Categorie: Banen en opleidingen

Project Engineer Automation

Bedrijfsomschrijving:

Voor de grote deelnemers aan de industriële activiteiten in de regio Grobbendonk zijn we op zoek naar projectingenieurs die technische dienst kunnen versterken en hogere niveaus kunnen leiden.

Functieomschrijving:

 • Je richt je voornamelijk op innovatie en automatisering.
 • Klanten komen met hun innovatieve vragen naar je toe en je maakt een plan van A tot Z.
 • Budget, documentatie, training, ontwerp, planning … alle problemen die op het werk kunnen worden opgelost.

Profiel:

 • Industrieel ingenieur of bachelordiploma met een rijke relevante ervaring.
 • Je hebt kennis van automatisering. Hydrauliek en pneumatiek zijn een groot voordeel.
 • Je hebt de mogelijkheid om het team te leiden.
 • Je neemt het voortouw en werkt altijd oplossingsgericht.

Aanbod:

 • Op basis van je ervaring krijg je een indrukwekkend salaris!
 • U kunt genieten van een auto van de zaak met een gaskaart.
 • Laptops en smartphones stellen u tevreden.
 • U krijgt een maaltijdcheque ter waarde van 8 euro per dag.
 • Zowel een groepsverzekering als een hospitalisatieverzekering zijn prima!
 • Ik hoop dat iedereen hier in een zeer prettige werksfeer kan leven.

https://www.vindazo.be/vacatures/mechanical-engineer.html

De manier om een nieuwe taal te beheersen

Jcadekok

Learning Dutch grammar online, dat klinkt toch als muziek in je oren? Je leert de basis van de Nederlandse taal gewoon via het internet. Zo hoef je nergens heen te reizen om lessen bij te wonen, maar kan je gewoon op je gemak op bed of op de bank Nederlands leren. Je krijgt dan met een aantal mensen in een groepje, maar je kan er ook voor kiezen om individueel les te krijgen. Of bijvoorbeeld samen met je beste vriendin. Je krijgt les van een professioneel leraar zodat je efficiënt en snel de basis onder de knie krijgt.

Korte lessen en veel leren!

De lessen duren niet erg lang en de sfeer in de groep is fijn. Kan je al een beetje Nederlands? Dat is geen probleem. De lessen passen zich aan op jouw niveau namelijk. Wanneer je nog geen woord Nederlands spreekt zal de focus eerst liggen op het kunnen voeren van een standaard gesprek. Wat praktische dingen zijn handig, zoals het kunnen vragen van de weg. Maar ook voor een beetje sociaal contact is het fijn. Zo kan je bijvoorbeeld in het Nederlands aan iemand vragen hoe het met hem of haar gaat! Het is natuurlijk ook handig als je je bestelling in een restaurant in het Nederlands kan doen.

Verschillenden redenen en mogelijkheden!

Ga je naar Nederland verhuizen of vind je het een interessante taal of land? Wil je je Nederlands bijspijkeren of ga je lang op reis in Nederland? Alles kan worden aangepast naar wat jij graag wilt leren. Wil je alleen de basics of juist grammaticaal foutloos? Je kan hierin zo ver en zo diep in de stof als je zelf wilt. Als je voor werk naar Nederland gaat met een speciaal onderwerp waar je meer over moet weten, kan het lesschema ook worden aangepast waardoor je gespecialiseerd wordt in een bepaalde rubriek in plaats van algemeen opgeleid worden. Een zee van mogelijkheden met een persoonlijke touch!

 

Met de hulp van de coach in Deventer zit je weer beter in je vel

Jcadekok

Wanneer je even niet zo lekker in je vel zit is het tijd om eens langs te gaan bij de coach in Deventer. Je loopt in je leven even vast en weet niet meer goed wat je moet doen. Je hebt de hele tijd het idee dat je wordt opgejaagd en dat je je tijd wel beter kunt gebruiken dan door te eten, drinken, lopen, tv kijken of ontspannen. Je bent liever bezig met iets productiefs, maar op een gegeven moment zal dit je de kop op steken. Het kan een oorzaak hebben van problemen op je werk, maar ook in je privé situatie kunnen problemen zorgen dat je niet goed in je vel komt te zitten. Je hebt bepaalde uitdagingen die je dient te overwinnen en daar ben je alsmaar druk mee. Je loopt soms zo vast omdat de uitdagingen niet meer bij te benen zijn, maar het kan ook zijn dat je overstroomt van emoties en de negatieve gedachtes je hersenen overnemen. 

De coach in Deventer helpt je

De coach in Deventer kan je helpen om uit deze vervelende situatie te komen en te ontsnappen van de negatieve gedachtes die door je hoofd heen spoken. Je moet je emoties en zaken in je hoofd een plek geven en structuur aanbrengen in je hoofd, zodat je ook meer rust weet te vinden in het dagelijkse leven. Maar hoe doe je dat nou precies? Waar moet je beginnen en wat is er voor nodig om je beter te voelen? Daar zal de coach in Deventer je mee helpen. Hij staat achter je en geeft je de nodige tips en handvatten om dit vervelende gevoel te onderdrukken en te overwinnen. Je komt weer een stap verder in de juiste richting wanneer je samen met de coach in Deventer hier aan zal gaan werken. 

