JCA dekok
Image default
Eten en drinken

Een heerlijke Oreo brownie bij je thuis laten bezorgen

Hou jij van Oreo’s? En hou je van brownies? Dan is een Oreo brownie voor jou het beste van twee werelden! Als je brownies wilt bestellen bij een bedrijf die handmade brownies bakt en verkoopt in diverse heerlijke smaken, kun je het beste bij The Brownie Box terecht. Dit bedrijf verkoopt brownies in pakketten van verschillende formaten. Je hebt de keuze uit een doos met zes, twaalf of vierentwintig brownies. Bovendien kies je zelf je favoriete smaak. Naast hun originele chocolade brownies koop je hier ook bijzondere smaken als een Oreo brownie. Daarnaast maken ze andere brownies waarin koekjes verwerkt zijn. Je kiest bij dit bedrijf namelijk ook voor Twix brownies, stroopwafel brownies én een vegan brownie met Speculoos.

Brownies van de beste kwaliteit

Je hoort het goed, zelfs voor een vegan brownie kun je terecht bij The Brownie Box. Dit bedrijf wil namelijk dat iedereen kan genieten van heerlijke brownies, ook als je veganistisch eet of lactose-intolerant bent. De kwaliteit van de vegan brownie en de andere brownies van dit bedrijf is top! Tijdens het bakproces wordt er namelijk enkel gebruikgemaakt van de beste ingrediënten in een perfecte samenstelling. Ook hebben alle brownies een volle chocoladesmaak, zijn ze smeuïg van binnen én knapperig van buiten. Kun je niet kiezen tussen alle lekkere smaken die dit bedrijf u aanbiedt? Dat hoeft ook niet! Tijdens het samenstellen van een box kun je meerdere smaken kiezen, zoals een Oreo brownie.

Maak een keuze uit al onze smaken

Bekijk het assortiment van dit bedrijf om een keuze te maken tussen alle smaken. Je vindt op de productpagina van iedere browniesmaak, zoals de Oreo brownie of de orginele vegan brownie, de precieze ingrediënten. Zo kun je controleren of er allergenen in de brownies zitten die jij niet mag hebben. Bestel snel online om te kunnen genieten van heerlijke brownies of stel je vragen via de contactgegevens op hun website.