JCA dekok
Image default
Dienstverlening

Dozen op maat besparen ruimte

Zoals op elk potje een dekseltje past, past er ook in elk magazijn de perfecte doosmaat. Of je nu een grote of kleine ondernemer bent, het is belangrijk om oplossingsgericht te denken. Zo is het een heel slim idee om te investeren in dozen die perfect passen in de rekken van jouw magazijn. Geld besparen op berging en opbergruimte is toch geweldig?

 

Investeer in dozen op maat

Door flink te investeren in dozen op maat kun je later de vruchten plukken. Naast dat het ruimte besparend is, ziet het er ook nog eens veel beter uit dan allerlei verschillende maten dozen. Zo wordt orders picken ineens een stuk leuker, of wordt het zoeken naar iets wat je had opgeborgen makkelijker. Er zitten alleen maar voordelen vast aan dozen op maat laten maken!

 

Niet alleen voor de opbergruimte

Denk groter dan alleen de opbergruimte! Wat dacht je er bijvoorbeeld van om dozen op maat te laten maken voor bepaalde producten die hard lopen? Zo bespaar je ruimte tijdens het versturen. De ontvanger zal ook zeker positief verrast zijn om te zien dat je denkt aan het milieu en zo min mogelijk verpakkingsmateriaal wilt verbruiken. Voor het kersje op de taart kun je naast de dozen op maat laten maken ook nog eens de dozen laten bedrukken. Je logo op de huisstijl subtiel laten terugkomen in de verpakking geeft de dozen een luxe uitstraling.

 

https://endlessbranding.com/doos-op-maat