Categorie: Banen en opleidingen

Ben je op zoek job als Hovenier? Ontdek onze jobaanbiedingen!

Hovenier

Beschrijving

Heb jij groene vingers en werk je graag in de geur? Voor diverse opdrachtgevers, die zich tijdens andere sturen op het vastmeren en onderhouden van tuinen en plantsoenen, ontwaren wij volledig hoveniers.

Wat ga je doen als tuinier?

• het beplanten van plantsoenen en perkjes.
• het doen van snoei- en zaagwerkzaamheden.
• wieden en harken. Functie-eisen

• ervaring als tuinman en/of een afgeronde vorming koers hovenier.
• in het vermogen van rijbewijs b (e) of bereid deze te halen.
• je werkt graag in de openlucht en hebt een aanpakkersmentaliteit.

Wat bieden wij jou als tuinman?

• een baan voor langduriger tijd met zicht op een contract voor ( on ) determineren tijd.
• een bruto maandsalaris tussen €2. 000, – en €2. 400, –
• constructie pluspensioen via stipp vanaf de eerste gewerkte dag.
• reiskostenvergoeding.
• plek tot het volgt van ( noodzakelijke ) cursussen en/of trainingen.

Meer bekende? dan zien we je graag op één van onze vestigingen of neem contact met ons op.

https://www.vindazo.nl/keywords/hovenier.html

Studentenwerk Tilburg kan je helpen om te werken en geld te verdienen naast je studie.

Jcadekok

Laat Studentenwerk Tilburg je helpen om te genieten van het studentenleven met een extra zak centje. Laat Studentenwerk Tilburg je helpen om te genieten van de beste manieren om geld te verdienen voor studenten. Zo kan jij leven als een student, leven zoals je graag wilt en volop genieten, maar dit allemaal zonder de geldzorgen die het studentenleven met zich meebrengt. Ga voor een goede en fijne manier van ontspannen en genieten. Ga voor het studentenleven op een hoger en beter niveau. Ga voor Studentenwerk Tilburg. Laat deze aanbieder je helpen en je ondersteunen bij het vinden van de ideale bijbaan die bij jou en bij je studie past, op deze manier heb je meer geld te besteden en kan je optimaal genieten van vrijheid zonder zorgen.

Studentenwerk Tilburg kan je helpen en je laten genieten van je leven.

Zo kan jij genieten van een goed gecombineerde bijbaan en kan je zorgen dat er veel werkervaring wordt opgedaan door jou, je krijgt al ervaring vanuit het werkveld zo weet jij precies hoe het eraan toe gaat in de wereld van de werkenden. Je verdient een extra zakcentje om zo weer leuke dingen te kunnen doen als student in Tilburg, geniet en ga voor de beste manier om te gaan voor geld op de bank en om te genieten van je leven. De tijden zijn dus erg flexibel en dat is een goede zaak als je student bent. Laat Studentenwerk Tilburg je helpen om de juiste baan te vinden. Laat de werknemers van het Studentenwerk in Tilburg je helpen en inspireren om de perfecte bijbaan te vinden die bij jou past. Kies voor de juiste werkaanbieder en ga voor de beste tijd om te zorgen dat jij de beste baan hebt met studentenwerk Tilburg.Een ideaal uitzendbureau Eindhoven

Jcadekok

Een super fijn uitzendbureau Eindhoven met de beste service. Dat is natuurlijk wat iedereen wel zou willen die op zoek is naar een nieuwe baan. Helaas kan het soms nog best wel eens lastig zijn om een goede en juiste baan te vinden in Eindhoven die ook nog eens goed bij je past. Gelukkig zijn wij de beroerdste niet en kunnen wij je ontzettend goed helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Wij zijn immers het perfecte uitzendbureau Eindhoven voor u. Dat komt niet alleen omdat wij dat zo nu even hier zeggen, maar dat komt eigenlijk vooral omdat al onze klanten dit vinden en het zeggen. En dat is iets waar we ontzettend hard voor werken en daarom ook heel erg trots op zijn. Wij zijn een uitzendbureau in Eindhoven met ontzettend goede contacten, zodat wij de beste werkgevers kennen en de ideale baantjes aan u als toekomstige werknemer kunnen beloven. Dat komt niet alleen omdat wij goede connecties hebben, maar dat komt dus eigenlijk vooral omdat de klanten voor ons alles betekenen. Wij zullen er altijd alles aan doen om het u naar de zin te hebben bij uw nieuwe bedrijf.

Service

De service die wij als uitzendbureau Eindhoven verlenen is werkelijk waar fantastisch. En dat is niet alleen omdat wij een goede band hebben met onze klanten en toekomstige werknemers, maar dat komt natuurlijk ook omdat wij simpelweg uitstekende medewerkers hebben bij ons bedrijf als uitzendbureau Eindhoven. Hetgeen wij bewerkstelligen is werkelijk waar iets waar iedereen van droomt en waar iedereen goed van zal doen.

Contact

Eventjes contact opnemen met ons als uitzendbureau Eindhoven kan echt altijd. Een belletje plegen naar het uitzendbureau Eindhoven voor wat vragen of advies over de baan waar u aan zit te denken. Het kan altijd allemaal. Dat is iets wat zeker is.Een Heftruck certificaat kan je helpen om meer vertrouwen te krijgen binnen je bedrijf.

Jcadekok

Een heftruck certificaat kan je helpen om controle te krijgen over de heftruck en zo meer vertrouwen te verkrijgen binnen je onderneming omdat je weet dat iedereen goed overweg kan met een heftruck. Wilt u graag een heftruck cursus en een daarbij behaalde heftruck certificaat aanbieden binnen uw onderneming zodat iedereen goed overweg kan met de heftruck? Dat is een heel slim idee omdat het toch wel gevaarlijk kan zijn zo’n heftruck. Het besturen lijkt ook makkelijker dan het daadwerkelijk is. Door Een heftruck certificaat aan te bieden zorg je ervoor dat je zelf meer vertrouwen hebt in je werknemers en verhoog je de veiligheidsgraad binnen jouw bedrijf enorm en weet je zeker dat iedereen de heftruck met veel precisie en gevoel kan besturen zodat er geen ongelukken van komen.

Een heftruck certificaat biedt veel voordelen voor u en uw personeel

Het is heel belangrijk dat iedereen goed overweg kan met de heftrucks omdat het voor ernstige ongevallen kan zorgen. Elke heftruckbestuurder en elk bedrijf in Nederland is verplicht om een heftruck certificaat te behalen om een heftruck te gaan besturen, zo staat de veiligheid voorop en weet je zeker dat het veilig verloopt binnen jouw onderneming. Een heftruck besturen lijkt natuurlijk heel makkelijk en simpel en zonder gevaren maar dat is het echter niet. Het brengt ontzettend veel gevaren met zich mee en het moet dus gewoon aangeleerd worden. Net als elk ander rijbewijs moet je gewoon een certificaat behalen om een heftruck te mogen besturen. Daarom kan een heftruck certificaat u helpen om binnen uw onderneming een veilige en gezellige sfeer te krijgen zonder dat er gevaren op de loer liggen. Het lijkt zo makkelijk om met een heftruck te besturen, maar niets is minder waar.