JCA dekok
Image default
Eten en drinken

De beste Toscaanse wijn zit in dit proefpakket

ITALIEwijnen.nl snapt dat u eerst de kwaliteitswijnen wilt proeven, voordat u ze bestelt in hun webshop. Deze expert in Toscaanse wijn biedt verschillende proefpakketten aan die u thuis kan proberen tegen een aantrekkelijke prijs. Het zou namelijk jammer zijn als u een flinke voorraad wijn uit Italië bestelt die u uiteindelijk helemaal niet zo lekker vindt. Dit bedrijf heef een serie proefpakketten samengesteld, zodat u kennis kan maken met de Italiaanse wijnen die zij aanbieden. 

Voor diverse wijnsoorten een ander proefpakket

In de proefpakketten die deze expert aanbiedt bevat vier, vijf of zelfs zes flessen wijn. Deze komen dan van een of meerdere wijnsoorten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een compleet wijn proefpakket van de Nebbiolo wijnsoort als u van een donkere, elegante, maar ook sterk geurende wijn houdt. Of kiest voor een Barbera wijn. Deze heeft een hele donkere kleur. Zo is er ook een pakket speciaal gevuld met Toscaanse wijn, namelijk wijnen uit Montalcino. Dit proefpakket beschikt over drie smaakvolle wijnen. Al deze wijnen komen van het wijnhuis Innocenti. De Toscaanse wijn in dit pakket zijn van de Sagniovese druif gemaakt. Daarnaast haalt ITALIEwijnen.nl de wijn bij verschillende professionele wijnhuizen in Italië. Zo bent u altijd verzekerd van de bete wijn, wanneer u bij hun een wijnpakket bestelt.

Geef aan welke wijnen u wilt proeven!

Grijp de kans aan en bestel een proefpakket bij deze aanbieder. Zo kunt u gemakkelijk verschillende wijnsoorten proeven die u nog nooit eerder heeft genuttigd. Naast het proefpakket wat bestaat uit Toscaanse wijn kunt u bij deze aanbieder bijvoorbeeld ook biologische wijn proberen. Deze wijn is gemaakt van biologisch geteelde druiven. Het is zelfs mogelijk om een eigen wijn proefpakket samen te stellen. U kunt u wensen dan neerleggen bij ITALIEwijnen.nl en dan zorgen zij voor een wijnpakket met de beste, lekkerste Italiaanse wijnen. Bekijk het gehele aanbod proefpakketten op de website van ITALIEwijnen.nl.

https://www.italiewijnen.nl/