Categorie: Banen en opleidingen

Het beste outplacement bureau in Zwolle!

Jcadekok

Wanneer je terechtkomt bij een uitstekend outplacement bureau in Zwolle betekent dat vaak geen goed nieuws voor je baanzekerheid. Er wordt gedreigd met ontslag en/of je kan je huidige functie dan niet meer uitvoeren. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van een outplacement bureau wanneer bedrijven te maken krijgen met een reorganisatie. Banen verdwijnen of veranderen dan compleet. In veel gevallen biedt een organisatie dan een som geld, ook wel een transitievergoeding aan. Maar soms bieden ze ook een outplacement traject aan voor werknemers. Dit outplacement bedrijf in Zwolle gaat dan op zoek naar een functie die bij de werknemer past. Naast een reorganisatie kan ook bij een arbeidsconflict of wanneer iemand vastloopt in zijn of haar carrière gebruik worden gemaakt van een outplacement bureau.

Het traject

De begeleiding die een werknemer dan ontvangt wordt gedaan door een professional uit Zwolle. Outplacement kan dan ook wel gezien worden als loopbaanbegeleiding. Een bedrijf kiest er dan voor om geen transitievergoeding te geven aan werknemers, omdat dit dan goedkoper voor hen is dan wanneer ze een grote som geld aan een werknemer moeten meegeven. Ook voor een werknemer zitten er voordelen aan een outplacement traject. Ten eerste omdat ze geholpen worden met het vinden van een geschikte baan. Zo wordt er volledig gekeken, samen met de loopbaancoach uit Zwolle naar wat de interesses en kennis van iemand is. hierdoor is het waarschijnlijker dat een werknemer een baan vindt die hij of zij super leuk en interessant vindt. Het tweede voordeel van outplacement is dat een medewerker niet zijn baan volledig kwijtraakt en dus in dienst blijft. Hierdoor hoeft diegene hoogstwaarschijnlijk niet onzeker te zijn over zijn baan. En daardoor hoeft diegene geen uitkering of iets dergelijks aan te vragen bij het UWV. Een ander voordeel daarvan is dat er geen kloof ontstaat op het cv van een medewerker. Wanneer u op zoek bent naar een outplacement bureau in Zwolle, maak dan gelijk een afspraak!

 

Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur

WePresent

Voor de job als vrachtwagenchauffeur CE sta je in voor het transporteren van de goederen. Hierbij steek je jouw hulpvaardige handen uit de mouwen door met een elektrisch transpallet de paletten uit te rijden. Je komt steeds bij dezelfde klant waarmee je goed contact opbouwt. Jouw rit start meestal in Boortmeerbeek/Mechelen waar jouw vachtwagen en aangename collega’s klaar staan. 

WeSearch

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs CE.
 • Je bent in het bezit van een geldige Code 95.
 • Afhankelijk van de drukte start je ’s ochtends tussen 06.00 uur en 08.00 uur.
 • Je bent flexibel naar het eind uur toe, hoewel dit niet te vaak afwijkt van de normale werkuren.
 • Bij voorkeur kan je enige ervaring voorleggen als chauffeur CE.
 •  Afwisselend werk je om de twee weken op zaterdag.
 • Indien je geen Nederlandse taalwonder bent, kan je je goed uitdrukken in het Frans of in het Engels.

WeOffer

 • Een marktconform loonpakket in lijn met jouw ervaring. Dit aangevuld met maaltijdcheques.
 • Een warm contact met jouw collega’s én vaste klanten.
 • Een positieve inwerkperiode wordt beloond me een vast contract.
https://www.vindazo.be/vacatures/vrachtwagenchauffeur.html

Met outplacement in Zwolle is het vinden van een baan ideaal

Jcadekok

Het vinden van een geschikte baan is helaas niet altijd even makkelijk. Je hebt misschien wel wat ambities waar je naar streeft, maar je hebt geen idee hoe je die kan behalen. Wellicht is het ontslag juist een punt in je leven waar je even stil kunt gaan staan bij waar je nu in je carrière staat en of je daar ook daadwerkelijk je geluk uit weet te halen. Ben je wel echt  gelukkig geweest in het werk dat je deed? Ben je dit niet, dan is het wel eens goed om een keer een gesprek aan te gaan met een van de coaches van het betrouwbare outplacement in Zwolle. Hier wordt er samen met je gekeken naar hetgeen waar jij tegenaan loopt in een baan en waar jij juist graag mee aan de slag zou willen gaan. Wellicht is een deel van het werk wel leuk, maar kan je daar ook een gehele baan van maken. 

