JCA dekok
Image default
Aanbiedingen

Gebruikte keukens

Gebruikte keukens een tweede leven geven

Bij Tweedehandskeukenkwaliteit.nl heeft u voor een eerlijke prijs al een goede keuken met goede kwaliteit. Wij leveren een groot aanbod van gebruikte keukens. Wat wij ook leveren is onze goede persoonlijke service. Als u ons aanbod gebruikte keukens wilt zien, kunt u altijd even op onze site kijken. Ook is het zo dat als u een gebruikte keuken heeft gevonden op onze website en u bent niet in staat om deze op te halen. Dan kunt u hem altijd laten bezorgen, wij bezorgen u gebruikte keuken in Nederland en in België. Naast het leveren van de gebruikte keuken kopen wij deze ook in. Als u uw gebruikte keuken wilt verkopen op korte termijn dan is dit ook mogelijk bij ons. Het enige wat u hoeft te doen is even contact met ons opnemen. Een paar voorbeelden van ons assortiment gebruikt keukens zijn: Dubbelwandige keukens, Eiland keukens, Hoekkeukens, we hebben ook rechte keukens, en tot slot hebben wij ook U vorm keukens. De prijzen van de gebruikte keukens liggen ongeveer tussen de €900,- en de €2.500,-. Dit hangt er natuurlijk van af welke gebruikte keuken u kiest. Voor meer informatie over de gebruikte keukens kunt u altijd contact met ons opnemen, of u vult het contact formulier in die bij ons op de site staat. Wilt u een mooie gebruikte keuken van goede kwaliteit en een eerlijke prijs haal u keuken dan bij tweedehandskeukenkwaliteit.nl.

Hoe werkt het

Op onze website tweedehandskeukenkwaliteit.nl staan ruim 30 gebruikte keukens die wij aanbieden op dit moment dit aantal kan verschillen. Ziet u op onze website een gebruikte keuken die u aanspreekt of die u graag wilt hebben? Neem dan contact met ons op. U kunt dit doen op de volgende manieren.

U kunt een kijkafspraak maken met ons. Dit houdt simpelweg in dat u langs komt om de gebruikte keuken waar u in geïnteresseerd bent komt bekijken. Als u een kijkafspraak wilt inplannen met ons moet u telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan op de volgende telefoonnummers. Op ons Nederlandse telefoonnummer belt u naar 06 85200262. Op ons Belgische telefoonnummer belt u naar 0032465982177.

Ook kunt u een gebruikte keuken direct reserveren. Als u dit wilt doen kunt u via onze website een verzoek doen dit kunt u heel gemakkelijk doen. U gaat naar de pagina van de gebruikte keuken en dan kunt u het heel makkelijk aanklikken. Als u een gebruikte keuken reserveert vragen wij u om een voorschot van €350,- de rest van het bedrag kunt u betalen bij de levering. U keuken kan ook bezorgd worden, vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

https://www.tweedehandskeukenkwaliteit.nl/gebruikte-keukens/