De mogelijkheden met cola

Jcadekok

Of je het nou drinkt of niet, iedereen kent cola. Het is nogal veel suiker bevattend drankje en het wordt gedronken door zeker 90% van de wereldbevolking. Maar wist je dat het koolzuurhoudende drankje voor veel meer gebruikt kan worden? 

Cola is een drankje dat door heel veel mensen gewaardeerd wordt. Het bevat alleen heel veel suikers en is niet goed voor je gezondheid. Door de hoge zuurbasis kan het je helpen als je misselijk bent en moet braken. In deze gevallen neutraliseert het de zuurbasis in je maag en hersteld het de natuurlijke balans.

Veel mensen hebben vast ook de filmpjes gezien van cola die producten schoon maakt. Het is mogelijk om roest te verwijderen van ijzer. Dit kan gebeuren door het te laten weken of te besproeien met cola. Je kan zo je roestige schroeven en inslagmoeren ontroesten en ze er weer als nieuw uit laten zien.

Maar hiernaast kan je cola ook gebruiken om ongedierte te bestrijden. Je kan het gebruiken als lokaal in je zelf gemaakte wespenvanger. De suiker trekt wespen aan en zorgt er zo voor dat jij geen last hebt van wespen op je bord tijdens de barbecue. Maar ook slakken zijn geen partij voor cola. Hoewel ze zich aangetrokken voelen tot de cola is de zuurbasis te sterk voor hun teren slakken lichaampjes en hierdoor sterven ze.

Je kan cola ook gebruiken om de wc schoon te maken. De grote hoeveelheid suiker in combinatie met de koolstof en de zuurbasis zorgen ervoor dat de grondige viezigheid verwijderd wordt uit je toilet. Het bijt het afval letterlijk uit je toilet en dit zorgt ervoor dat jij niet hoeft te boenen en te schrobben. Het is dus niet alleen een drankje dat lekker is, het is ook nog is heel praktisch. 

Het is daarin tegen niet gezond. Zorg ervoor dat je goed gevarieerd eet en niet te veel van dit soort drankjes drinkt.

https://moerenbout.nl/