Verwikkeld

Je hebt er misschien zelf nog niet eens echt een keer bij stil gestaan. Dat schiet aan je voorbij wanneer je helemaal verwikkeld zit in een functie waar je toch niet zo snel uit stapt. Een baan geeft je (financiële) zekerheid en dat wil men graag behouden. Wanneer je midden in een functie zit in een bedrijf, zal je niet zo snel zomaar de handdoek in de ring gooien en je dromen achterna gaan. Maar nu je juist zonder baan bent komen te zitten is het de uitgelezen kans om een ommezwaai te maken in je carrière en wel je dromen na te jagen. Met het outplacement in Zwolle kom je erachter wat dit dan ook is. 

Ogen openen

Misschien wil je wel op reis gaan, wil je een baan in een heel andere branche of wil je wel hetzelfde werk doen, maar dan voor een ander soort bedrijf. Door een gesprek aan te gaan met een van de coaches van outplacement in Zwolle kom je erachter waar jouw speerpunten liggen.

 

Project Engineer Automation

Bedrijfsomschrijving:

Voor de grote deelnemers aan de industriële activiteiten in de regio Grobbendonk zijn we op zoek naar projectingenieurs die technische dienst kunnen versterken en hogere niveaus kunnen leiden.

Functieomschrijving:

 • Je richt je voornamelijk op innovatie en automatisering.
 • Klanten komen met hun innovatieve vragen naar je toe en je maakt een plan van A tot Z.
 • Budget, documentatie, training, ontwerp, planning … alle problemen die op het werk kunnen worden opgelost.

Profiel:

 • Industrieel ingenieur of bachelordiploma met een rijke relevante ervaring.
 • Je hebt kennis van automatisering. Hydrauliek en pneumatiek zijn een groot voordeel.
 • Je hebt de mogelijkheid om het team te leiden.
 • Je neemt het voortouw en werkt altijd oplossingsgericht.

Aanbod:

 • Op basis van je ervaring krijg je een indrukwekkend salaris!
 • U kunt genieten van een auto van de zaak met een gaskaart.
 • Laptops en smartphones stellen u tevreden.
 • U krijgt een maaltijdcheque ter waarde van 8 euro per dag.
 • Zowel een groepsverzekering als een hospitalisatieverzekering zijn prima!
 • Ik hoop dat iedereen hier in een zeer prettige werksfeer kan leven.

https://www.vindazo.be/vacatures/mechanical-engineer.html

De manier om een nieuwe taal te beheersen

Jcadekok

Learning Dutch grammar online, dat klinkt toch als muziek in je oren? Je leert de basis van de Nederlandse taal gewoon via het internet. Zo hoef je nergens heen te reizen om lessen bij te wonen, maar kan je gewoon op je gemak op bed of op de bank Nederlands leren. Je krijgt dan met een aantal mensen in een groepje, maar je kan er ook voor kiezen om individueel les te krijgen. Of bijvoorbeeld samen met je beste vriendin. Je krijgt les van een professioneel leraar zodat je efficiënt en snel de basis onder de knie krijgt.

Korte lessen en veel leren!

De lessen duren niet erg lang en de sfeer in de groep is fijn. Kan je al een beetje Nederlands? Dat is geen probleem. De lessen passen zich aan op jouw niveau namelijk. Wanneer je nog geen woord Nederlands spreekt zal de focus eerst liggen op het kunnen voeren van een standaard gesprek. Wat praktische dingen zijn handig, zoals het kunnen vragen van de weg. Maar ook voor een beetje sociaal contact is het fijn. Zo kan je bijvoorbeeld in het Nederlands aan iemand vragen hoe het met hem of haar gaat! Het is natuurlijk ook handig als je je bestelling in een restaurant in het Nederlands kan doen.

Verschillenden redenen en mogelijkheden!

Ga je naar Nederland verhuizen of vind je het een interessante taal of land? Wil je je Nederlands bijspijkeren of ga je lang op reis in Nederland? Alles kan worden aangepast naar wat jij graag wilt leren. Wil je alleen de basics of juist grammaticaal foutloos? Je kan hierin zo ver en zo diep in de stof als je zelf wilt. Als je voor werk naar Nederland gaat met een speciaal onderwerp waar je meer over moet weten, kan het lesschema ook worden aangepast waardoor je gespecialiseerd wordt in een bepaalde rubriek in plaats van algemeen opgeleid worden. Een zee van mogelijkheden met een persoonlijke touch!

