JCA dekok
Image default
Dienstverlening

Dit autopoetsbedrijf in Noord-Holland laat uw voertuig stralen

Bij Shiny Cars kiest u uit een uitgebreid aanbod aan diensten waarmee uw auto of voertuig weer stralend schoon wordt. Dit autopoetsbedrijf in Grootebroek, Noord-Holland, gebruikt exclusief milieuvriendelijke materialen. Boeken en betalen is eenvoudig en deze wasserette is iedere week van maandag tot zaterdag geopend. Laat uw interieur, exterieur en meer onder handen nemen door deze professionals.

De diensten van deze wasserette

U heeft de keuze uit verschillende schoonmaakdiensten voor uw auto. Ten eerste is er een interieurpakket. Met dit pakket reinigen deze experts het interieur van uw auto tot het er weer fris en als nieuw uitziet. Daarnaast biedt deze specialist een pakket aan voor het exterieur, verschillende behandelingen voor de lak zoals waxen of polijsten. Bij dit autopoetsbedrijf in Noord-Holland is er ook een combinatie tussen beide mogelijk: het combipakket. Heeft u nog speciale wensen voor het schoonmaken van uw auto? Dan heeft u de mogelijkheid extra diensten te boeken bij deze wasserette, zoals boomhars verwijderen, ontstickeren en meer.

De voordelen van wassen bij dit bedrijf

Deze wasserette gebruikt uitsluitend milieuvriendelijke poetsmaterialen. Dit voorkomt dat schadelijke stoffen in het milieu terecht komen via de afvoer en dergelijke. Daarnaast is het eenvoudig om de gewenste dienst te boeken en uw afspraak in te plannen via de website. U kunt zelfs uw vrachtwagen laten wassen op een door u gekozen locatie. Deze experts reinigen uw vrachtwagen grondig zodat u veilig en verzorgd de weg op kunt. U stelt voor de vrachtwagen eveneens zelf het gewenste pakket samen.

Plan uw afspraak bij dit poetsbedrijf

Via de website van dit autopoetsbedrijf in Grootebroek, Noord-Holland, plant u eenvoudig een afspraak in. Kies het type voertuig, het poetspakket en de datum en tijd die u wilt en betaal bij de wasstraat. Heeft u vragen voor Shiny Cars? Neem dan contact op met de specialisten voor deskundig advies.