Bij Koelen & Vriezen koopt u een Liebherr CN 5113

Liebherr CN 5113 Comfort

Wanneer je koelkast met vriesvak zoekt, dan is het wellicht heel interessant om te kijken naar een koel/vriescombinatie zoals de Liebherr CN 5113. Aangezien elke koel/vriescombinatie beschikt over twee thermostaten is het mogelijk de temperatuur in het koel- en vriesdeel onafhankelijk van elkaar in te stellen. U denkt misschien, wat maakt dat nu uit? De temperatuur in een gewone koelkast met vriesvak werkt toch ook goed. Wanneer u op vakantie gaat, kunt u het koeldeel uitschakelen en het vriesdeel toch laten werken. Dit heeft voor u als voordeel dat de ingevroren goederen perfect ingevroren blijven.

De Liebherr CN 5113 Comfort heeft een koeldeel van 338 liter (zonder BioFresh) en een vriesdeel van 115 liter. De invriescapaciteit is 14 Kg per 24 uur. De bewaartijd na de storing is 30 uren. Het geluid wat de koel/vriescombinatie produceert is slechts 42 dB(A). De behuizing is wit evenals de deur. Elk Liebherr toestel is ingedeeld in een klimaatklasse. Voor dit apparaat is het de SN-T klasse. Omdat het apparaat 265 kWh gebruikt valt de Liebherr CN 5113 onder de A++.  De consumentenprijs voor dit Liebherr toestel is € 1.399,- inclusief 21% BTW en levering aan huis. Een koel/vriescombinatie heeft twee deuren die onafhankelijk van elkaar geopend kunnen worden. Het voordeel is wanneer u iets wilt pakken uit het koeldeel, dat u het vriesdeel niet hoeft te openen.  Wilt u oude apparatuur mee laten nemen, dan is dit mogelijk als u dit aangeeft bij de bestelling. Dit voorkomt onnodig energieverbruik. Aangezien u in het dagelijks het meeste tijd spullen pakt uit uw koeldeel, heeft Liebherr het koeldeel toegepast. Hierdoor hoeft u minder te bukken wat goed is voor uw rug. Deze koel/vriescombinatie beschikt niet over een Icemaker.

Dit model koel/vriescombinatie is een comfort uitvoering. Als u iets meer geld kunt uitgeven is een Premium uitvoering net wat luxer. De grote verschillen zitten vooral in de afwerking. Zo heeft een Comfort apparaat de display achter de deur zitten. Om de instelling te kunnen veranderen of aflezen moet u de deur openen. Een Premium uitvoering heeft de display aan de buitenkant op de kastdeur.

De Comfort en Premium uitvoering hebben allen NoFrost. Dit houdt in dat er geen ijsvorming op de ingevroren goederen ontstaat.

Waar bestellen? Als je online gaat zoeken, dan kom je diverse leveranciers tegen. De meeste zijn boxmovers en kunnen geen advies geven. U kunt bestellen en dat is het dan. Echt advies krijgt u bij Koelen & Vriezen. Na betaling wordt de koel/vriescombinatie uit voorraad geleverd.