 

Met de hulp van de coach in Deventer zit je weer beter in je vel

Jcadekok

Wanneer je even niet zo lekker in je vel zit is het tijd om eens langs te gaan bij de coach in Deventer. Je loopt in je leven even vast en weet niet meer goed wat je moet doen. Je hebt de hele tijd het idee dat je wordt opgejaagd en dat je je tijd wel beter kunt gebruiken dan door te eten, drinken, lopen, tv kijken of ontspannen. Je bent liever bezig met iets productiefs, maar op een gegeven moment zal dit je de kop op steken. Het kan een oorzaak hebben van problemen op je werk, maar ook in je privé situatie kunnen problemen zorgen dat je niet goed in je vel komt te zitten. Je hebt bepaalde uitdagingen die je dient te overwinnen en daar ben je alsmaar druk mee. Je loopt soms zo vast omdat de uitdagingen niet meer bij te benen zijn, maar het kan ook zijn dat je overstroomt van emoties en de negatieve gedachtes je hersenen overnemen. 

De coach in Deventer helpt je

De coach in Deventer kan je helpen om uit deze vervelende situatie te komen en te ontsnappen van de negatieve gedachtes die door je hoofd heen spoken. Je moet je emoties en zaken in je hoofd een plek geven en structuur aanbrengen in je hoofd, zodat je ook meer rust weet te vinden in het dagelijkse leven. Maar hoe doe je dat nou precies? Waar moet je beginnen en wat is er voor nodig om je beter te voelen? Daar zal de coach in Deventer je mee helpen. Hij staat achter je en geeft je de nodige tips en handvatten om dit vervelende gevoel te onderdrukken en te overwinnen. Je komt weer een stap verder in de juiste richting wanneer je samen met de coach in Deventer hier aan zal gaan werken. 

Wat heb je nodig?

Laat je niet alleen maar leiden door je gevoelens en ga ze niet uit de weg. Neem de gevoelens juist als een uitgangspunt om je uiteindelijk beter te gaan voelen. Wat heb jij nodig om beter te worden? Neem het antwoord op die vraag als startpunt om je beter te gaan voelen en weer beter in je vel te gaan zitten.


Medewerker Import & Export

Medewerker Import & Export kwekerij in Heemskerk

Ben je op zoek naar diversiteit in je werk en steek je de handen uit de mouwen? Werk je graag bij tropische temperaturen? Lees dan verder.

Over functie

Als import- en exportmedewerker werk je in het logistieke centrum van de kwekerij. Hier komen en gaan plantmaterialen in verschillende stadia. Van de plantenbak die net uit het laboratorium kwam tot de prachtige groene planten. U bereidt de bestelling van de klant voor en zorgt ervoor dat deze klaar is voor verzending. Het binnenkomende materiaal moet ook worden verwerkt en gedistribueerd. Plantmateriaal moet heel voorzichtig worden behandeld.

Alle activiteiten zijn onderverdeeld in teams en elk heeft zijn eigen taak. Je werkt zelfstandig, maar het werk moet vlot verlopen. Pas als iedereen klaar is met het werk, kan het werk worden afgerond. Als de truck onverwachts vertraging oploopt, zorg je er als team voor dat het werk is afgerond.

Kortom, in een tropisch klimaat werkt een goed team graag op vele manieren.

Wat we aanbieden

Langer werk

Informele werksfeer in een groeiend bedrijf

Het marktloon voor CLA-glastuinbouw ligt tussen de 10 en 11 euro per uur

Wat vragen we

Een opleiding volgen op het laagste vmbo-niveau

Goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid

Basiskennis van Excel en Outlook

Flexibel, accuraat, benaderbaar, betrokken en serieus

Het begrijpen van het fabrieks- en / of heftruckcertificaat is een voordeel

Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in de reproductie, selectie en reproductie van orchideeën. Met een jaarlijkse verkoop van tientallen miljoenen jonge orchideeën wereldwijd, is het bedrijf de wereldmarktleider in orchideeënvermeerderingsmaterialen.

Dit is een familiebedrijf met een prettige werksfeer. Regelmatig activiteiten en feesten organiseren buiten het werk, uiteraard ben je ook van harte welkom.

Let op: Vanwege de maatregelen rondom het Coron-virus kunnen gesprekken op onze locatie alleen plaatsvinden op afspraak. We volgen de RIVM-richtlijnen. De rest van de contactgegevens vindt plaats via telefoon, mail en videogesprek.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/eigen-bedrijf-starten.html

Hovenier / Tuinman

Hovenier

Beschrijving

Heb jij groene vingers en werk je graag in de geur? Voor diverse opdrachtgevers, die zich tijdens andere sturen op het vastmeren en onderhouden van tuinen en plantsoenen, ontwaren wij volledig hoveniers.

Wat ga je doen als tuinier?

