JCA dekok
Image default
Bedrijven

Geld besparen met LED verlichting

Veel mensen willen geld besparen. Bijvoorbeeld in hun bedrijfspand Er zijn heel veel manieren waarom je dat kunt doen. Mensen denken vaak dat het heel erg handig is om te doen. Dit komt omdat ze niet weten hoe ze het het beste kunnen doen. Je kan het met behulp van je verlichting. Verlichting maakt een heel groot deel uit van de kosten van je energie. Er zijn heel veel verschillende lampen die allemaal een ander verbruik hebben. De ene verbruikt veel meer dan de andere. Het licht dat ze geven verschilt vaak niet zo heel veel. Het zou dus zonde zijn om verlichting te gebruiken die veel energie verbruikt. Gebruik daarom LED panelen.

Energie besparen met LED panelen

Als je geld wilt besparen in je bedrijfspand. Dan kan je dat doen door energie te besparen. Energie besparen in je bedrijfspand kun je doen door LED panelen te gebruiken. Ze zijn heel erg energiezuinig. Ze verbruiken veel meer energie dan andere lichtbronnen. Als je minder energie verbruikt heb je ook veel minder kosten. Je bespaart dan dus geld. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld oude TL bakken in hun bedrijfspand. Als je deze vervangt voor nieuwe LED panelen, dan kan je er heel veel energie mee besparen. Je bespaart dan ongeveer 75%. Dit is heel erg veel. Het wordt daarom ook aangeraden om het zo snel mogelijk te vervangen. Het is zonde als je je oude verlichting blijft gebruiken, terwijl dat veel beter kan. Je kan met LED panelen om meerdere manieren geld besparen. Ze zijn niet alleen goed voor het energie besparen, maar ook voor andere dingen. Het is dus goed voor verschillende dingen. Als jij nog geen LED panelen hebt voor in je bedrijf, dan is het handig om deze aan te gaan schaffen. Het zal je heel veel geld besparen.

Langere levensduur

LED panelen hebben een veel langere levensduur dan andere soorten verlichting. Dit betekent dat je het veel minder vaak hoeft te vervangen. Andere soorten verlichting moet je veel vaker vervangen. Dit kost elke keer weer geld. Met de LED panelen kan je dus veel geld besparen. Je bespaart op nieuwe aanschafkosten. Ze hebben ongeveer 40.000 branduren. Dit is veel meer dan de 12.000 van de TL buizen. Ze zijn ook heel erg makkelijk om te onderhouden. Het enigste wat je nodig hebt is een vochtig doekje. Je hoeft er dus bijna geen geld aan uit te geven.