Aroma koffie in Turnhout overal te ruiken

Jcadekok

 

Aroma koffie Turnhout van verse koffiebonen

Aroma koffie Turnhout‘ typen veel van onze gasten in als ze opzoek zijn naar verse koffiebonen en gekwalificeerde barista’s. Nieuwe data GIN & WHISKY TASTINGS en nieuwe smaakvolle producten voor een goed begin van de lente.

Kwaliteit is een keuze! Wij helpen u met alle plezier selecteren.

Nieuwe data GIN & WHISKY TASTINGS:

* vrijdag 24 april 20-22uur 8 verschillende GIN&TONIC (bijna vol)

  1. + Colombian Rum Aged Gin
  2. + The Botanist Gin+ Copperhead Gin
  3. + Citadelle Gin
  4. + Vibe Gin
  5. + Broken Heart Gin
  6. + Ferdinand’s Saar Gin
  7. + Sharish Gin

* vrijdag 12 juni 20-22uur 6 verschillende WHISKY

* vrijdag 29 mei 20-22uur 8 verschillende GIN&TONIC

Interesse? Reserveer uw plaats in de winkel

Zeer exceptionele 20 jaar oude WHISKY van Benriach. Speciaal gebotteld voor de Belgische markt. De WHISKY is gerijpt op ‘virgin oak’ en is ‘cask strength’. Het maagdelijke eikenhout laat een lichte smaak van kokos proeven en met 50,7% komen de sprankelende smaken zonder versnijding in uw glas terecht. Deze WHISKY is niet geturft en daardoor een uitstekende partner voor een mooie SIGAAR.

Komende GIN&TONIC TASTING, reserveren verplicht, introduceren wij u de hit van deze zomer. De Sharish GIN uit het Toscaanse zuiden van Portugal. Een zeer frisse, zachte en licht fruitige GIN met tonen van de ‘Bravo de Esmolfe’ appel en citrus. De fles is een echte ‘eyecatcher’ voor bij u thuis. De bijbehorende 1724 en Fever-Tree Mediteranean Tonic is hier verkrijgbaar.

Wellicht al ontdekt? Onze El Dorado houten rumvat. Hierop kunt u de flessen vinden welke door ons gebruikt zijn tijdens de tastings. Proef voordat u een fles koopt als cadeau voor uzelf of een ander. In ons assortiment:

* Cognac

* Sherry

* Porto

* Wijn

* Cava

* Wodka

* Rum

* Whisk(e)y

* Vermouth

* Gin

De meest volwassen RUM van El Dorado uit Guyana met een zeer donkere kleur van de lange rijping op eikenvaten. Het product is een blend van 21 tot 25 jarige RUMS gemaakt van 100% lokale suikers afkomstig uit de eigen distilleerderij van Demerara. Zeer goede combinatie bij een Cubaanse Habanos SIGAAR.

Met de komst van de lente introduceren wij u de SIGAAR van El Credito. Dit merk werd 15 jaar geleden overgenomen door de Swedish Match Group en staat voor ‘alle krediet voor de roker.’ Ter ere van het jubileum is deze special edition op de markt gebracht. Deze robusto heeft een 4 jaar gerijpt Equadoriaans dekblad met binder en binnengoed uit de Dominicaanse Republiek en Nicaragua. Smaken die we proeven zijn volle, romige en kruidige aroma’s met een licht zoetige smaak.

Vanaf 18 april spelen we mee met een speelpot met hetvernieuwde spel van Joker+.Joker+ wordt een dagelijks spel met 365 trekkingen per jaar. Basisbedrag van de jackpot is 200.000 Euro en plafond van de jackpot is 2.500.000 Euro.