Je nerveuze darm heeft het niet gemakkelijk met het verteren van knapperige salades, rauwe of halfgekookte groenten en fruit. Zetmeel, vetten en gebarbecued vlees zijn ook moeilijk te verteren en je moet ze vermijden. Je bent altijd beter af op een dieet van citrusvruchten, druiven, granen, tarwekiemen, eieren en verse melk. Vermijd voedingsmiddelen met een hoge gistingsgraad zoals azijn, gistproducten en gebrouwen dranken. Je kunt wat vlees en vis aan je dieet toevoegen en vergeet niet om groenten goed te koken en fruit te pocheren. Op deze manier geniet je van een uitgebalanceerde voedselinname waar je je urenlang na een maaltijd niet ellendig van maakt. Yoghurt is een andere must in uw dieet: de antibiotische eigenschappen ervan zullen u beschermen tegen bacteriële infecties.

Ondanks nerveuze constipatie, wordt u geadviseerd om nooit een overdosis cellulose of zemelen te nemen. Het is beter om yoghurt, een paar pruimen, druivensap en cichoreithee samen met uw dagelijkse voedselinname te nemen. Minerale olie, 2 theelepels per dag, kan ook helpen. Bovenal moet u dagelijks minstens 2 liter water drinken.

Tussen de puberteit en de menopauze kunnen katten-/konijnvrouwen last hebben van gynaecologische problemen. Op middelbare leeftijd zullen de dysmenorroe, krampen, slechte stemmingen en belegeringen van overgevoeligheid en tranen afnemen en dan stoppen. In de Chinese astrologie wordt vaak gezegd dat de kat/konijnvrouw lijdt aan een defect endocrien systeem. Haar arts moet routinematig de prestaties van alle hormonale aspecten van haar gezondheid controleren. Als je niet gecontroleerd wordt, kunnen stofwisselingsproblemen, trage spijsvertering en gewichtstoename na de leeftijd van vijfenveertig jaar bijdragen aan depressie op latere leeftijd.

Karakter van Chinees sterrenbeeld Konijn

Lees meer over Chinese horoscoop Konijn: Chinese horoscoop.

Je moet leren om jezelf tempo te maken. Als perfectionist heb je de neiging om een ​​baan aan te vallen en door te zetten totdat het is gedaan. Deze benadering is positief gevaarlijk voor je psyche. Je zenuwstelsel is kwetsbaar. Van jongs af aan moet je vrede sluiten met je basisbehoefte aan harmonie. Je bent niet begaafd voor oorlog of strijd. Jezelf dwingen om in stressvolle situaties te leven of te werken, zal niet alleen je leven verkorten, maar het ook volkomen ellendig maken. Tenzij u daarheen moet reizen voor werk of amusement, moet u uit de buurt blijven van lawaaierige, grote steden. Een rustig landhuis waar je evolueert met het ritme van de natuur, een paar huisdieren houdt en je aan een strikte routine houdt, zou ideaal zijn.

Je voelt dat het je plicht of missie is om fatsoen en sociale respectabiliteit te behouden. Denk aan koningin Victoria, een kat/konijn als er ooit een was. Ze heeft de etiquette praktisch uitgevonden. Generaties zijn geraakt door haar idee van een goede vorm. Je denkt niet alleen graag dat je weet hoe je je moet gedragen, maar je werkt er ook hard aan om goede smaak te tonen. Uw onderscheidende interieurdecoratie alleen al duidt op uw voorliefde voor verfijning en traditie boven alles.

Katten/konijnen kiezen er steevast voor om in een gracieuze, goed ingerichte omgeving te leven. Uw meubels zijn meestal traditioneel. De kleuren die je kiest zijn neutraal: beiges, grijstinten en subtiele of natuurlijke tinten. Als uw budget het toelaat, kiest u voor hoge plafonds, gebeeldhouwde lijstwerk, openslaande deuren met zware gordijnen en elegante oosterse tapijten. Zo niet, dan kunt u genoegen nemen met de opname van een prachtig antiek gemarkeerd tegen een sobere, moderne achtergrond.

Je kledingkast is kalm. Je geniet van het gevoel van luxe kasjmier maar wordt zelden gevangen in een knalgele of fuchsia trui. Buff, bone-kleuren, roodbruin en soms marineblauw gecombineerd met effen schoenen van het fijnste leer markeren je stijl.

Eindelijk, jij bent de aristocraat van de Chinese dierenriem. Je bent tevreden om in je gemak buiten de zwerm te leven, directe operaties vanuit de coulissen, bevelen te geven aan ondergeschikten, gezag te delegeren en een gerespecteerde sociale positie te behouden. Je bent slim, charmant, geestig en vriendelijk. Mensen genieten van uw gezelschap en bewonderen uw verzorgde manier van doen en waardige levensstijl. Je zult nooit een straatvechter zijn, maar je handhaaft zeer duidelijke idealen. Je zult bijna alles doen om afstand te houden van persoonlijke conflicten, bloedvergieten, sociale onrust en alle mogelijke botsingen te omzeilen. U bent vastbesloten om uw comfort te beschermen. Je bent een prettige, goed opgevoede persoon die toegewijd is aan zelfbehoud. Je zal je zeker niet vrijwillig aanmelden om in de frontlinie te staan ​​bij Artsen zonder Grenzen.

Om het voortbestaan ​​van je knusse manier van leven te verzekeren of de integriteit van je psyche intact te houden, ben je in staat tot uitgebreide uitvluchten. Dit achterbakse gedrag kan variëren van het negeren van smeekbrieven tot het afluisteren van telefoons en chantage. Het is duidelijk dat in het nauw gedreven katten/konijnen, bang voor confrontatie en bang voor agressie, in staat zijn tot bodemloze zelfbedrog en leven vaak een heel leven in ontkenning.

Lees meer over jeChinese horoscoop.