JCA dekok
Image default
Aanbiedingen

Droogloopmat op maat voor uw winkel of kantoor van A&D Logomat B.V.

A&D Logomat levert, zoals de naam al aangeeft, droogloopmatten met logo’s. Echter kunnen we natuurlijk ook entreematten zonder logo’s aanbieden.

Ook kunnen onze droogloopmatten op maat worden gemaakt. Het is mogelijk om een mat aan te schaffen met een antislip nitril rubberen rug of een mat met een rug gemaakt van pvc. Met ons grote assortiment droogloopmatten is er altijd wel een juiste keuze te maken.

Droogloopmat in de vloer of op de vloer

Wanneer een mat verzonken/in een put komt te liggen leveren we deze mat groter aan aangezien we werken met een productiemarge van 3% en op deze manier kunnen we garanderen dat de mat niet te klein geleverd zal worden.

Daarnaast kunnen we, wanneer we de mat iets groter aanleveren, meestal een standaard formaat hanteren waardoor de mat voor u goedkoper is in aanschaf.

Op deze manier kan bijna elke droogloopmat op maat worden gemaakt.

Het is vrij gemakkelijk om onze droogloopmatten op maat te snijden met een scherp Stanleymesje om deze zodoende precies op maat te snijden zodat de mat uitstekend in de put past.

Wanneer de droogloopmat op maat óp de vloer komt te liggen, leveren we deze mat standaard met rand rondom!

Levertijd van de droogloopmat

De levertijd van onze droogloopmat op maat bedraagt plusminus vijf werkdagen tot plusminus drie weken. Dit ligt aan de kwaliteit die u wenst.

Onze Logomat Pro Green is leverbaar binnen vijf werkdagen en wordt gemaakt van 100% gerecyclede petflessen en kan geleverd worden in 66 verschillende kleuren. Deze mat is wel iets duurder dan onze andere opties.

Deze andere opties zijn onze Logomat Pro of zijn kleinere broertje, de Logomat Pro Lite. Deze kwaliteiten beschikken over 66 heldere kleuren, waarvan er maximaal 20 per mat gebruikt kunnen worden. Het maximale formaat dat op maat kan worden gemaakt is 200x700cm.

Wanneer u een mat wenst die breder of langer is dan 200cm dan hebben we de mogelijkheid om over te stappen naar onze Logomat Pro XL. Ook deze droogloopmat kan op maat worden gemaakt en is leverbaar tot maximaal 240cm.

Deurmatten op maat voor buiten

Naast droogloopmatten op maat, kunnen ook onze schoonloopmatten op maat worden gemaakt. Schoonloopmatten zijn voornamelijk matten die buiten worden gebruikt. Voor buitenmatten kunnen we de volgende kwaliteiten bieden; de Logomat Pro Buiten, de Spaghettimat en de Borstelmat.

Alle drie deze kwaliteiten kunnen op maat worden gemaakt en waar nodig met logo.

Meer over onze buitenmatten is te lezen in ons blog ‘Deurmat voor Buiten’.

https://www.adlogomat.nl/droogloopmat