JCA dekok
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ga voor deskundigheid door deze schilder in regio Veldhoven in te schakelen

Bent u net verhuisd naar een nieuw bedrijfspand of kan uw huidige pand wel een nieuw likje verf gebruiken? Schakel dan Bolte Glas- en Schilderwerken uit Hoogeloon in. Deze schilders weten van aanpakken en met jarenlange ervaring bent u verzekerd van een deskundige werkwijze. Dit bedrijf verricht schilderwerken aan nieuwbouw, renovatie, aannemers, bedrijven, winkels, scholen, verenigingen van eigenaren en ga zo maar verder. Natuurlijk worden particulieren ook uitstekend verder geholpen. Deze schilder is – in een notendop – in te schakelen door wie dan ook in de gehele regio van Veldhoven.

Een schilder met het AF-keurmerk

Wanneer u op zoek bent naar een schilder in Veldhoven of omgeving, is het belangrijk om te kijken of het bedrijf AF-erkend is. Dat is gelukkig het geval bij Bolte Glas- en Schilderwerken in Hoogeloon. U weet hiermee zeker dat u een kwaliteitsschilder in de arm neemt die ongeëvenaard werk levert. Alle AF-erkende bedrijven worden iedere drie jaar gecontroleerd middels een technische inspectie. Ook worden hierbij diploma’s, de inschrijving bij de Kamer van Koophandel, het betalingsgedrag en de ontvangen klachten gecheckt. Mocht hier een negatief resultaat uit komen, raakt het bedrijf het AF-keurmerk kwijt. U weet dus zeker dat deze schilder uit Hoogeloon, nabij Veldhoven, uw opdracht tot in detail afwerkt.

Laat ook glas zetten

Zoals de bedrijfsnaam – Bolte Glas- en Schilderwerken – wellicht al deed vermoeden, vindt u hier niet alleen een schilder maar ook een glaszetter in regio Veldhoven! Er zijn een heleboel mogelijkheden wat betreft de glastypen, en deze worden ook altijd zeer deskundig en met voorzichtigheid geplaatst op uw gewenste plek. Denk dan aan ramen, maar ook aan deuren, douchewanden en scheidingswanden. Veiligheids-, geluidswerend-, brandwerend- en inbraakwerend glas zijn nog maar enkele voorbeelden van de opties die u heeft. Bekijk zeker eens de website om alle opties door te lopen en laat u eventueel adviseren door de enthousiaste vakmensen door contact met hen op te nemen.

https://bolte-schilders.nl/