De Liebherr CNesf 4613 met edelstalen deur

Liebherr CNesf 4613 Comfort

De Liebherr CNPesf 4613 Comfort lijkt sterk op de CN 5113 qua afmetingen. Het grote verschil is dat deze koelvriescombinatie is uitgevoerd met een edelstaal front in plaats van in wit polystereen. De display zit ook bij de beide deze kast achter de deur, zodat je u van buiten af niet kunt zien wat de temperatuur is. Om de temperatuur te wijzigen of een deel van de kast uit te schakelen dient u de deur te openen om de instellingen te veranderen. Dit geldt ook voor het aflezen van de temperatuur. Qua performance lopen deze kasten niet ver uit een. Dit koel en vriesapparaat beschikt over twee thermostaten, waardoor u in staat bent om het koeldeel en vriesdeel apart te regelen. Dit klinkt mogelijk onlogisch, maar u kunt op vakantie gaan het koeldeel uitschakelen en ondertussen het vriesdeel laten functioneren. Dit apaparaat is niet voor zien van BioFresh waardoor u allerlei producten langer kunt bewaren met behoudt van vitamines. Dit apparaat beschikt niet over een Icemaker waarbij rekening gehouden moet worden met de afstand tot het wateraansluitpunt. Het volume is royaal bemeten wat een groot voordeel is voor grote gezinnen, verenigingen, maar ook in de horeca komt dit in edelstaal uitgevoerde apparaat steeds vaker tot zijn recht. In tegenstelling tot zijn grote broer heeft deze koelvriescombinatie slechts 1 compressor.

De behuizing is gemaakt van edelstaal en de deur van smartsteel wat er voor zorgt dat de kast een meubelstuk is in uw keuken of waar de kast ook gaat plaatsen. In totaal biedt de kast een volume van  453 liter, wat is onderverdeeld in 338 liter koelen en 115 liter vriezen. Het vriesdeel beschikt over drie vriesladen.

De kast is voorzien van een optimale isolatie wat er voor zorgt dat bij een eventuele storing de ingevroren goederen tot 30 uur kunnen worden bewaard.

De invriescapaciteit is 14 Kg per 24 uur. Waar kunt u het beste online Liebherr koel en vriesapparatuur kopen. Dat vragen veel mensen zich af. In Nederland is het vooral Koelen & Vriezen die grote sier maakt met de servicedesk ook nadat u de koelvriescombinatie heeft gekocht. In de handleiding staat veel, maar in de praktijk kan het zijn dat tegen praktische zaken aan loopt. Uw vragen kunt u stellen aan de specialisten waarbij u dit het gemakkelijkste doet per e-mail. U krijgt namelijk op korte termijn een antwoord terug wat u dan ook nog eens kunt nalezen.

Bij Koelen en Vriezen worden er geen aparte kosten in rekening gebracht voor het afleveren in heel Nederland. Het installeren van de Koelvriescombinaties kunt u zelf. Door te zorgen dat de kast op een vlakke plaats komt te staan, kan deze perfect functioneren.