De Liebherr CNPesf 4613 Comfort koop je bij Koelen & Vriezen

Liebherr CNPesf 4613 Comfort

De koel vriescombinaties worden steeds populairder omdat steeds meer mensen de voordelen zien. Dit geldt ook voor de Liebherr CNPesf 4613 Comfort. Dit toestel is 75 cm breed en is in deze breedte de kleinste uit het assortiment. Met een 2 vriesladen en een staalgrijze behuizing met edelstalen deur is dit het instapmodel bij uitstek. Aangezien het een comfort model betreft zit het bedieningsmenu en de display achter de deur. Wilt u dit niet, dan is het praktisch om een Premium model te kiezen. Deze zijn direct een stuk groter als je kijkt naar de CNPes 5167.

We willen u graag wat specifieke kenmerken meegeven van de CNPes 4613. Het betreft een energiezuinig toestel met een A++ energielabel. Dit komt neer op een verbruik van rond de € 61 per jaar. Het toestel heeft in het vriesgedeelte geen BioFresh vak. In totaal kunt 82 liter kwijt in het vriesdeel en 338 liter in het koeldeel.

De totale hoogte van het toestel 186 cm met een diepte van 63 cm, waarbij u rekening moet houden met 73 cm om de deur volledig te kunnen openen.

Deze koelvriescombinatie heeft een LED temperatuurdisplay, Akoestisch deuralarm en hevelgrepen van edelstaal. Dit zorgt ervoor dat de deur gemakkelijk opent, omdat het handvat zich afzet tegen de behuizing waardoor de deur gemakkelijker open gaat. Het koel heeft comfort glassline deurvakken, een flessendraagrooster en LED verlichting. Het vriesdeel beschikt over een automatisch ontdooisysteem. Dit apparaat is vrij stil en produceert dan maximaal 41 dB(A).

Net als alle ander koel vriescombinaties beschikt deze apparatuur over een Duo Cooling wat duidt op twee onafhankelijk van elkaar werkende thermostaten.

Het is belangrijk om te weten dat deze apparatuur in een omgeving moet plaatsen waar het niet kouder wordt dan 10°C. Bij een eventuele storing is de bewaartijd 30 uren. Aangezien het een comfort uitvoering is, zijn er standaard geen koude accu’s voorzien welke u in de zomer kunt gebruiken in een koelbox om naar het strand te gaan, zodat uw frisdranken fris blijven en de meegenomen voedingswaren niet bederven.

Het is altijd de vraag waar ga ik de apparatuur kopen? Het beste doet u dit in Nederland online bij Koelen & Vriezen. De organisatie bij uitstek waar u nog eerlijk advies krijgt. Deze organisatie verkoopt alleen Liebherr apparatuur en Liebherr alleen. Hierdoor heeft deze firma zich kunnen specialiseren en zijn er geen vragen die niet beantwoord kunnen worden.

Meer informatie kunt u vinden op https://www.koelkastspecialisten.nl, en heeft u vragen, dan kunt u die online stellen.