Wat heb je nodig?

Laat je niet alleen maar leiden door je gevoelens en ga ze niet uit de weg. Neem de gevoelens juist als een uitgangspunt om je uiteindelijk beter te gaan voelen. Wat heb jij nodig om beter te worden? Neem het antwoord op die vraag als startpunt om je beter te gaan voelen en weer beter in je vel te gaan zitten.


Medewerker Import & Export

Medewerker Import & Export kwekerij in Heemskerk

Ben je op zoek naar diversiteit in je werk en steek je de handen uit de mouwen? Werk je graag bij tropische temperaturen? Lees dan verder.

Over functie

Als import- en exportmedewerker werk je in het logistieke centrum van de kwekerij. Hier komen en gaan plantmaterialen in verschillende stadia. Van de plantenbak die net uit het laboratorium kwam tot de prachtige groene planten. U bereidt de bestelling van de klant voor en zorgt ervoor dat deze klaar is voor verzending. Het binnenkomende materiaal moet ook worden verwerkt en gedistribueerd. Plantmateriaal moet heel voorzichtig worden behandeld.

Alle activiteiten zijn onderverdeeld in teams en elk heeft zijn eigen taak. Je werkt zelfstandig, maar het werk moet vlot verlopen. Pas als iedereen klaar is met het werk, kan het werk worden afgerond. Als de truck onverwachts vertraging oploopt, zorg je er als team voor dat het werk is afgerond.

Kortom, in een tropisch klimaat werkt een goed team graag op vele manieren.

Wat we aanbieden

Langer werk

Informele werksfeer in een groeiend bedrijf

Het marktloon voor CLA-glastuinbouw ligt tussen de 10 en 11 euro per uur

Wat vragen we

Een opleiding volgen op het laagste vmbo-niveau

Goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid

Basiskennis van Excel en Outlook

Flexibel, accuraat, benaderbaar, betrokken en serieus

Het begrijpen van het fabrieks- en / of heftruckcertificaat is een voordeel

Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in de reproductie, selectie en reproductie van orchideeën. Met een jaarlijkse verkoop van tientallen miljoenen jonge orchideeën wereldwijd, is het bedrijf de wereldmarktleider in orchideeënvermeerderingsmaterialen.

Dit is een familiebedrijf met een prettige werksfeer. Regelmatig activiteiten en feesten organiseren buiten het werk, uiteraard ben je ook van harte welkom.

Let op: Vanwege de maatregelen rondom het Coron-virus kunnen gesprekken op onze locatie alleen plaatsvinden op afspraak. We volgen de RIVM-richtlijnen. De rest van de contactgegevens vindt plaats via telefoon, mail en videogesprek.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/eigen-bedrijf-starten.html

Hovenier / Tuinman

Hovenier

Beschrijving

Heb jij groene vingers en werk je graag in de geur? Voor diverse opdrachtgevers, die zich tijdens andere sturen op het vastmeren en onderhouden van tuinen en plantsoenen, ontwaren wij volledig hoveniers.

Wat ga je doen als tuinier?

• het beplanten van plantsoenen en perkjes.
• het doen van snoei- en zaagwerkzaamheden.
• wieden en harken. Functie-eisen

• ervaring als tuinman en/of een afgeronde vorming koers hovenier.
• in het vermogen van rijbewijs b (e) of bereid deze te halen.
• je werkt graag in de openlucht en hebt een aanpakkersmentaliteit.

Wat bieden wij jou als tuinman?

• een baan voor langduriger tijd met zicht op een contract voor ( on ) determineren tijd.
• een bruto maandsalaris tussen €2. 000, – en €2. 400, –
• constructie pluspensioen via stipp vanaf de eerste gewerkte dag.
• reiskostenvergoeding.
• plek tot het volgt van ( noodzakelijke ) cursussen en/of trainingen.

Meer bekende? dan zien we je graag op één van onze vestigingen of neem contact met ons op.

https://www.vindazo.nl/keywords/hovenier.html

Studentenwerk Tilburg kan je helpen om te werken en geld te verdienen naast je studie.

Jcadekok

Laat Studentenwerk Tilburg je helpen om te genieten van het studentenleven met een extra zak centje. Laat Studentenwerk Tilburg je helpen om te genieten van de beste manieren om geld te verdienen voor studenten. Zo kan jij leven als een student, leven zoals je graag wilt en volop genieten, maar dit allemaal zonder de geldzorgen die het studentenleven met zich meebrengt. Ga voor een goede en fijne manier van ontspannen en genieten. Ga voor het studentenleven op een hoger en beter niveau. Ga voor Studentenwerk Tilburg. Laat deze aanbieder je helpen en je ondersteunen bij het vinden van de ideale bijbaan die bij jou en bij je studie past, op deze manier heb je meer geld te besteden en kan je optimaal genieten van vrijheid zonder zorgen.