• het beplanten van plantsoenen en perkjes.
• het doen van snoei- en zaagwerkzaamheden.
• wieden en harken. Functie-eisen

• ervaring als tuinman en/of een afgeronde vorming koers hovenier.
• in het vermogen van rijbewijs b (e) of bereid deze te halen.
• je werkt graag in de openlucht en hebt een aanpakkersmentaliteit.

Wat bieden wij jou als tuinman?

• een baan voor langduriger tijd met zicht op een contract voor ( on ) determineren tijd.
• een bruto maandsalaris tussen €2. 000, – en €2. 400, –
• constructie pluspensioen via stipp vanaf de eerste gewerkte dag.
• reiskostenvergoeding.
• plek tot het volgt van ( noodzakelijke ) cursussen en/of trainingen.

Meer bekende? dan zien we je graag op één van onze vestigingen of neem contact met ons op.

https://www.vindazo.nl/keywords/hovenier.html

Studentenwerk Tilburg kan je helpen om te werken en geld te verdienen naast je studie.

Jcadekok

Laat Studentenwerk Tilburg je helpen om te genieten van het studentenleven met een extra zak centje. Laat Studentenwerk Tilburg je helpen om te genieten van de beste manieren om geld te verdienen voor studenten. Zo kan jij leven als een student, leven zoals je graag wilt en volop genieten, maar dit allemaal zonder de geldzorgen die het studentenleven met zich meebrengt. Ga voor een goede en fijne manier van ontspannen en genieten. Ga voor het studentenleven op een hoger en beter niveau. Ga voor Studentenwerk Tilburg. Laat deze aanbieder je helpen en je ondersteunen bij het vinden van de ideale bijbaan die bij jou en bij je studie past, op deze manier heb je meer geld te besteden en kan je optimaal genieten van vrijheid zonder zorgen.

Studentenwerk Tilburg kan je helpen en je laten genieten van je leven.

Zo kan jij genieten van een goed gecombineerde bijbaan en kan je zorgen dat er veel werkervaring wordt opgedaan door jou, je krijgt al ervaring vanuit het werkveld zo weet jij precies hoe het eraan toe gaat in de wereld van de werkenden. Je verdient een extra zakcentje om zo weer leuke dingen te kunnen doen als student in Tilburg, geniet en ga voor de beste manier om te gaan voor geld op de bank en om te genieten van je leven. De tijden zijn dus erg flexibel en dat is een goede zaak als je student bent. Laat Studentenwerk Tilburg je helpen om de juiste baan te vinden. Laat de werknemers van het Studentenwerk in Tilburg je helpen en inspireren om de perfecte bijbaan te vinden die bij jou past. Kies voor de juiste werkaanbieder en ga voor de beste tijd om te zorgen dat jij de beste baan hebt met studentenwerk Tilburg.Een ideaal uitzendbureau Eindhoven

Jcadekok

Een super fijn uitzendbureau Eindhoven met de beste service. Dat is natuurlijk wat iedereen wel zou willen die op zoek is naar een nieuwe baan. Helaas kan het soms nog best wel eens lastig zijn om een goede en juiste baan te vinden in Eindhoven die ook nog eens goed bij je past. Gelukkig zijn wij de beroerdste niet en kunnen wij je ontzettend goed helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Wij zijn immers het perfecte uitzendbureau Eindhoven voor u. Dat komt niet alleen omdat wij dat zo nu even hier zeggen, maar dat komt eigenlijk vooral omdat al onze klanten dit vinden en het zeggen. En dat is iets waar we ontzettend hard voor werken en daarom ook heel erg trots op zijn. Wij zijn een uitzendbureau in Eindhoven met ontzettend goede contacten, zodat wij de beste werkgevers kennen en de ideale baantjes aan u als toekomstige werknemer kunnen beloven. Dat komt niet alleen omdat wij goede connecties hebben, maar dat komt dus eigenlijk vooral omdat de klanten voor ons alles betekenen. Wij zullen er altijd alles aan doen om het u naar de zin te hebben bij uw nieuwe bedrijf.

Service

De service die wij als uitzendbureau Eindhoven verlenen is werkelijk waar fantastisch. En dat is niet alleen omdat wij een goede band hebben met onze klanten en toekomstige werknemers, maar dat komt natuurlijk ook omdat wij simpelweg uitstekende medewerkers hebben bij ons bedrijf als uitzendbureau Eindhoven. Hetgeen wij bewerkstelligen is werkelijk waar iets waar iedereen van droomt en waar iedereen goed van zal doen.

Contact

Eventjes contact opnemen met ons als uitzendbureau Eindhoven kan echt altijd. Een belletje plegen naar het uitzendbureau Eindhoven voor wat vragen of advies over de baan waar u aan zit te denken. Het kan altijd allemaal. Dat is iets wat zeker is.