JCA dekok
Image default
Woningen

De leukste keuken trends op een rij!

Wilt u een nieuwe keuken kopen, maar bent u nog op zoek naar inspiratie? Hieronder kunt u de leukste keukentrends op een rij lezen!

Een mat zwarte keuken

Een mat zwarte keuken heeft een moderne en classy uitstraling. Een mat zwarte keuken is niet alleen heel stijlvol, maar is ook makkelijk te combineren met elke interieurstijl. Hebt u een strak, robuust of chique interieur? Een mat zwarte keuken past er perfect bij. Voor vingerafdrukken op de oppervlaktes hoeft u niet bang te zijn. Met behulp van een speciale antifingerprint behandeling is dit zo opgelost. 

Het gebruik van marmer

Marmer is al best een tijd populair en dat blijft zo. In veel keukens is een marmerlook terug te zien. Marmer wordt veelal gebruikt voor het kookeiland, het werkblad en de achterwand. Vind u dit te veel marmer? Dan zijn marmeren accessoires, zoals snijplanken of kaarsenhouders ook een optie. Valt het plaatsen van een marmeren werkblad of achterwand buiten uw budget? Maakt u zich dan geen zorgen, want met behulp van keuken wrap is dit probleem opgelost. De interieurfolie die wordt gebruikt voor het wrappen is speciaal ontwikkeld voor het decoreren van oppervlaktes. Deze speciale folie kan goed tegen vocht en is brandwerend. Daarnaast zijn de folies makkelijk schoon te houden, kras-en kleurvast en duurzaam. Het aanbod folies is zeer groot. De folies zijn er in verschillende kleuren en printen. Er bestaat hoogglans, metallic en mat folie waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo kunt u met marmerfolie een marmer look creëren. 

Slimme apparaten

De apparaten die die men tegenwoordig in het dagelijkse leven gebruikt, worden steeds duurzamer en slimmer. Deze apparaten maken ons leven makkelijker en leuker. Daarnaast zien deze apparaten er stukken strakker uit dan vroeger, wat vaak meehelpt om de keuken een frisse, nieuwe en moderne uitstraling te geven. 

Het betrekken van de woonkamer in de keuken

Vroeger werd de keuken vaak afgezonderd van de woonkamer. Nu is dit omgedraaid en willen we graag de keuken als onderdeel van de woonkamer hebben. Door deze met elkaar te combineren kunt u een centraal punt van warmte en gezelligheid creëren in uw woning. 

Bijzondere spoelbakken en kranen

Wat vroeger kitsch leek, is nu ontzettend populair. De gouden kraan en spoelbak. Deze zien we steeds vaker terugkomen. Met de slimme gadgets die we tegenwoordig hebben kan de kraan in een kokendwaterkraan worden gemaakt. Dit straalt een bepaalde sfeer van luxe en moderniteit uit.