Studentenwerk Tilburg kan je helpen en je laten genieten van je leven.

Zo kan jij genieten van een goed gecombineerde bijbaan en kan je zorgen dat er veel werkervaring wordt opgedaan door jou, je krijgt al ervaring vanuit het werkveld zo weet jij precies hoe het eraan toe gaat in de wereld van de werkenden. Je verdient een extra zakcentje om zo weer leuke dingen te kunnen doen als student in Tilburg, geniet en ga voor de beste manier om te gaan voor geld op de bank en om te genieten van je leven. De tijden zijn dus erg flexibel en dat is een goede zaak als je student bent. Laat Studentenwerk Tilburg je helpen om de juiste baan te vinden. Laat de werknemers van het Studentenwerk in Tilburg je helpen en inspireren om de perfecte bijbaan te vinden die bij jou past. Kies voor de juiste werkaanbieder en ga voor de beste tijd om te zorgen dat jij de beste baan hebt met studentenwerk Tilburg.Een ideaal uitzendbureau Eindhoven

Jcadekok

Een super fijn uitzendbureau Eindhoven met de beste service. Dat is natuurlijk wat iedereen wel zou willen die op zoek is naar een nieuwe baan. Helaas kan het soms nog best wel eens lastig zijn om een goede en juiste baan te vinden in Eindhoven die ook nog eens goed bij je past. Gelukkig zijn wij de beroerdste niet en kunnen wij je ontzettend goed helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Wij zijn immers het perfecte uitzendbureau Eindhoven voor u. Dat komt niet alleen omdat wij dat zo nu even hier zeggen, maar dat komt eigenlijk vooral omdat al onze klanten dit vinden en het zeggen. En dat is iets waar we ontzettend hard voor werken en daarom ook heel erg trots op zijn. Wij zijn een uitzendbureau in Eindhoven met ontzettend goede contacten, zodat wij de beste werkgevers kennen en de ideale baantjes aan u als toekomstige werknemer kunnen beloven. Dat komt niet alleen omdat wij goede connecties hebben, maar dat komt dus eigenlijk vooral omdat de klanten voor ons alles betekenen. Wij zullen er altijd alles aan doen om het u naar de zin te hebben bij uw nieuwe bedrijf.

Service

De service die wij als uitzendbureau Eindhoven verlenen is werkelijk waar fantastisch. En dat is niet alleen omdat wij een goede band hebben met onze klanten en toekomstige werknemers, maar dat komt natuurlijk ook omdat wij simpelweg uitstekende medewerkers hebben bij ons bedrijf als uitzendbureau Eindhoven. Hetgeen wij bewerkstelligen is werkelijk waar iets waar iedereen van droomt en waar iedereen goed van zal doen.

Contact

Eventjes contact opnemen met ons als uitzendbureau Eindhoven kan echt altijd. Een belletje plegen naar het uitzendbureau Eindhoven voor wat vragen of advies over de baan waar u aan zit te denken. Het kan altijd allemaal. Dat is iets wat zeker is.Een Heftruck certificaat kan je helpen om meer vertrouwen te krijgen binnen je bedrijf.

Jcadekok

Een heftruck certificaat kan je helpen om controle te krijgen over de heftruck en zo meer vertrouwen te verkrijgen binnen je onderneming omdat je weet dat iedereen goed overweg kan met een heftruck. Wilt u graag een heftruck cursus en een daarbij behaalde heftruck certificaat aanbieden binnen uw onderneming zodat iedereen goed overweg kan met de heftruck? Dat is een heel slim idee omdat het toch wel gevaarlijk kan zijn zo’n heftruck. Het besturen lijkt ook makkelijker dan het daadwerkelijk is. Door Een heftruck certificaat aan te bieden zorg je ervoor dat je zelf meer vertrouwen hebt in je werknemers en verhoog je de veiligheidsgraad binnen jouw bedrijf enorm en weet je zeker dat iedereen de heftruck met veel precisie en gevoel kan besturen zodat er geen ongelukken van komen.

Een heftruck certificaat biedt veel voordelen voor u en uw personeel

Het is heel belangrijk dat iedereen goed overweg kan met de heftrucks omdat het voor ernstige ongevallen kan zorgen. Elke heftruckbestuurder en elk bedrijf in Nederland is verplicht om een heftruck certificaat te behalen om een heftruck te gaan besturen, zo staat de veiligheid voorop en weet je zeker dat het veilig verloopt binnen jouw onderneming. Een heftruck besturen lijkt natuurlijk heel makkelijk en simpel en zonder gevaren maar dat is het echter niet. Het brengt ontzettend veel gevaren met zich mee en het moet dus gewoon aangeleerd worden. Net als elk ander rijbewijs moet je gewoon een certificaat behalen om een heftruck te mogen besturen. Daarom kan een heftruck certificaat u helpen om binnen uw onderneming een veilige en gezellige sfeer te krijgen zonder dat er gevaren op de loer liggen. Het lijkt zo makkelijk om met een heftruck te besturen, maar niets is minder waar.